Слабите продажби на Galaxy S9 могат да намалят печалбата на Samsung

Walther_BG
Регистриран: 02 окт 2010, 17:08

Re: Re: Re: Re: Слабите продажби на Galaxy S9 могат да намалят печалбата на Samsung

Мнение от Walther_BG » 05 юли 2018, 16:54

[Quote]В Технополис е 1799 по принцип, но сега има промоция и сега цената му е 1699 лева.[/Quote]

Промоция викаш? :D
Ако видя някой,който е платил 1860 лева за S9+ , a да не говорим за псевдо 1699лв. промоцията в момента...ще му се смея жестоко.
Цените и на S9/S9+ и на Huawei P20 Pro бяха перфектни на предварителните им продажби.Това е времето за пазаруване.

[Quote]Къде точно ги видя тези 2000 лева? Цената на S9 и S9+ на предварителната продажба с свъщането на стар апарат беше уникална в цяла Европа,и не мога да разбера защо в Бг толкова малко хора се възползваха от нея.S9+ Lilac Purple купих на сестра ми за подарък,като ми излезе 1260 лева от Мтел без никакви връзки.Дали е най-добрия телефон на пазара? В някои неща да,в други не , но за това което получаваш .. 1260 лева за S9+ е повече от достъпна цена.[/Quote]

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Слабите продажби на Galaxy S9 могат да намалят печалбата на Samsung

Мнение от Ванката » 05 юли 2018, 17:54

Моя S9+ го взех за 1250, с 50-60 лв по-скъпо от S7 Edge преди две години. Флагман какъвто и да е не заслужава повече от тази сума. Да не говорим, че вече и високия среден клас предлагат същото, каквото и флагманите на почти половината или малко повече цена. Иначе на фона на конкуренцията Самсунг пак продават повече във високите класове, колкото и да са се свили продажбите, като изключим Епъл.
Samsung GALAXY S22 Ultra

mamuta70
Регистриран: 11 фев 2010, 21:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Слабите продажби на Galaxy S9 могат да намалят печалбата на Samsung

Мнение от mamuta70 » 05 юли 2018, 18:04

Добре че Nokia 7 Plus не е чистокръвен китаец ама айде:D

puko
Регистриран: 05 дек 2008, 22:06

Re: Re: Re: Re: Re: Слабите продажби на Galaxy S9 могат да намалят печалбата на Samsung

Мнение от puko » 05 юли 2018, 18:19

При предварителните продажби с връщане на стар апарат на мен ми излезе 1140лв с месечна такса 32лв от Виваком. Топ цена! S9+

Walther_BG
Регистриран: 02 окт 2010, 17:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Слабите продажби на Galaxy S9 могат да намалят печалбата на Samsung

Мнение от Walther_BG » 05 юли 2018, 21:52

[Quote]Моя S9+ го взех за 1250, с 50-60 лв по-скъпо от S7 Edge преди две години. Флагман какъвто и да е не заслужава повече от тази сума. Да не говорим, че вече и високия среден клас предлагат същото, каквото и флагманите на почти половината или малко повече цена. Иначе на фона на конкуренцията Самсунг пак продават повече във високите класове, колкото и да са се свили продажбите, като изключим Епъл.[/Quote]

Да разликата между среден и висок клас е доста по-малка в сравнение с преди 5-6 години.Не забравяй също обаче,че в Бг е малко въпрос на манталитет това с телефона да ти е най-висок клас,нищо че се ползва само за телефония, социални мрежи,снимки и игри.Масово хората си надскачат възможностите , за да сложат на масата S9+/X/P20 Pro , a в същия момент живеят на някой таван и ядат бял хляб , лютеница и кебапчета за 16 стотинки от Била.Опитах се да му обясня на квартиранта ми-младо момче 1-ви курс от Мелник , че да взима P20 Pro и хубав лаптоп на изплащане е лоша идея,защото едвам се оправя с лекции и работа на 2 места...не ме послуша.
На мен ми е интересно дали Samsung ще запазят стратегията с много добрите цени на предварителна продажба при Note 9 и S10/10+ .

Отговори