Собственици на Samsung Galaxy Note20 Ultra се оплакват от хардуерни дефекти
Новина от MobileBulgaria Собственици на Samsung Galaxy Note20 Ultra се оплакват от хардуерни дефекти
Ами за тая цена какво искат,да няма хлабини и да не хлопа ли? Хехехее
Re: Собственици на Samsung Galaxy Note20 Ultra се оплакват от хардуерни дефекти
Почна се, представям си какво ще бъде, когато Епъл предложат моделите от 12 серия. Ще се дебне за новинки по сайтовете..... кой от какво се е оплакал. Пожелавам на всички колеги от форума закупили Note 20 Ултра да нямам никакви проблеми и да му се радват на макс.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 26 ное 2006, 03:12
Лошото е, че навсякъде го представят че притежава рамка от неръждаема стомана. Но се оказа, че при теста на YouTube канала:Jerry rig everything, рамката се оказа алуминиева! Отново имам deja vu! И преди време беше същото за NOTE серията. Само се лъже и после се маже.
Samsung S23 Ultra Phantom Black 1TB
Имам само един въпрос - как разбра от видеото, че рамката е алуминиева? Още повече, че тази новина я имаше тук в сайта и там пишеше, че рамката е стоманена.maniaka_slr написа: ↑21 авг 2020, 10:00Лошото е, че навсякъде го представят че притежава рамка от неръждаема стомана. Но се оказа, че при теста на YouTube канала:Jerry rig everything, рамката се оказа алуминиева! Отново имам deja vu! И преди време беше същото за NOTE серията. Само се лъже и после се маже.
Сещам се за един лесен начин да се провери и това е с магнит.
Като го получа днес, ще го пробвам и ще пиша.
Освен това ще се оглеждам за прашинки
-
Ако го беше изгледал до там където го казва и обяснява защо е така, нямаше да ми задаваш такъв риторичен въпрос.
Имаше слухове, че рамката ще е стоманена и оттам е дошло объркването. Изгледах пак видеото и изглежда е алуминиева. Иначе дори GSMArena са писали, че двата модела са със стоманени рамки
Both phones get a stainless steel frame, a new development for Samsung high-end phones after sticking with aluminum for their skeleton needs until now.
Мда, дори в спецификацията на телефона в GSM arena пише, че е стоманена:
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy ... -10261.php
Само се питам как с магнит ще се провери дали е неръждаема стомана или алуминиева рамката - алуминият не го хваща магнит а неръждаемата стомана в повечето случаи също. Много малко грейдове на неръждаема стомана са магнитни..
Помня, че за note 10 самсунг също рекламираха Stainless steel за рамката, но и там се оказа алуминии, така че не е изненадващо, нито пък за първи път да лъжат по този начин.
Който не вярва:
https://www.digitaltrends.com/mobile/sa ... ess-steel/
Вътре има официалното рекламно видео, в което от самсунг го казват.
Това видео в последствие е изтрито навсякъде, но хубавото на интернет е, че нищо не се губи
Ooo, прикритото лицемерие ме убива
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy ... -10261.php
Само се питам как с магнит ще се провери дали е неръждаема стомана или алуминиева рамката - алуминият не го хваща магнит а неръждаемата стомана в повечето случаи също. Много малко грейдове на неръждаема стомана са магнитни..
Помня, че за note 10 самсунг също рекламираха Stainless steel за рамката, но и там се оказа алуминии, така че не е изненадващо, нито пък за първи път да лъжат по този начин.
Който не вярва:
https://www.digitaltrends.com/mobile/sa ... ess-steel/
Вътре има официалното рекламно видео, в което от самсунг го казват.
Това видео в последствие е изтрито навсякъде, но хубавото на интернет е, че нищо не се губи
Ooo, прикритото лицемерие ме убива
Пак претоплена манджа, Ноте 9 си е най-доброто от тази серия!
-
С него съм и учудващо съм горе-долу доволен и не мисля да го сменя. Не си заслужава разликата във всички отношения. Искаше ми се, ама не можаха да ме излъжат този път.