Слух: HTC M7 ще се появи във Франция на 8 март за 650 евро
Слух: HTC M7 ще се появи във Франция на 8 март за 650 евро
Таблетите поевтиняват, а телефоните поскъпват. А са с идентичен хардуер...
Re: Слух: HTC M7 ще се появи във Франция на 8 март за 650 евро
HTC правят еднакви на дизайн телефони, лично на мен не ми харесват.
Тия какво им става? 650 евро за ТЕЛЕФОН?
Айде сектир, за тези пари си купувам един не лош, напълно функционален компютър...
Айде сектир, за тези пари си купувам един не лош, напълно функционален компютър...
Iphona понеже всяка версия е с нов дизаин ? , и не струва по 1500лв.-16GB и 2000лв-36GB ??? xaxax :)
Никой не те кара да ги даваш, първо и второ, как ще вкараш тоя функционален компютър в джоба си, барабар с монитора и периферията?)) Уви, почти всеки флагман (предполагам това е флагман) струва подобни пари първоначално. ;)
S9+
Iphone e 600 евро, не е 1500-2000лв. Естествено има и магазини, където е по толкова. Иначе цената на М7 се очакваше да е толкова, както и почти сигурно след 2 месеца ще е 500 евро, ако съдим по предишните модели на htc и галакси 3 и ноут 2. Но мисълта ми е, че няма логика, при условие, че таблетите с подобен хардуер са по-евтини като пари. Съответно и цената им не пада толкова бързо и много като на телефоните. :) А още повече и при наличието на нексус 4 за 300-350 евро. :)
ДА може цената да е почти еднаква на М7 и Iphone 5 , но съм сигурен , че като технически характеристики ( дисплеи, процесор, камера и т.н ) М7 ще го удари в земята :)
-
- Регистриран: 13 фев 2008, 08:26
Тая сигурност си я запази за себе си...
Началната цена за несубсидиран флагаман не е голяма.
Не забравяй, че повечето таблети от висок клас нямат вграден GSM-модул, а това значително вдига цената на устройствата!
Samsung GALAXY S22 Ultra