SkyShowtime стартира в България с 50% намаление

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Re: SkyShowtime стартира в България с 50% намаление

Мнение от STE1 » 15 дек 2022, 18:44

При мен първи сезон няма субтитри втори има , как е възможно това ако е само при мен.

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Мнение от treyyy » 15 дек 2022, 19:02

nixon442 написа:
15 дек 2022, 17:20
Да, на колкото проверих, всичките си имаха превод.
Аз на колкото проверих - нито един нямаше бг субтитри.
Кой филми ти излизат със субтитри?

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Мнение от wer_aac » 15 дек 2022, 23:29

На всичко си има субтитри и на първи сезон на йелоустоун в андроид.

nixon442
Регистриран: 24 юни 2009, 14:58

Мнение от nixon442 » 16 дек 2022, 09:05

Бях писал, че на колкото проверих, все имаха субтитри, но снощи поцъках малко повече и намерих един филм без субтитри - от Здрач до зори. Може би са временни пропуски, наистина случайни филми цъках и все имаха, а за съжаление, точно този мислех да си го пусна.

nixon442
Регистриран: 24 юни 2009, 14:58

Мнение от nixon442 » 16 дек 2022, 09:05

treyyy написа:
15 дек 2022, 19:02
nixon442 написа:
Не мога да отговоря, защото не избирах специално филми, случайни избори бяха.

Потребителски аватар
cky2kbg
Регистриран: 29 апр 2017, 10:18

Мнение от cky2kbg » 16 дек 2022, 11:03

nixon442 написа:
16 дек 2022, 09:05
treyyy написа:
15 дек 2022, 19:02
nixon442 написа:
Не мога да отговоря, защото не избирах специално филми, случайни избори бяха.
По принцип има субтитри на всякакви езици. Българския е на около 70% от каталога. Прави ми впечатление, че макЯдонския е на всички. Както винаги България последна дупка на кавала или…. Няма преводачи.

ka3anova
Регистриран: 26 окт 2021, 21:25

Мнение от ka3anova » 16 дек 2022, 11:11

Платих го и аз.
Проблеми с плащането нямаше.
После реших да пробвам как ще е на телевизора - приложение за tizen няма, но като избереш филм/сериал от телефона и бутончето за кастване горе в дясно излиза телевизорът. След като го избереш те пита дали искаш да си свържеш приложението с вграденото apple tv приложение на телевизора и от там насетне - никакви ядове.
Всичко върви, настройките на телевизора излизат като интерфейс на епъл тв с избор на език и субтитри - по начинът, по който е направено - няма зор и без специално приложение - супер е.
Откъм субтитри - пробвах десетина заглавия - всичко имаше субтитри и/или български дублаж за анимациите.

Една забележка имам само - качеството на телевизора е full hd, не е 4к и очаквано - няма HDR.
Като цяло не е проблем, т.к. пуснах услугата заради майка ми и жената, които даже споменаха, че качеството им се струва супер, тъй че - няма драма.

Чудех се относно доживотната промоция ако си я хванал на време - ако спра абонамента след това дали ще мога да го пусна пак на тази цена или ще се изгуби промоцията и ще трябва да се плаща стандартната цена?

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 16 дек 2022, 11:40

ka3anova написа:
16 дек 2022, 11:11
Чудех се относно доживотната промоция ако си я хванал на време - ако спра абонамента след това дали ще мога да го пусна пак на тази цена или ще се изгуби промоцията и ще трябва да се плаща стандартната цена?
При прекъсване на абонамента промото се губи и при ново абониране се прилага стандартната такса.
Можете да прекратите абонамента си по всяко време без допълнителни разходи, като изключите периодично дължимите такси, преди да стане дължимо следващото Ви плащане. Ако прекратите абонамента си, ще загубите ползата от тази промоционална оферта „Половин цена до живот“.
https://www.skyshowtime.com/bg/terms/offers

tzwaro82
Регистриран: 09 май 2006, 21:11

Мнение от tzwaro82 » 16 дек 2022, 11:43

ka3anova написа:
... Чудех се относно доживотната промоция ако си я хванал на време - ако спра абонамента след това дали ще мога да го пусна пак на тази цена или ще се изгуби промоцията и ще трябва да се плаща стандартната цена?
След като прекратиш абонамента, при полседващо активиране цената ще е стандартна. Пише си го на сайта при регистрация -
Вместо стандартната месечна цена ще бъдеш таксуван €1.99 всеки месец или (ако стандартните цени се променят) цената всеки месец, която е с 50% по-ниска от текущата стандартна месечна абонаментна цена за SkyShowtime, докато не се откажеш.
Относно субтитрите забелязах, че са доста неконсистентни - сериала за който стана въпрос в предни постове - Йелоустоун - някои епизоди имат субтитри, други не. Дано бързо да коригират проблема, и да не се показва съдържание което да не е локализирано за България. Хубава би била опция в профилите, която да декларира желанието на хора с добър английски, да показва в акаунтите им и съдържание което не е локализирано.

Потребителски аватар
n1
Регистриран: 31 юли 2006, 10:51

Мнение от n1 » 16 дек 2022, 15:39

ka3anova написа:
Платих го и аз.
Проблеми с плащането нямаше.
После реших да пробвам как ще е на телевизора - приложение за tizen няма, но като избереш филм/сериал от телефона и бутончето за кастване горе в дясно излиза телевизорът. След като го избереш те пита дали искаш да си свържеш приложението с вграденото apple tv приложение на телевизора и от там насетне - никакви ядове.
Всичко върви, настройките на телевизора излизат като интерфейс на епъл тв с избор на език и субтитри - по начинът, по който е направено - няма зор и без специално приложение - супер е.
Откъм субтитри - пробвах десетина заглавия - всичко имаше субтитри и/или български дублаж за анимациите.

Една забележка имам само - качеството на телевизора е full hd, не е 4к и очаквано - няма HDR.
Като цяло не е проблем, т.к. пуснах услугата заради майка ми и жената, които даже споменаха, че качеството им се струва супер, тъй че - няма драма.

Пробвах да предавам/cast от браузъра с Chrome и Edge, вижда телевизора но дава съобщение, че сайта не предлага подобна функционалност. Бахти смешниците. :oops:
OnePlus 11

Отговори