Снимки на iPhone HD?

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Re: Снимки на iPhone HD?

Мнение от ShinG0 » 17 апр 2010, 21:24

Аха - имаш право, грешката ни на всички е че сме се родили в България - дай някаква друга новост, която на никому не е известна и ти ще си първият, който я открива и благоволи да я сподели с нас, което е жест на изключителна хуманност и разбирателство :D
Къде пише, че тук се обсъжда световното положение? Дай ми един точен цитат, където е написано това.
В български форум сме и пишем от гледна точка на положението в България. Не ме топли, че в USA ги раздават безплатно дори само с договор към оператор за 2 години. Ние сме в България ок? Ако искаш да обсъждаш любимата си марка телефони в световен мащаб - най-добре се ориентирай към чуждестранен форум, защото в българските такива се обсъждат телефоните от гледна точка на българският пазар и от гледна точка на българските джобове на средностатистическия пак повтарям [b]български[/b] потребител, защото и той както мен не му дреме, че телефона някъде си из света струва тройно по-евтино, на него му пука, че той самият няма как да вземе този телефон тройно по-евтино, което прави този телефон НЕИЗГОДНА инвестиция за него, спрямо останалите телефони на останалите марки със сходни функции за много по-малко пари :)
Сега схвана ли идеята :)

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 17 апр 2010, 21:27

Ако не я бях схванал, нямаше да питам. Не ми се иска да е така, обаче. Дискусиите стават глупави, ако говорим само на принципа "това мога да си го купя, а това - не".

ShinG0

Мнение от ShinG0 » 17 апр 2010, 21:38

Обясни тогава как ще стане известен в България този модел телефон и как ще се наложи на пазара, да речем 3GS, след като средностатистическият потребител не може да си го позволи, заради алчните търговци? Как да го обсъжда тогава в световен мащаб? Човек гледа най-изгодна за него инвестиция, а Apple iPhone предвид цените, на които идва в България НЕ Е най-изгодната инвестиция трябва да го признаеш. Аз признавам, че е уникален телефон и бих го предпочел пред, която и да е Нокия и наистина изстрел в десятката от Apple, но ценовата политика не позволява той да се наложи тук :)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 17 апр 2010, 21:40

E не може да се каже, че 3GS струва 199$. По същия начин и тук се продава за 279лв., ама с брутален договор.

Айфон не е бюджетен телефон.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 17 апр 2010, 21:42

Както и да е. Имах предвид, че в USA, например, е далеч по-масов. И говоря общо, не конкретно за iPhone. Глупаво е да коментираме всички устройства само през гледната точка на купуването им.

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 17 апр 2010, 21:55

На мен пък ми харесва много и нямам търпение да излезне на пазара. Радвам се, че на вас не ви харесва, тъкмо няма всички да имат като моя телефон : )

ShinG0

Мнение от ShinG0 » 17 апр 2010, 22:00

Глупаво е да се гледа на телефона от гледна точка на купуването му, но в България живеем и такава е реалността - заплатите ни са в пъти по-ниски, а телефоните ни са в пъти по-скъпи - къде е логиката - ами няма такава - Абсурдистан :|
Свикнали сме винаги да гледаме най-евтиното и да се нагаждаме на условията. :X
Затова и iPhone няма как да стане масов телефон у нас.

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Мнение от sfan » 18 апр 2010, 04:49

айфон е джаджа за игри предимството му е айтюнс и дотук свършват предимствата когато прочетох че в айфон ос щяло да има голеееми иновации като многозадачност се разсмях на глас, и между другото такъв телефон като този наистина не е предназначен за страни с такава икономика като нашата инак според мен разликите ще бъдат в по-голям дисплей примерно 4 инча по-добра камера евентуално светкавица и дотук и може би по-добър процесор

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 18 апр 2010, 10:15

http://www.engadget.com/2010/04/17/iphone-4g-is-this-it/

Liann
Регистриран: 26 дек 2006, 22:15

Мнение от Liann » 18 апр 2010, 14:17

Аман от разбирачи.(angry):X Пишете си в форумите на Нокия и си трайте.

Отговори