Sony не смята да излиза от бизнеса със смартфони
Sony не смята да излиза от бизнеса със смартфони
Аз мисля,че трябва да започнат да правят хладилници,прахосмукачки,печки и друга битова техника
Re: Sony не смята да излиза от бизнеса със смартфони
Компанията е с 2 хиляди служители, заети предимно с маркетинг и мениджмънт. Почти нищо не правят сами. За да инвестират в продукт, той трябва да е поне с 500% надценка над себестойността. Смартфоните са от малкото стоки в тази категория.
Re: Re: Sony не смята да излиза от бизнеса със смартфони
Не съм навътре в нещата но как Самсунг правят всичко,бяла,черна и други цветове техника.Не съм фен на Самсунг но Сони са ми любимци още от едно време Уокмен,телевизори,касетофони....
все още имам касетофон Сони който още работи от 1979 г.
все още имам касетофон Сони който още работи от 1979 г.
Re: Re: Re: Sony не смята да излиза от бизнеса със смартфони
Ех, доброто старо време ... :D Може се завърне отново, но чак след като AI и роботите заменят напълно работниците в индустрията.
Колегите им от Canon сглобават камерите в напълно автоматизирани заводи. (whistle)
Колегите им от Canon сглобават камерите в напълно автоматизирани заводи. (whistle)
Re: Re: Re: Re: Sony не смята да излиза от бизнеса със смартфони
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 16:37, променено общо 1 път.
-
Re: Sony не смята да излиза от бизнеса със смартфони
Всяка жаба да си знае гьола! Казвал съм го често. Sony, не са силни в правенето на смартфони, просто не им се отдава. Вярно, че навремето Стив Джобс е взаимствал идеи по дизайна на iPhone от Sony, но те просто немогат... Samsung, LG, HTC, (Motorola - Lenovo) & Huawei, са компаниите, които могат да правят.:) Те са се доказали вече.
Sony да се насочат към телевизори и системи за домашно кино, защото там са силни. Затриха си подразделението VAIO за лаптопи, а просто трябваше да го развиват. Правеха качествени машини, но цените бяха доста високи дори на средния клас. Тази серия беше еквивалента на MacBook!
Sony да се насочат към телевизори и системи за домашно кино, защото там са силни. Затриха си подразделението VAIO за лаптопи, а просто трябваше да го развиват. Правеха качествени машини, но цените бяха доста високи дори на средния клас. Тази серия беше еквивалента на MacBook!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Няма нищо еквивалетно на Макбук.
Бозата не може да се сравнява с Макинтош.
Бозата не може да се сравнява с Макинтош.
Напротив, 10-ката е изключително сполучлива и запълва много от дупките, които (поне при мен) правят изпозлването на OS X по-удобно.
-
- Регистриран: 08 юли 2015, 11:39
Ванка, говориш пълни глупости.Ползвам телефоните им от самото начало след като се разделиха с Ericsson, а преди това Sony Ericsson 9 години и ни най-малко не съм забелязал да не им се "отдава" да правят телефони- НАПРОТИВ!!!!
Всъщност Sony Ericsson бяха много добри, но откакто се разделиха с Ericsson нещата не им се получават. За никого не е тайна, че са в непрекъснати загуби!
[Quote]Изпълнителният директор на Sony Mobile Хироки Тотоки дава интересно интервю за сайта на Arabian Business, в което засяга много актуални теми, включително и свързани със съдбата на мобилното подразделение на японската компания, което продължава да носи загуби. - See more at: http://www.mobilebulgaria.com/news/35071/sony-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8#sthash.TA953sLj.dpuf[/Quote]
Всеки си има право на мнение. Аз имах навремето Satio, което беше уникално във фотографията за тогавашното време. Сблъсках се и със Z - серията, и не бях очарован. Не ми се влиза в подробности. Тези които са по-отдавна знаят, че вдва се отървах, при това със загуба.:) Въобще не са конкурентно способни на водещите компании! Разбира се, това си е мое мнение.:)
[Quote]Изпълнителният директор на Sony Mobile Хироки Тотоки дава интересно интервю за сайта на Arabian Business, в което засяга много актуални теми, включително и свързани със съдбата на мобилното подразделение на японската компания, което продължава да носи загуби. - See more at: http://www.mobilebulgaria.com/news/35071/sony-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8#sthash.TA953sLj.dpuf[/Quote]
Всеки си има право на мнение. Аз имах навремето Satio, което беше уникално във фотографията за тогавашното време. Сблъсках се и със Z - серията, и не бях очарован. Не ми се влиза в подробности. Тези които са по-отдавна знаят, че вдва се отървах, при това със загуба.:) Въобще не са конкурентно способни на водещите компании! Разбира се, това си е мое мнение.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra