Sony прекратява всички PlayStation продажби в Русия
Re: Sony прекратява всички PlayStation продажби в Русия
Може би, когато спре и западната такава?По-важното е кога ще се спре разпространението на руска пропаганда тук?
Може би, защото са ни освободили от турско робство и най-малкото затова трябва да сме им благодарни. Умирали са руснаци и украинци за нашата свобода.Не мога да разбера тази незнайна любов и симпатия на българите към Русия
Имаме повече генетични сходства с руснаците, отколкото с която и да е англоезична държава!Все едно ни е генетично заложена.
Не национализацията, а санкциите са проблема за всички нас като обикновен народ. Нямате и капка милост към бедните хора в България, за да аплодирате и обяснявате, как сте можели да приемете последствията. София не е България! За авантаджиите е ясно.Национализацията не решава никакви проблеми, а напротив - създава още повече. И също така тези, които искат да гледат филми и сериали на аванта - безплатен обяд НЯМА.
Учил съм история и съм ходил в казармата. Дал съм дължимото към родината с моята служба. Да ми каже някой, който не ми е нито на годините, нито на чекиите, че съм предател е абсурдно!И за тези, които си мислят, че съм поредният предател - господа, май не осъзнавате, че всъщност вие сте такива.
Добре, че ти хал хабер си имаш. То, ако мислехте за страната си тия 200000 новооткрити работни места щяха да са за българи, майките нямаше да получават 40лв месечно за детски, колкото са дневните за клетите украинци и куп други абсурди. Докато политиците не спрат да приемат собственият си народ като втора ръка, никога няма да се оправим!Моят съвет е да мислете за вас самите и за вашата си страна, а не за нещо чуждо, дето хал хабер си нямате.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Обикновено като обвиняваш някой в пропаганда и лъжи, няма да е зле да посочваш кое точно е лъжата и пропагандата. Иначе крадеца вика, дръжте крадеца в стил DW и BBC.Dubspace написа: ↑12 мар 2022, 14:41По-важното е кога ще се спре разпространението на руска пропаганда тук? Не мога да разбера тази незнайна любов и симпатия на българите към Русия (особено към този болен мозък, наречен Владимир Путин). Все едно ни е генетично заложена. Национализацията не решава никакви проблеми, а напротив - създава още повече. И също така тези, които искат да гледат филми и сериали на аванта - безплатен обяд НЯМА. И за тези, които си мислят, че съм поредният предател - господа, май не осъзнавате, че всъщност вие сте такива. Моят съвет е да мислете за вас самите и за вашата си страна, а не за нещо чуждо, дето хал хабер си нямате.
Нито сме страна в конфликта, нито ще обиждам някой, само защото не мисли като мен, ама много се дразня на лъжите и дезинформацията!
Ще прощаваш, но не санкциите са проблема, а създадената война. И една санкция да нямаше, пак горивата и всичко щеше да лети нагоре.
Нито един украинец няма да вземе и стотинка, ще ги вземат българските хотели, които са ги приютили, за да си покрият разходите. И всичко това е само временно. А накрая тези пари вероятно държавта ще ги вземе от ЕС. Ти какво предлагаш, да ги оставим да спят по улиците ли?
За бедните - ясно, но има и начини как да живееш по-добре с такива доходи (макар и малко). Вместо да се дават пари за цигари и алкохол, то може да ги инвестираш в други неща, но за съжаление, мисленето на много хора е доста ограничено. А и това днес със олиото - донякъде си е наш проблем. Ще прозвуча грешно, но не мисля, че цялото население трябва да се втурва към магазина да взема нещо, което е на мега яката промоция, и то по неконтролируем начин (да разграбва като ненормален и да се бие с другите). Макар и за много хора олиото да е много важна част от кухнята на всеки българин (имаме навика да слагаме олио на всичко), трябва да се замислим, че в много съставки (като кайма и месо), има достатъчно мазнина.
