SkyShowtime стартира в България с 50% намаление
Re: SkyShowtime стартира в България с 50% намаление
При мен първи сезон няма субтитри втори има , как е възможно това ако е само при мен.
На всичко си има субтитри и на първи сезон на йелоустоун в андроид.
Бях писал, че на колкото проверих, все имаха субтитри, но снощи поцъках малко повече и намерих един филм без субтитри - от Здрач до зори. Може би са временни пропуски, наистина случайни филми цъках и все имаха, а за съжаление, точно този мислех да си го пусна.
По принцип има субтитри на всякакви езици. Българския е на около 70% от каталога. Прави ми впечатление, че макЯдонския е на всички. Както винаги България последна дупка на кавала или…. Няма преводачи.
Платих го и аз.
Проблеми с плащането нямаше.
После реших да пробвам как ще е на телевизора - приложение за tizen няма, но като избереш филм/сериал от телефона и бутончето за кастване горе в дясно излиза телевизорът. След като го избереш те пита дали искаш да си свържеш приложението с вграденото apple tv приложение на телевизора и от там насетне - никакви ядове.
Всичко върви, настройките на телевизора излизат като интерфейс на епъл тв с избор на език и субтитри - по начинът, по който е направено - няма зор и без специално приложение - супер е.
Откъм субтитри - пробвах десетина заглавия - всичко имаше субтитри и/или български дублаж за анимациите.
Една забележка имам само - качеството на телевизора е full hd, не е 4к и очаквано - няма HDR.
Като цяло не е проблем, т.к. пуснах услугата заради майка ми и жената, които даже споменаха, че качеството им се струва супер, тъй че - няма драма.
Чудех се относно доживотната промоция ако си я хванал на време - ако спра абонамента след това дали ще мога да го пусна пак на тази цена или ще се изгуби промоцията и ще трябва да се плаща стандартната цена?
После реших да пробвам как ще е на телевизора - приложение за tizen няма, но като избереш филм/сериал от телефона и бутончето за кастване горе в дясно излиза телевизорът. След като го избереш те пита дали искаш да си свържеш приложението с вграденото apple tv приложение на телевизора и от там насетне - никакви ядове.
Всичко върви, настройките на телевизора излизат като интерфейс на епъл тв с избор на език и субтитри - по начинът, по който е направено - няма зор и без специално приложение - супер е.
Откъм субтитри - пробвах десетина заглавия - всичко имаше субтитри и/или български дублаж за анимациите.
Една забележка имам само - качеството на телевизора е full hd, не е 4к и очаквано - няма HDR.
Като цяло не е проблем, т.к. пуснах услугата заради майка ми и жената, които даже споменаха, че качеството им се струва супер, тъй че - няма драма.
Чудех се относно доживотната промоция ако си я хванал на време - ако спра абонамента след това дали ще мога да го пусна пак на тази цена или ще се изгуби промоцията и ще трябва да се плаща стандартната цена?
При прекъсване на абонамента промото се губи и при ново абониране се прилага стандартната такса.
https://www.skyshowtime.com/bg/terms/offersМожете да прекратите абонамента си по всяко време без допълнителни разходи, като изключите периодично дължимите такси, преди да стане дължимо следващото Ви плащане. Ако прекратите абонамента си, ще загубите ползата от тази промоционална оферта „Половин цена до живот“.
След като прекратиш абонамента, при полседващо активиране цената ще е стандартна. Пише си го на сайта при регистрация -
Относно субтитрите забелязах, че са доста неконсистентни - сериала за който стана въпрос в предни постове - Йелоустоун - някои епизоди имат субтитри, други не. Дано бързо да коригират проблема, и да не се показва съдържание което да не е локализирано за България. Хубава би била опция в профилите, която да декларира желанието на хора с добър английски, да показва в акаунтите им и съдържание което не е локализирано.Вместо стандартната месечна цена ще бъдеш таксуван €1.99 всеки месец или (ако стандартните цени се променят) цената всеки месец, която е с 50% по-ниска от текущата стандартна месечна абонаментна цена за SkyShowtime, докато не се откажеш.
Пробвах да предавам/cast от браузъра с Chrome и Edge, вижда телевизора но дава съобщение, че сайта не предлага подобна функционалност. Бахти смешниците.ka3anova написа: ↑16 дек 2022, 11:11Платих го и аз.
OnePlus 11