Смартфоните на Lenovo идват в България през август
Re: Смартфоните на Lenovo идват в България през август
Леново наистина е тук! Lenovo S860 във Виваком! Засега в каталога го има само - 13.90лв./мес. с МaxiCall XXL
Батерията за тези характеристики е впечатляваща - 4000 мАч
Хах - имало и още един Lenovo S850. И двата са с 2 сим карти.
Батерията за тези характеристики е впечатляваща - 4000 мАч
Хах - имало и още един Lenovo S850. И двата са с 2 сим карти.
С малката подробност - \"Очаквайте\", което означава, че ги нямат в наличност. :)
Появат ли се в каталога. до две седмици, най-много три ще са налични. А във ваканционния месец август надали е важно кога точно ще се появат- дали на 5 или на 15-ти август. Хубавото е, че процеса е необратим и хората ще могат да се насладят на страхотни смартфони на много добри цени!
Не бих казал, че цените са добри:
[Quote]Lenovo S860, 24 мес. x 13.90 лв./мес. =333.60 лв. Цена в брой, без договор: 519.90 лв.
Lenovo S850, 24 мес. х 15.90 лв./мес. = 381.60 лв. Цена в брой, без договор: 599.90 лв.[/Quote]
Цени от каталога, определено има нещо сбъркано в ценообразуването при Вивата...
Много по-добра алтернатива и на 2-та е: Huawei Honor X3 - цена 503.99 с Виваклуб карта.
[Quote]Lenovo S860, 24 мес. x 13.90 лв./мес. =333.60 лв. Цена в брой, без договор: 519.90 лв.
Lenovo S850, 24 мес. х 15.90 лв./мес. = 381.60 лв. Цена в брой, без договор: 599.90 лв.[/Quote]
Цени от каталога, определено има нещо сбъркано в ценообразуването при Вивата...
Много по-добра алтернатива и на 2-та е: Huawei Honor X3 - цена 503.99 с Виваклуб карта.
Аз имах предвид генерално погледнато, че цените ще бъдат добри. При Вива като са високи, ще се пазарува от официалния магазин на Леново и така. Отдавна много хора са забелязали че в България е по изгодно сам да си купиш смартфон на изгодна цена и да си стоиш на безсрочен договор като Вива фрии например, отколкото да се възползваш от безумните оферти на родните оператори, с високи надценки за телефоните и абсурдни двугодишни договори!
П.С. Погледнах го този Huawei Honor X3 да го видя какво представлява. Не е лош, но чак пък 500 лв....В емаг Xiaomi Mi 3 е на страхотната цена от 450 лв. и е по-добър отвсякъде!
П.С. Погледнах го този Huawei Honor X3 да го видя какво представлява. Не е лош, но чак пък 500 лв....В емаг Xiaomi Mi 3 е на страхотната цена от 450 лв. и е по-добър отвсякъде!
Да, цената му е силно завишена, но на практика ако искаш да си го купиш от БГ с 2 год. гаранция - това е най-ниската цена. Mi3-то има предимства и недостатъци. Зависи какво търсиш от Смартфона (бях писал в другата тема, че съм поръчал Mi4, но го отказах, понеже го искам ЧЕРЕН).
Mi3-ката е със супер характеристики, но е 5\" vs 5.5\", няма 2 sim карти, батерията е несменяема и т.н. Днес за малко да си взема Mi3, но - изчерпана наличност. По принцип се бях замислил за Samsung (не заради името) Galaxy Grand [B]2[/B]:
5.25\" екран, 1.5GB ram, 2 sim карти и т.н., т.е. перфектният телефон за мен, но отново - няма от къде да си го купиш официално в БГ на нормална цена. По принцип не бързам, чакам да видя какво ще предложат Леново на нашият пазар (и най-вече на какви цени) и по конкретно модела P780.
Mi3-ката е със супер характеристики, но е 5\" vs 5.5\", няма 2 sim карти, батерията е несменяема и т.н. Днес за малко да си взема Mi3, но - изчерпана наличност. По принцип се бях замислил за Samsung (не заради името) Galaxy Grand [B]2[/B]:
5.25\" екран, 1.5GB ram, 2 sim карти и т.н., т.е. перфектният телефон за мен, но отново - няма от къде да си го купиш официално в БГ на нормална цена. По принцип не бързам, чакам да видя какво ще предложат Леново на нашият пазар (и най-вече на какви цени) и по конкретно модела P780.
Така като чета какво искаш от телефона, според мен най-доброто е Xiaomi Redmi Note. Точния размер на екрана, две сим карти, 2 ГБ рам и т.н. В БГ може да го купиш от емаг, но там версията е с 1 ГБ рам. В българския МИ център си е с 2 ГБ рам и е 430 лв.
Разбира се, при покупката на даден телефон, всичко е много индивидуално (beer)
Разбира се, при покупката на даден телефон, всичко е много индивидуално (beer)
И него съм го мислил... ;) (beer)
В еМаг ако беше 2GB версията за 399 лв. въобще нямаше да мисля ;)
Да, цената е перфектна (в БГ МИ център), но винаги има едно НО... :)
Проблема е когато имаш избор, и знаеш какво искаш. Не сменям Смартфони през 6 месеца (Sony Style). Настоящият ми е 4\" (това е и причината да искам да го сменя), но с толкова променен и оптимизиран Андроид от мен, че е (почти) 2 пъти по-пъргав и по-издържлив на батерия от официалният ROM. Това е другото което гледам, дали ще мога да си правя каквито си искам промени по Андроида на новият Смартфон. Гаранцията не е проблем, защото имам пълен backup и мога да го върна до заводско състояние без да разберат, че съм пипал нещо, това също важи и за новият - дали ще може да се направи... Не са малко факторите ;)
В еМаг ако беше 2GB версията за 399 лв. въобще нямаше да мисля ;)
Да, цената е перфектна (в БГ МИ център), но винаги има едно НО... :)
Проблема е когато имаш избор, и знаеш какво искаш. Не сменям Смартфони през 6 месеца (Sony Style). Настоящият ми е 4\" (това е и причината да искам да го сменя), но с толкова променен и оптимизиран Андроид от мен, че е (почти) 2 пъти по-пъргав и по-издържлив на батерия от официалният ROM. Това е другото което гледам, дали ще мога да си правя каквито си искам промени по Андроида на новият Смартфон. Гаранцията не е проблем, защото имам пълен backup и мога да го върна до заводско състояние без да разберат, че съм пипал нещо, това също важи и за новият - дали ще може да се направи... Не са малко факторите ;)
Виж и това Леново - една колежка си го купи и съм доста впечатлен. Можеш да го намериш под 300 долара в момента...
http://www.amazon.com/Lenovo-K910-2-2Ghz-Smartphone-Unlocked/dp/B00H917F4W
http://www.amazon.com/Lenovo-K910-2-2Ghz-Smartphone-Unlocked/dp/B00H917F4W
Мерси!
Ще изчакам да видя на каква цена официално ще го пуснат в БГ.
Ще изчакам да видя на каква цена официално ще го пуснат в БГ.