Относно Русия: За да бъда по-точен, по-скоро не мога да разбера симпатията към Путин. Средностатистическият руснак не е лош човек, и ме е жал, че и те са жертви на това, което се случва, но правителството определено минава границата.
Относно Русия: За да бъда по-точен, по-скоро не мога да разбера симпатията към Путин. Средностатистическият руснак не е лош човек, и ме е жал, че и те са жертви на това, което се случва, но правителството определено минава границата.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Не. Всъщност и аз ще кандидатствам да приютя поне един човек. Всеки според възможностите си, нали така? За мен украинците както и руснаците са братя.Ти какво предлагаш, да ги оставим да спят по улиците ли?
Ами то не е само до горивата, а като цяло за всякакви ресурси. Вече започнаха да негодуват и европейците за тия санкции, а умниците като Урсула започнаха да си признават, че не е възможно да се отделят от Русия толкова лесно.И една санкция да нямаше, пак горивата и всичко щеше да лети нагоре.
Samsung GALAXY S22 Ultra
За да се разбере симпатията към Путин у масовия руснак трябва първо да си много добре запознат с периода на пълен разпад в Русия по времето на Елцин през 90-те години на миналия век. Което най-добре може да се получи при съвременници на този период. Той е като у нас. Но не си ли го преживял не можеш да го разбереш, това е. Затова днес руснаците в огромното си мнозинство подкрепят и вярват на Путин, защото той в техните съзнания се явява пълен антипод на Елцин. И той между другото наистина е такъв. В тази линия много жалко, че ние не успяхме да намерим(създадем) наш си Путин, но.....
Pixel 8
Е не ти ли е тъпо тези братя да воюват? Едните да нахлуят на територията на другите с огромна огнева мощ? Единия брат да заплашва целия свят с ядрените си оръжия?
И защо заемаш странта на агресора, на по-силния, заради който милиони хора от страх напускат домовете си и търсят спасение?
А не е ли тъпо да се гледа едностранно? Не е ли тъпо да се взема страна, без да се изслушват двете страни? Не е ли тъпо да се загърбва истината, че Майдана беше преврат, а война там има от 2014 г.? Не е ли тъпо да се забравя, че Киев е бил 3-тата столица на Русия? Не е ли тъпо да се лъже, че Русия била нахлула с огромна армия, след като самите американци казват, че там са около 100 000 руски войници, срещу почти половин милион украинска армия, която основно воюва с армиите на Донецк и Луганск?board написа: ↑12 мар 2022, 21:23Е не ти ли е тъпо тези братя да воюват? Едните да нахлуят на територията на другите с огромна огнева мощ? Единия брат да заплашва целия свет с ядрените си оръжия?
И защо заемаш странта на агресора, на по-силния, заради който милиони хора от страх напускат домовете си и търсят спасение?
И чисто хипотетично ако ние имахме ресурса и силата да защитим българите в Македония и евентуално имахме ядрено оръжие, което да възпре САЩ, дали пак така щеше да мислиш, че сме агресори?
Не защитавам в никакъв случай войната, но дори американци с малко повече акъл от нас, казваха, че политиката на САЩ ще доведе точно до това.
Съжалявам обикновените хора, защото те нямат никаква вина, но пропагандата за лошите руснаци и умните американци в стил Макгайвър, ми идва в повече.
В крайна сметка оня ден, не кой да е, а Австрия обяви неутралитет, пък все смятам, че не са русофили, а са доста по-умни от нас:
https://nova.bg/news/view/2022/03/07/36 ... %BD%D0%B0/
Освен това, предпочитам да вярвам на бесарабски българин като Руслан Мъйнов, отколкото на лъжливите и продажни медии:
Та той казва, че войната е между САЩ и Русия, не между Русия и Украйна. Дори споменава за 50 изгорени души в Одеса.
Така, че хайде стига лъжливи измислици за лошия окупатор, защото нещата са далеч по-сложни.
По-добре няма как да бъде обяснено.
Samsung GALAXY S22 Ultra