SkyShowtime стартира в България с 50% намаление

peterbs
Регистриран: 12 юни 2020, 10:44

Re: SkyShowtime стартира в България с 50% намаление

Мнение от peterbs » 16 дек 2022, 15:56

На лов за червения октомври няма субтитри https://prnt.sc/Yu-qvqqz1hQ-
Сигурно ще има и други заглавия, но се надявам скоро да оправят нещата. А и днес мина ъпдейт за iOS.

ka3anova
Регистриран: 26 окт 2021, 21:25

Мнение от ka3anova » 16 дек 2022, 23:43

n1 написа:
16 дек 2022, 15:39
ka3anova написа:
16 дек 2022, 11:11
Платих го и аз.
Проблеми с плащането нямаше.
После реших да пробвам как ще е на телевизора - приложение за tizen няма, но като избереш филм/сериал от телефона и бутончето за кастване горе в дясно излиза телевизорът. След като го избереш те пита дали искаш да си свържеш приложението с вграденото apple tv приложение на телевизора и от там насетне - никакви ядове.
Всичко върви, настройките на телевизора излизат като интерфейс на епъл тв с избор на език и субтитри - по начинът, по който е направено - няма зор и без специално приложение - супер е.
Откъм субтитри - пробвах десетина заглавия - всичко имаше субтитри и/или български дублаж за анимациите.

Една забележка имам само - качеството на телевизора е full hd, не е 4к и очаквано - няма HDR.
Като цяло не е проблем, т.к. пуснах услугата заради майка ми и жената, които даже споменаха, че качеството им се струва супер, тъй че - няма драма.

Чудех се относно доживотната промоция ако си я хванал на време - ако спра абонамента след това дали ще мога да го пусна пак на тази цена или ще се изгуби промоцията и ще трябва да се плаща стандартната цена?
Пробвах да предавам/cast от браузъра с Chrome и Edge, вижда телевизора но дава съобщение, че сайта не предлага подобна функционалност. Бахти смешниците. :oops:
Пробвал ли си от приложението от телефон?
Не знам дали работи, но само така пробвах аз и стана.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 17 дек 2022, 08:12

За 2 евро на месец предлага доволно заглавия. Сериали които махнаха от hbo сега са в sky със субтитри на български.

nomercy
Регистриран: 12 юни 2008, 18:08

Мнение от nomercy » 17 дек 2022, 10:55

Вчера си взех акаунт днес вече не работи услугата .... не може да се логне с какъвто и да е mail а app-а за телевизора дава директно възникна грешка .... много яко :) Иначе имаше малко но интересни филми и сериали ако работи като за 4лв на месец става

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 17 дек 2022, 16:50

Аз нямам проблем с логването. Два телевизора, компютър, телефон, таблет... Всичк е 6.

nomercy

Мнение от nomercy » 17 дек 2022, 18:14

Хах и аз сега пробвах през Yettel влизам и през мобилен на Виваком влизам пълни педераси са тези. Значи поради някаква причина са ми баннали IP-to. И не ми дава нито да се регистрирам нито да се логна с него явно ще я прекратя услугата и това е. IP-то ми е стационарно и никой друг не го ползва даже един филм не можах да изгледам а само да ги разгледам прекрасни са.

Това излиза при опит за регистрация: Невъзможна регистрация. Моля, опитайте отново по-късно .
А при опит за логване с какъвто и да е мейл излиза грешка и естествено няма къде да им се пише ( на facebook и twiter не отговарят )

Johnniie
Регистриран: 20 апр 2013, 16:35

Мнение от Johnniie » 19 дек 2022, 10:32

Вземи да пробваш да се вържеш на Wi-Fi-то с което имаш проблем с телефона да пробваш да се логнеш,да не стане доставчика ти на интернет да е ограничил услугата. SkyShowtime нямат никаква далавера да те ограничат освен ако не си сгазил нещо.

Потребителски аватар
n1
Регистриран: 31 юли 2006, 10:51

Мнение от n1 » 19 дек 2022, 15:34

Вито написа:
17 дек 2022, 16:50
Аз нямам проблем с логването. Два телевизора, компютър, телефон, таблет... Всичк е 6.
Пробвах през интернет браузъра на Самсунг Смарт, отваря сайта, но при натсикане на иконата за вход забива. :?: Иначе през мобилно устройство няма проблем.
OnePlus 11

nomercy

Мнение от nomercy » 19 дек 2022, 18:33

Ми потвърдено е през всякакви устройства не става логването и нова регистрация през основното ми ИП. Прерутирах си трафика към тях през второто което е пак на Виваком даже съседна мрежа. Реално в самия сайт се отваря но ми излиза примерно регистрацията невъзможна. Имат в сайта някакъв чат вчера утрепах 1 час да си говоря докато казаха че ще ескалират проблема изпратил съм им скркщийншоти и сега с моя скромен 25 годишен опит на сисадмин мога да кажа че блока е от тях. Колкото и да твърдят че е от доставчика няма начин. Не съм правил нищо да сгазя лука единствено приложението на телевизора или браузъра да не им е харесал и да се е дигнал някакъв бан. Лошото е че казаха че не блокират което явно не е така
showtime1.png
showtime1.png
showtime2.png
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

JoKo44
Регистриран: 07 май 2019, 18:21

Мнение от JoKo44 » 23 дек 2022, 21:35

Здравейте!
Имам следния проблем - инсталирал съм приложението на тв бокс с андроид и след около 10 секунди след като тръгне филма прекъсва и изписва следното "Грешка в плеъра Неочаквана фатална грешка: CVF_AMCR:4:2:0". Тв бокса е китайски и без проблем върви Voyo, HBOmax, bulsatcom, kodi 19.3. Не успях да открия нищо в интернет. Ако някой има идея какво може да е ще съм благодарен.

Отговори