Слух: Премиерата на Galaxy S5 била по-рано, заради успеха на iPhone 5s

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Слух: Премиерата на Galaxy S5 била по-рано, заради успеха на iPhone 5s

Мнение от stefanicio » 12 мар 2014, 23:20

[Quote]Все пак Galaxy S5 предлага [B]много нови неща[/B] като по-голям екран, по-бърз процесор, по-добра камера, водоустойчив корпус и нови биометрични сензори (за отпечатъци и пулс).[/Quote]
* По-голям екран - 0,1" по - голям :X
* По - бърз процесор - 200 MHz по - бързо УАУ няма спиране
* по - добра камера - Да, по - добра е, както тази на S4 беше по - добра от на S3. Има ли обаче нещо ново в нея? Няма оптична стабилизация, която е толкова важна за снимките. Всеки знае как трябва да прави по 2-3 снимки, особено ако е на изкуствено осветление или по-тъмно за да си гарантира, че поне една няма да е размазана заради трепването на ръката му.
* Водо и прахо устойчив корпус - Чудесно, сега като ходя да плувам ще си го пъхам в гащите и като някой ми звънне ще говоря с г*за си. Пфффф всеки е говорил докато вали и дъждът му е валял върху телефона. Дори гледах тест на една моторолка как я топят във вода и нищо и няма, а не беше влагоустойчива...
* Нови биометрични сензори (за отпечатъци и пулс) -
Отпечатъка - да го показваш по кафетата как бачка на приятелите си.
Измерване на пулс :X Вземаш тухлофона и започваш да тичаш с него. За удобство ще измислят аксесоар презрамки за да го мяташ на гърба си като раница... Е кой ще използва този сензор нямам идея. Да не би всички клиенти да са на по 70 години и да имат болно сърце, че да си следят пулса. И всъщност защо изобщо на някой му трябва да го знае колко е. Така или иначе няма голяма полза от това. Има ли значение дали е 180 или 200 удъра в минута като тренираш. Така или иначе няма как да го контролираш. Единствения начин е да спреш да тренираш, а то всеки който тренира си спира когато му свърши серията или когато му свърши силата. И как изобщо ще ми го измери в момента на тренировката. Ако бягам да кажем, че има някакъв минимален шанс да си държа телефона с една ръка и да натискам пръста на другата до сензора. Какво става обаче когато съм в залата и тренирам някакъв спорт или фитнес. Абе, глупава работа. Само колкото да драснат още един ред в рекламите си.
Ужасно много го чаках и супер много бях зарибен да го купя. Сега обаче съм решил да го пропусна. Напролет или налято ще си взема нещо друго, макар да харесвам Samsung и да съм свикнал на техния Андроид. Но какво пък. Както казваше дядо ми: "Научил се поп на пържен боб. Боба се свършил, попа се отучил" ;):X:X:X:X:X

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Re: Слух: Премиерата на Galaxy S5 била по-рано, заради успеха на iPhon

Мнение от fintaraBG » 12 мар 2014, 23:49

Чувстваш се длъжен да се разпишеш на всяка тема за S5 ли? Разбрахме, че си разочарован и със право, но............... :):)
S9+

rasho_belchev
Регистриран: 17 ное 2013, 21:44

Мнение от rasho_belchev » 13 мар 2014, 00:17

:D :D УЖАС, stefanicio! Като не те кефи - отиваш и си купуваш друг...Ако се опитваш да убедиш някой че телефонът е зле - няма да успееш(просто защото не е)...Ако се опитваш да деш някакъв негативен рейтинг - не си на правилното място ;)

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 13 мар 2014, 07:13

Е, и на мен не ми харесва (За тези пари. Просто един уж флагман трябва да е внушителен и перфектен във всяко отношение, а не да е просто ОК (Ако искам да е просто ОК, ще си взема китаец за половината пари). И батерията трябва да е по-голяма, и камерата да има оптична стабилизация+ксенонова светкавица, и стерео говорители трябва да има, и т.н.), но за водоустойчивостта не си прав. Хич не е добра идея да се говори на дъжд с обикновен телефон - едва ли ще се развали веднага, обаче това съвсем не означава, че "нищо му няма".;)

Maui
Регистриран: 22 апр 2007, 17:57

Мнение от Maui » 13 мар 2014, 08:30

Ей това се нарича преданост! Винаги е добър, че как иначе нали е самсунг! Кой по дяволите прави по-добри телефони в днешно време? Те и дръпнатите на това разчитат, на фанатизираните си фенове да купуват всичко ново що излезе на пазара и да си цъкат \"тц тц тц...добър си е мани ти\". Успех ви пожелавам момчета и да му се радвате истински !

п.с. И като излизате навън да не забравите раничката, ге*ската чантичка или там каквото ползвате за да транспортирате този \"великан\".

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Премиерата на Galaxy S5 била по-рано, заради успеха на iPhone 5s

Мнение от Beчния » 13 мар 2014, 08:58

(woo)

това ме учуди че и от Samsung са разочаровани от модела....ами да ни зарадват с нов но кога???(whistle)

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 13 мар 2014, 09:07

Този пост не разбрах защо към мен е насочен, след като съм писал, че и на мен не ми харесва (Или трябва тотално да го отричам и да смятам, че не става за нищо, иначе съм "фен"? Дали случайно ти не си фанатизиран фенбой на една друга марка, известна именно с фанатизираните си фенбойс?), но ще коментирам това:
[quote] ге*ската чантичка [/quote]
Заради такива като теб постоянно се правят огромни компромиси с техническите качества като батерии и т.н. и бих казал, че именно твоята позиция е ге*ска - все ви големи, дебели, тежки, чантичките ви тежат и т.н (Да не говорим, че трябва да сме изтупани, да не би случайно някой да каже, че изглеждаме грозно).

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 13 мар 2014, 09:51

Здравей
Недей да предаваш любимата марка. ;)
Да се надяваме че следващия модел ще е с камера с оптична стабилизация. Процесопите са достатъчно мощни но може да сложат 3 ГБ РАМ както в ноут3 ( и с 2 ГБ са бързи но в перспектива ) .

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 13 мар 2014, 10:12

В момента съм пуснал Z1 за продан. Дадох го на моя човек в магазина му. Не можах да свикна с него, просто Самсунг ми харесват най-много. Ако успея да го продам до месец два, или с бартер през моя човек, ще се обзаведа с някой от новите им модели.:) Яд ме е на Самсунг, че не направиха S5 почти без рамково като G2, иначе всичко друго си му е наред. И даже според мен има едно голямо преимущество пред G2, и то е, че можеш да разшириш паметта до 128GB, което не е малко. Като си купиш и една външна портативна батерия 5/6000мп., спокойно можеш да си зяпаш филми и какво ли още не, докато си на дълъг път и не шофираш разбира се.:)
Общо взето S5 е един хубав смартфон с чудесен дисплей (като се има в предвид S4 & Note 3), супер функционален - чудесно предложение в отговор на конкуренцията!
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 13 мар 2014, 11:30

[Quote]Яд ме е на Самсунг, че не направиха S5 почти без рамково като G2[/Quote]
Е като има рамка било гадно и можело по-голям дисплей, като има вече по-голям дисплей, няма рамка... :D

Отговори