Смартфоните на Lenovo в продажба в България от 1 септември
Re: Смартфоните на Lenovo в продажба в България от 1 септември
Днес поразцъках новите модели, х2, з2 про и т.н. на IFA в Берлин. Не изглеждат никак зле новите модели с ЛТЕ. Е, на всички отзад имаше лепенка, че още не се продават в Европа, да не се объркат немците да искат да си ги купят.
Полафих си и с един китаец от Леново, оказа се, че тъкмо се връщал от БГ, каза че са сигурни, че на нашия пазар доста добре ще се приемат апаратите. Реших да не го заяждам на тема цени, все пак беше доста любезен човека, та да му се дървя излишно за решения, които не са негови.
Полафих си и с един китаец от Леново, оказа се, че тъкмо се връщал от БГ, каза че са сигурни, че на нашия пазар доста добре ще се приемат апаратите. Реших да не го заяждам на тема цени, все пак беше доста любезен човека, та да му се дървя излишно за решения, които не са негови.
"Елате утре" - Да ти е познато?
НЕ, мерси... ;)
Не са много хората в БГ които наистина знаят кои са Леново, но както и по останалият свят, когато PRO-тата им кажат - "За бога, братя, не купувайте!"
Познай от 3 пъти до къде ще стигнат... ;)
Това е както: Тълпата между "ОСАННА!" и "РАЗПНИ ГО!"
Имаха "Фалстарт" това е живата истина, подцениха българина, това е.
п.п. Хората "работещи" за тях не знаят къде се поставят ПРЕПИНАТЕЛНИТЕ знаци, за какво въоще си говорим?
НЕ, мерси... ;)
Не са много хората в БГ които наистина знаят кои са Леново, но както и по останалият свят, когато PRO-тата им кажат - "За бога, братя, не купувайте!"
Познай от 3 пъти до къде ще стигнат... ;)
Това е както: Тълпата между "ОСАННА!" и "РАЗПНИ ГО!"
Имаха "Фалстарт" това е живата истина, подцениха българина, това е.
п.п. Хората "работещи" за тях не знаят къде се поставят ПРЕПИНАТЕЛНИТЕ знаци, за какво въоще си говорим?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
[Quote]За събота и неделя имат и още 10% отстъпка за регистрирани потребители на които са изпратили промоционални кодове за отстъпка по пощата.[/Quote]
Някаква статистика, която да опровергава моето мнение:
[Quote]Ще е интересно колко процента от \"регистрираните\" ще се \"възползват\" от прИмоцията?
Според мен - 0 (нула)[/Quote]
М?
Някаква статистика, която да опровергава моето мнение:
[Quote]Ще е интересно колко процента от \"регистрираните\" ще се \"възползват\" от прИмоцията?
Според мен - 0 (нула)[/Quote]
М?
Прави ми впечатление, че не само Леново, но останалите марки като Apple, Samsung, Sony и кой ли не си продава продуктите в България на двойно, че дори и тройно по-високи цени. Явно всичко това е продиктувано от факта, че България е Швейцария на Балканите, че хората имат стабилни и високи доходи и се чудяд къде да си похарчат парите (надявам се че усетихте иронията). Но това е за абсолютно всички стоки!!! Не мога да разбера как някой ще даде 2000 лв за нов модел на Applе, при все че той струва 500 USD в САЩ!?!?! Същата работа е с лаптопите, телевизорите, абе изобщо цялата техника ако щете. Надявам се все по-голямото навлизане на и-нет пазаруването да отрезви мениджърите по продажби. Не може да предлагаш нещо с 50% до 200% по-скъпо, от колкото е в Германия, Великобратания или Китай, защото печалбата е много яка и трябва максимално да ги гъзиш тези българи. Същото важи и Леново. Ще ме извинявате, но този път се надявам гаврата с тези цени да не ви мине!
[Quote]499.00 лв.[/Quote]
Реално би трябвало да е така:
[B]499,00 лв.[/B] ;)
Ще го репортна. Аз в момента не работя по сайта. Мерси за забележката!
Реално би трябвало да е така:
[B]499,00 лв.[/B] ;)
Ще го репортна. Аз в момента не работя по сайта. Мерси за забележката!
