Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от Spikul » 22 апр 2017, 13:23

Аха, разликата между OLED и LED е толкова "голяма", колкото LCD и IPS. Страшно подходящо заяждане и много съотносимо към "червенеето" в Super AMOLED-а на S8.
Хайде със здраве, нямам повече време да се занимавам с хейтъри.
Мразете Samsung ако това ви прави по-щастливи, но лично аз се съмнявам омразата да води към щастие.
Хората поне създават нещо и са водещи в ноу хауто при производство на AMOLED дисплеи и мобилни процесори по 10nm технология!

TrEnIoRa
Регистриран: 18 окт 2005, 23:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от TrEnIoRa » 22 апр 2017, 13:35

Преподавателя,
явно и ти за 5 години не можа да разбереш, че LED дисплей е LCD със светодиодна подсветка вместо флуоресцентна лампа.

Аман глупави асистенти!

Spikul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от Spikul » 22 апр 2017, 13:45

Хайде стига бе, а AMOLED е LED, само че с диодни пиксели, нали г-н куфражисте?

Аман от глупци, които си мислят, че са някакъв фактор в живота!

Ако обичаш, не пиши нищо повече по мой адрес, както ще направя и аз - все пак не е нужно да си вгорчаваме и без това студената събота!

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от buttman » 22 апр 2017, 13:53

Човече, големи глупости пишеш. Пиша ти двойка с 2 минуса.
Вместо да бягаш от темата, я пак обясни това долу.
[Quote]Аха, разликата между OLED и LED е толкова "голяма", колкото LCD и IPS[/Quote]
Аз твърдя, че LED и OLED са фундаментално различни технологии.
Чакам да ме убедиш в обратното.

TrEnIoRa
Регистриран: 18 окт 2005, 23:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от TrEnIoRa » 22 апр 2017, 13:56

Що бре, аз си се забавлявам.. :D на теб ти горчи, на мен си ми е сладко!

svisos
Регистриран: 18 апр 2017, 19:34

Мнение от svisos » 22 апр 2017, 14:12

Кисело гроздето,кисело.:D
Затова подскачат сиромасите да плюят в темите за технологичното бижу на Самсунг. :D
Начело с един неграмотен модератор.

buttman

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от buttman » 22 апр 2017, 14:17

Николайчо, я си направи още един профил.

Spikul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от Spikul » 22 апр 2017, 14:23

Бутманчо, ти не си никой, за да ми пишеш каквото и да било!
На теб ти постнах достатъчно, а ти ми вадиш думите от контекста на мое мнение адресирано до съвсем друг човек. Или пък може би не - да не си шизофреник обичащ да пише с няколко ника?
Повече наистина не чакай да ти обръщам внимание - та ти си велик хейтър, завършил радиоелектроника до 12-ти клас и не можещ да разбере бъкел английски от това, което си направих труда да ти постна. Същия като онзи, който обичал да прави за смях някой в аудиторията - неосъществени комплексарски въжделения.
Ако бяхте кадърни, щяхте да сте инженери в някоя фирма, която произвежда нещо съществено, а не по цял ден да хейтите в сайтовете!

buttman

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Софтуерен ъпдейт ще се бори с червенеенето на дисплея в част от Galaxy S8

Мнение от buttman » 22 апр 2017, 14:28

:D Това ли измисли ?
Не виждам отговор на [Quote]Аха, разликата между OLED и LED е толкова "голяма", колкото LCD и IPS. [/Quote]
Още един път, чакам обяснение. Общи приказки и обиди всеки може да пише.
Чакам!!!
И между другото, това [Quote]Бутманчо[/Quote] означава, че си нямаш и понятие от английски.

Отговори