Следващият iPhone може да струва на Apple 170 долара
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Re: Следващият iPhone може да струва на Apple 170 долара
Пак се почват спорове, без никой да говори по темата. А според мен ако този телефон излиза на apple 170 долара не бих им платил никога десотократната надценка !!!
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Да, пак се почват малоумните спорове, които задръстват абсолютно всички теми във форума. И не разбирам какво са ви виновни от Apple за десетократната надценка, която слагат продавачите в България ? iPhone се продава в цял свят за 200 долара ... Колкото до тези данни за това кое колко струва, както винаги изобщо не се замисляте над тях - това са разходи за самото техническо производство, нали правите сметка че това е само процент от разходите по създаването на един продукт - има много по-големи разходи по създаване на OS, рекалама, разпространение на продукта, сертификати, патенти, разработки на нови продукти и т.н. и т.н. .... обаче тука винаги интелектуалното ниво едва достига, за да се започнат глупавите спорове от сорта на SE са най-добрите, Nokia са най-добрите и другото няма значение.
Колкото до глупавите мегапиксели - iPhone не е камерфон, това е балансиран смартфон, на който не му харесва - да не го купува. Ако не сте разбрали - хората не го купуват заради камерата му ...
Колкото до глупавите мегапиксели - iPhone не е камерфон, това е балансиран смартфон, на който не му харесва - да не го купува. Ако не сте разбрали - хората не го купуват заради камерата му ...
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
200 долара, но не и с програма за 10 долара на месец, а много по-висока и пак си избиват парите. разбира се, ти си най-умния тук и всички трябва да се слушаме в думите ти без да им се противопоставяме, и изобщо нямаше как да се сетим че има реклами, разпространение и т.н. в крайна сметка главното за което се дават тия пари е ОС-то... защото за подобна изработка самсунг биха поставили много по-ниска цена.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote] разбира се, ти си най-умния тук и всички трябва да се слушаме в думите ти без да им се противопоставяме ...[/Quote]
Точно така, хубаво че се разбрахме по този въпорс :) "слушайте" се в думите ми, аз съм "най-умни[B]Я[/B]" :D
Точно така, хубаво че се разбрахме по този въпорс :) "слушайте" се в думите ми, аз съм "най-умни[B]Я[/B]" :D
А тя не става за нищо, нали? Въобще не си заслужава парите?
Възможно ли е новият модел да е по-бавен, при работа с приложенията, от iPhone 3GS? Нещо като N70 vs Nokia 6630.
Едва ли. Първо, Епъл нямат нищо общо с Нокиа. Второ, ако използват А4, който съдържа поне същият хардуеър, че и отгоре, просто няма как да стане.
Ако новият екран е 720x480=345 600 точки, то това е 2,25 пъти повече от на стария iPhone 3GS (153 600 точки). За пример разликата в точките между стандартен 15 инчов LCD монитор и 22 инчов такъв е 2,243. Може да пробваш как се играе Crysis на 1024х768 (15" ) и след това на 1680х1050 (22" ). Определено ще забележиш разлика.