Skype за Android вече няма проблеми със сигурността на личната информация
Skype за Android вече няма проблеми със сигурността на личната информа
Хубаво skype замаха положението, особено, сега около шума около apple по подобен въпрос, но остава големия (гигантски проблем, защото adnroid, увеличава дела си при като os при смартфоните) проблем, че практически почти няма контрол над това в маркета.
Re: Skype за Android вече няма проблеми със сигурността на личната инф
Стига сте се вживявали в тая "сигурност". Ако не бяха ви ги написали, като новини(това и за епъл) - дори нямаше да разберете. К'ви лични данни си пазите на тея телефони толкова?
Слабо ме вълнува, че айфона ми записвал позициите... хората, които търсят сигурност въобще не се занимават с такива детски играчки, като иос и андроид.
Слабо ме вълнува, че айфона ми записвал позициите... хората, които търсят сигурност въобще не се занимават с такива детски играчки, като иос и андроид.
Днес по пощата пристигна писмо адресирано до баща ми който дори не може да работи с компютър. Писмото беше от Google като го приканваха да рекламира своя сайт при тях.
Първото нещо което ме попита, след като разбра какво е "Google" беше: "Добре де, тия от къде ми имат адреса?"
Първото нещо което ме попита, след като разбра какво е "Google" беше: "Добре де, тия от къде ми имат адреса?"
-
- Регистриран: 26 мар 2011, 16:33
това което беше явно сега пичовете от скайп са го скрили :D
[Quote]Днес по пощата пристигна писмо адресирано до баща ми който дори не може да работи с компютър. Писмото беше от Google като го приканваха да рекламира своя сайт при тях.
Първото нещо което ме попита, след като разбра какво е "Google" беше: "Добре де, тия от къде ми имат адреса?"[/Quote]
И на мен ми дойде такова, но най-притеснителното беше ,че дойде и на баба ми на името ,а тя почина преди 6-7 години...!
Първото нещо което ме попита, след като разбра какво е "Google" беше: "Добре де, тия от къде ми имат адреса?"[/Quote]
И на мен ми дойде такова, но най-притеснителното беше ,че дойде и на баба ми на името ,а тя почина преди 6-7 години...!
Американската армия и тя вече ще си "играе" с играчки с Андроид .. как пропуснаха тук да сложат на главна страница тази новина не знам.
Не разбирам защо се чувстваш пренебрегнат от към избрания от теб апарат,справка -новините за айфон-а от началото на годината (не са малко) http://www.mobilebulgaria.com/old/news/search.php?q=iPhone&from_date=01&from_month=01&from_year=2011&to_date=24&to_month=04&to_year=2011&submit=%F2%FA%F0%F1%E8
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Днес по пощата пристигна писмо адресирано до баща ми който дори не може да работи с компютър. Писмото беше от Google като го приканваха да рекламира своя сайт при тях.
Първото нещо което ме попита, след като разбра какво е "Google" беше: "Добре де, тия от къде ми имат адреса?"[/Quote] И на мен ми се случи... с баба ми обаче, след малка проверка разбрах, че БТК свободно давяа име/адрес телефон в справочни услуги и сайтове... Това беше преди 3 години, и веднага премахнах семейството си от телефонния указател на БТК.. след което преминах на BOX :) :)
Първото нещо което ме попита, след като разбра какво е "Google" беше: "Добре де, тия от къде ми имат адреса?"[/Quote] И на мен ми се случи... с баба ми обаче, след малка проверка разбрах, че БТК свободно давяа име/адрес телефон в справочни услуги и сайтове... Това беше преди 3 години, и веднага премахнах семейството си от телефонния указател на БТК.. след което преминах на BOX :) :)