Skype за Android вече е по-бърз и работи с устройства с по-малки екрани
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Skype за Android вече е по-бърз и работи с устройства с по-малки екран
Отново и тази версия не работи за [B]Galaxy S [/B]:S
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Skype за Android вече е по-бърз и работи с устройства с по-малки е
[Quote]Отново и тази версия не работи за [B]Galaxy S [/B]:S[/Quote]
Как така ? :|
Как така ? :|
И все пак тату-то не го намира в маркет, и от www.skype.com/m ми казва че телефона е неподдържан.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Все още нищо няма за Galaxy S от skype.
аз пък все си мислех , че като е приложение за Андроид ... става за всички телефони с андроид....... :X:X:X:X
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Досега винаги съм си мислил, че Skype го има за почти всички телефони с малки изключения, а то се оказва май обратното. Как е възможно да не е валиден за един от топ моделите с Android - SGS, нито пък да е валиден за един от доста популярните и бюджетни телефони HTC Tattoo. Още по-интересното е, че никъде не видях списък на сайта на Skype с поддържаните модели - аз ли не го откривам или го крият нарочно ?
кат си ъпдеитнеш андроида до 2.2,тогава ще имаш скайп приятелче(beer)(beer)(beer)
Недей да объркваш и дезинформираш потребителите. Скайп си работи перфектно на SGS, а ако при теб неработи проблема си е твой, а не в апарата ти ;)
Това е проблема на Андроид. Прекалено много видове различен хардуер, резолюции, РАМ, хардуерни бутони, версия на софтуера и тн и тн. Най-лошото е проблема с ъпдейтването и той се засилва с всяка нова версия. Разбира се универсалното решение е да си купувате на всеки няколко месеца нов Андроид телефон. Но както винаги евтиното излиза по-скъпо.
Както някой небезизвестен беше споменал,че за един прост Туитър клиент е трябвало да се направят над 100 различни версии за около 240 различни телефони. Не ми се мисли какво наказание е да се прави Скайп за Андроид или изобщо какъвто и да е софтуер. Но все пак криза е и засега не може да се отказва каквато и да е работа ..
А и по принцип Skype са една от най-мързеливите компании :D
Както някой небезизвестен беше споменал,че за един прост Туитър клиент е трябвало да се направят над 100 различни версии за около 240 различни телефони. Не ми се мисли какво наказание е да се прави Скайп за Андроид или изобщо какъвто и да е софтуер. Но все пак криза е и засега не може да се отказва каквато и да е работа ..
А и по принцип Skype са една от най-мързеливите компании :D
[Quote]А и по принцип Skype са една от най-мързеливите компании[/Quote]
Не е там проблема, а че спряха конкурентните фирми да пускат клиенти ползващи техните услуги. Видимо не могат да се справят с множеството платформи, а излезна и уиндоус 7(която може да се окаже също доста популярна )със още разнообразие на хардуер.
:(
Много се надявам скоро да излезе по-отворена компания със конкурентни услуги.
Не е там проблема, а че спряха конкурентните фирми да пускат клиенти ползващи техните услуги. Видимо не могат да се справят с множеството платформи, а излезна и уиндоус 7(която може да се окаже също доста популярна )със още разнообразие на хардуер.
:(
Много се надявам скоро да излезе по-отворена компания със конкурентни услуги.