Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от buttman » 22 апр 2017, 08:27

Пак копираха от Apple, този път цвета.Даже и отпред е червен.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от Вито » 22 апр 2017, 08:59

Абе майтапа си е майтап, но не върви втори пореден флагман за над 1500 лв. да има подобни издънки. И в двата случая проблемите им идват от това, че бързат да продават, а не са направили достатъчно тестове. Дано само тва му е проблема, че ако почне и да му пуши батерията, ще стане мазало.

Сега гледах видео от разопаковане на S8+ от брос. Червенее ли на бял фон, или не? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1514207298603981&id=183725711652153 Според мен да, значи и в България има дефектни бройки.

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от Spikul » 22 апр 2017, 10:18

Имам чувството, че някои хора живеят само от злобата си!
Но е хубаво малко да се мисли и чете. Не знам за кой път трябва да напиша, че в AMOLED няма начин червеното да е по-силно от синьото!!! Това показва, че всичко е въпрос на настройки и ако някой дебил не може да си коригира цветовата гама на дисплея, това не означава, че има хардуерен проблем!!!
Ама какво може да се очаква от хейтъри, които ги мързи да прочетат що е то AMOLED (OLED)?

Потребителски аватар
npet
Регистриран: 07 фев 2014, 12:05
Контакти:

Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от npet » 22 апр 2017, 10:24

-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:10, променено общо 1 път.
-

Spikul

Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от Spikul » 22 апр 2017, 10:35

И защо му е на човек скаран с техниката, да си купува телефон за 1500 лева?
То по тази логика, на такъв човек ъпдейтите за Андроида трябва сами да му се инсталират, защото и те се откриват толкова трудно, колкото и калибрирането на цветовете!
Наистина уникални доводи вадите.
Не, че ще си купя S8, но подобни "проблеми", са меко казано кретенски!!!

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от Вито » 22 апр 2017, 10:53

Spikul, тея s8-ци много ненастроени ще дойдат! Резолюцията им е настроена на по ниска, дисплея им (избирателно, неясно на какъв принцип) е настроен да червенее. Общо взето все яки настройки... Стига с тея глупости и приемете, че има дефектни бройки. Ти си говори колкото искаш какъв бил амоледа. С S7 пак имаха червени дисплеи. Влез в андроид форума в първите страници за модела и виж сам.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от algor » 22 апр 2017, 11:01

Аз не виждам смисъла от тези спорове тук, но всеки от тях си знае на какво залага и защо иска да олижда хората, които мислят по друг начин.
Щом някой е решил да си взима апарата, въпреки този или онзи проблем, да си носи гайлето.
Аз също се зачудих дали да оставя и двата апарата, но не виждам смисъл такъв скъп риск да поемам.
Иначе Самсунг и да не се справят с проблема, поне ще върнат на хората парите.
Те имат опит, а и аз лично мога да потвърдя, че са коректни до стотинка при връщането на суми за мобилни апарати :D
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Spikul

Мнение от Spikul » 22 апр 2017, 11:24

[quote]Spikul, тея s8-ци много ненастроени ще дойдат! Резолюцията им е настроена на по ниска, дисплея им (избирателно, неясно на какъв принцип) е настроен да червенее. Общо взето все яки настройки... Стига с тея глупости и приемете, че има дефектни бройки. Ти си говори колкото искаш какъв бил амоледа. С S7 пак имаха червени дисплеи. Влез в андроид форума в първите страници за модела и виж сам.[/quote]
Ти имал ли си S7? Защото аз съм купил такъв на жена ми още като излезе и лично го поддържам и настройвам.
Така, че аз няма какво да приемам, тъй като вярвам на очите си, а не тъпотиите на някакви хейтъри - дисплея на S7 е супер!
И да, ще говоря за принципа на AMOLED, защото не може технологично да има проблем със синьото, а някой да се оплаква, че му червенее - абсурдна тъпотия е това!
Все едно да се оплача, че бензинови двигател в колата ми, харчи много нафта - разбираш ли що за идиотия е това?!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 22 апр 2017, 11:27

Ми не знам за червени дисплеи при S7/edge. 8-месеца търкалям моя и не съм имал никакви проблеми, поне засега.

Възможно е и да има дефектни бройки, възможно е и да се спекулира и всичко да е от настройките. С моя S7 edge не съм си играл да го настройвам, защото всичко си беше наред стоково. Плюс това от въпросните снимки, които излязаха в нета се разбра, че са изфабрикувани. Същите ги открих, но без червенеенето.

Общо взето всяка компания се дъни в началото на пускането на нов продукт. Обаче Самсунг е най-мразената от всички и това е нормално, все пак са с най-голям пазарен дял от всички освен Епъл. И ако има някакъв проблем, ще разберат и в съседната галактика за него.:) Истината е, че всеки има право на избор и ползва това, което му харесва.
Samsung GALAXY S22 Ultra

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от buttman » 22 апр 2017, 11:51

[Quote]Това показва, че всичко е въпрос на настройки и ако някой дебил не може да си коригира цветовата гама на дисплея[/Quote]
Май ти си д.била. Самсунг шумно рекламираха S8 като първия смартфон с "Deep Red" OLED technology.

Отговори