[Quote]Имаха \"Фалстарт\" това е живата истина, подцениха българина, това е.[/Quote]
Толкова време не разбрахте, че личното мнение не е общовалидно за всички... Мтел щели да фалират, Виваком вървели на разпадане, Самсунг вървели като Нокиа, Леново имали фалстарт... Не говоря само за теб, а по принцип за форумните \"аналлизатори\"... Телефоните се продават много добре, уикенда в магазина е блъсканица и се чака на опашка само да разгледаш нещо на щанда. Иди и виж преди да правиш такива заключения...
Толкова време не разбрахте, че личното мнение не е общовалидно за всички... Мтел щели да фалират, Виваком вървели на разпадане, Самсунг вървели като Нокиа, Леново имали фалстарт... Не говоря само за теб, а по принцип за форумните \"аналлизатори\"... Телефоните се продават много добре, уикенда в магазина е блъсканица и се чака на опашка само да разгледаш нещо на щанда. Иди и виж преди да правиш такива заключения...
[Quote]Реално би трябвало да е така:
499,00 лв.[/Quote]
Реално би трябвало да знаеш това:
[Quote]До 90-те г. в България (подобно на СССР) са се използвали и означения на единиците и представките на кирилица, установени с БДС 3952, въпреки че правилата на международната система още тогава не са допускали това (SI не съдържа означения на кирилица). През 1994 г. БДС 3952 е отменен като противоречащ на SI по отношение на означенията и е заменен с групата стандарти БДС ISO 31 (по-късно заменени от ISO/IEC 80000).[/Quote]
[Quote]Иди и виж преди да правиш такива заключения...[/Quote]
Както съм казвал и преди, на мен \"залагалки-близалки\" не ми трябват. Ако на \"тълпата\" и харесват, значи си е техен проблем, в другата тема съм направил сравнение, кажи ми ти от 3-те кой би избрал, ако реално ти трябваше в момента, М?
499,00 лв.[/Quote]
Реално би трябвало да знаеш това:
[Quote]До 90-те г. в България (подобно на СССР) са се използвали и означения на единиците и представките на кирилица, установени с БДС 3952, въпреки че правилата на международната система още тогава не са допускали това (SI не съдържа означения на кирилица). През 1994 г. БДС 3952 е отменен като противоречащ на SI по отношение на означенията и е заменен с групата стандарти БДС ISO 31 (по-късно заменени от ISO/IEC 80000).[/Quote]
[Quote]Иди и виж преди да правиш такива заключения...[/Quote]
Както съм казвал и преди, на мен \"залагалки-близалки\" не ми трябват. Ако на \"тълпата\" и харесват, значи си е техен проблем, в другата тема съм направил сравнение, кажи ми ти от 3-те кой би избрал, ако реално ти трябваше в момента, М?
Още преди ви казах да не чакате ниски цени от Леново за България. Това е така, защото пазара е проучен. Хората тук имат - нямат пари, на лизинг или по друг начин, ще си купят най-новия модел без значение от неговата цена. Така , че очаквам първите партиди да се изчерпят бързо. Това ще се случи и с новия iPhone 6, Note 4 и т.н.т.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ванка явно не си ме разбрал, не цените са ми проблем а ниският клас у-ва с които стартираха...
[Quote]1. Alcatel Idol X+
2. RevoPhone К850 Octacore
3. Lenovo S860
1. Mediatek MT6592 @ 2 GHz
2. MediaTek MT6592 @ 1.7GHz
3. MediaTek 6582M @ 1.3GHz[/Quote]
Какво да говорим повече...? :D
Да, на \"тълпата\" не и пука за характерситики и иска да е \"джиджано\", ами ние не сме тълпата, нали? ;)
[Quote]1. Alcatel Idol X+
2. RevoPhone К850 Octacore
3. Lenovo S860
1. Mediatek MT6592 @ 2 GHz
2. MediaTek MT6592 @ 1.7GHz
3. MediaTek 6582M @ 1.3GHz[/Quote]
Какво да говорим повече...? :D
Да, на \"тълпата\" не и пука за характерситики и иска да е \"джиджано\", ами ние не сме тълпата, нали? ;)
[Quote]Да, на \"тълпата\" не и пука за характерситики и иска да е \"джиджано\", ами ние не сме тълпата, нали? [/Quote]
Прав си, но форума ни не е фактор за целостта на пазара. Приемете го не само за мобилните устройства, но и за операторите.
Прав си, но форума ни не е фактор за целостта на пазара. Приемете го не само за мобилните устройства, но и за операторите.
Samsung GALAXY S22 Ultra