Снимки на iPhone HD?
Re: Снимки на iPhone HD?
Най0интересното е, че телефона няма нужда от ъпдейт.
Според мен и тези снимка са фейк едва ли така ще изглежда.Ще видим лятото.
Писнало ми е като наближи представянето на нов айфон и се появяват една камара фалшиви снимки и характеристики....
Някой си загубил новия айфон, а стига бе, щом преди това няма новина за масово самоубийство на служители на Епъл, значи няма начин :)
Някой си загубил новия айфон, а стига бе, щом преди това няма новина за масово самоубийство на служители на Епъл, значи няма начин :)
Не по-малко глупаво е да определяш цената, като не броиш допълнително поетото и абсолютно неизбежно задължение да ползваш дадена услуга 2 години. Въобще, за разлика от повечето нормални епъл потребители, ти изпъкваш с малоумна фенщина. Виж, от корпоративна гледна точка, ти си перфектен клиент. Каквото ти напишат на табелата или видиш в рекламен спот - това е истината. Ти бил ли си въобще в САЩ?
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Оставете момчето.Всеки е свободен да прави и подражава на който и каквото си иска.Снимките са 100% фейк.Ще чакаме още малко, за да видим истинския iPhone.Аз лично нямам търпение да излезне и да си го купя.
Обсъждали сме милиони пъти въпроса за субсидираната цена. Не смятам да го коментирам пак. И, да, бил съм в USA. Проблем?
Много странно се получава, че снимките от engadget е възможно да са истински. (woo)
Докато не го видя на презентацията, не вярвам на нищо.
Наистина оказа се, че присъства на онази снимка за iPad-а още преди да излезе така, че изобщо не е изключено да е истински. Едно нещо обаче ме притеснява, което почти сигурно ще се окаже истина - микро СИМ картите. Глобул е ясно, че ще ги въведат, но другите едва ли.
няма проблем с това - пластмасовата част на обикновената карта може да се отреже