Следващият iPhone може да струва на Apple 170 долара
Re: Следващият iPhone може да струва на Apple 170 долара
Определено има доста Нокии с лоши камери...но има и такива с доста добра..а N8 за сега изглежда, че в това отношение ще е най-доброто !!
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
тука малко прекали вече.... и самсунг и нокия имат телефони, които снимат не по-лошо от колкото и да е ериксон. това че има разлика в различните модели не прави ериксон най-добрите производители на камерафони. да не говорим че точно в модели като v630i видеото е потресаващо зле и отстъпва като качество на другите производители.
аз говоря за снимки.. и не казвам че всички нокии и всичко самсунзи са зле... но до сега не съм видял готина камера.. дори ида е с карл цайс... нищо особено не е .. таа както и да е идеята беше че не пикселите правят качествена снимката ...
pp: камерата в телефона е просто да щтракнеш нещо спешно според мене... 90% от потребителите почти не използват камерата на телефоните си..
pp: камерата в телефона е просто да щтракнеш нещо спешно според мене... 90% от потребителите почти не използват камерата на телефоните си..
аз я ползвам,често,иначе логично,че неможе да се сравнява с фотоапарат,макар да има телефони,който правят по добри снимки от ефтините апарати.Срещал съм такива апарати,които снимката им е повече от зле,и хубав качествен камерфон прави по добра снимка.Ползвам камерата на телефона често,защото тя ми е винаги под ръка,за разлика от фотоапарата,за това едно от най важните неща за мен е отлична камера(yes)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
да прав си,че като общо правило СЕ имат по-добри камери.камерите на нокиа са добри в N серията,но нали говорим уж за по-сериозни устройства,към които се числи ифоне.
а замисляте ли се че колкото и да коментирате ейпъл имат 1 модел и се продава почти толкова добре колкото всички телефони събрани заедно на която и да е марка телефони?! и въпреки че е орязан по функций (особено 2г) те имат много големи продажби не съм чел статистики, но мисля че на всички им е ясно че не е нужно да го правя то се знае!
[Quote][B]ейпъл имат 1 модел и се продава почти толкова добре колкото всички телефони събрани заедно на която и да е марка телефони?![/B][/Quote]
Прочети това..и пак си помисли...!!
[Quote]Nokia продължава да води и в този сегмент с 39,3% пазарен дял и 21,5 милиона устройства, което е ръст от 57%.С 19,4% от пазара следва RIM. Компанията отчита годишен ръст в доставените телефони от 45%, което се изразява в 10,6 милиона броя. На трето място е Apple с 16,1% пазарен дял. Компанията може да се похвали със 130% годишен ръст на доставките до 8,8 милиона броя.[/Quote]
Нещо май ти куца математиката ;):) !!
1. Nokia-продадени 21.5 милиона устройства
2. RIM-продадени 10.6 милиона устройства
3. [B]Apple-продадени 8.8 милиона устройства[/B]
Трябва да се отбележи увеличението на Apple с 130% годишен ръст, което е много добре :) !!
Прочети това..и пак си помисли...!!
[Quote]Nokia продължава да води и в този сегмент с 39,3% пазарен дял и 21,5 милиона устройства, което е ръст от 57%.С 19,4% от пазара следва RIM. Компанията отчита годишен ръст в доставените телефони от 45%, което се изразява в 10,6 милиона броя. На трето място е Apple с 16,1% пазарен дял. Компанията може да се похвали със 130% годишен ръст на доставките до 8,8 милиона броя.[/Quote]
Нещо май ти куца математиката ;):) !!
1. Nokia-продадени 21.5 милиона устройства
2. RIM-продадени 10.6 милиона устройства
3. [B]Apple-продадени 8.8 милиона устройства[/B]
Трябва да се отбележи увеличението на Apple с 130% годишен ръст, което е много добре :) !!
Я ми кажи колко модела, които могат да бъдат пряка конкуренция на айФоун, са продадени от любимата ти марка?
Информацията е обща...за брой продадени устройства !! Под "любима марка" ако имаш предвид Nokia...те главно продава телефони..доката Apple..мисля, че по-голямата част от продадените устройства са "уокмени, които работят без касета" iPod..големи продажби имаше и iPad..което спомогна Apple да постигнат такъв ръст в продажбите си и т.н. :) !! Не ми се рови..но почти съм убеден, че iPhone не е най-продаваният телефон..но може и да е...!!
И един станиол завиваше шоколада в мармот. От apple били продавали "уокмени без касетки" :D , нокия били продавали телефони хахахах . От нокиа продават "телефони" , аз пък знам че са хартиена фабрика (за сведение http://bg.wikipedia.org/wiki/Nokia ) .