Sony пусна Android 5.1 за сериите Xperia Z3 и Xperia Z2, следват и други
Sony пусна Android 5.1 за сериите Xperia Z3 и Xperia Z2, следват и други
Ако се ориентирам правилно отново няма да мога да си пускам лесно вибрацията. Или спрян звук или със звук, липсва бутон за активиране на вибрацията. Тоя последния андроид е около 3 пъти по зле от 4.4
Re: Sony пусна Android 5.1 за сериите Xperia Z3 и Xperia Z2, следват и други
Чак толкова трудно ли е да натиснеш веднъж нагоре/надолу бутона за звука и след това да натиснеш върху камбанката!? Мисля, че не е...
Re: Sony пусна Android 5.1 за сериите Xperia Z3 и Xperia Z2, следват и други
Винаги след голям ъпдейт, се прави Hard Reset. Опитай и след това не би трябвало да имаш проблем с нищо! :)
Re: Re: Sony пусна Android 5.1 за сериите Xperia Z3 и Xperia Z2, следват и други
Хах, прав си! Аз съм глупавия, не ми беше дошло на акъла да натисна иконката, все надписчетата отдолу натисках... :D Благодаря!
Re: Re: Sony пусна Android 5.1 за сериите Xperia Z3 и Xperia Z2, следват и други
Имам доста инсталирани приложения, безброй снимки, музика, настройки... последното, което искам е да правя хард ресет. Иначе сигурно, би трябвало да не лагва, както не се задъхваше с 4.4, но защо бих искал да го направя, и защо да е необходимо?
-
- Регистриран: 24 окт 2008, 17:47
Re: Re: Re: Sony пусна Android 5.1 за сериите Xperia Z3 и Xperia Z2, следват и други
Хора за какво правите хард ресет на телефона след ъпдейт, това за мен е пълна загуба на време и излишни нерви. След ъпдейт на софтуера нали ви показва, че настройва приложенията в телефона ви да работят с новия софтуер и най-много след като го направи вие да го рестартирате. До сега никога не съм правил такъв ресет след ъпдейт и съм нямал никакви проблеми и нерви с това да се занимавам с глупав и ненужен ресет. След обновяването на софтуера влизайте в гугъл плей и проверете кои приложения са ви за актуализиране за да работят добре с обновения софтуер, а не веднага дай да видя функциите и накрая, а той забива, ще забива защото не сте актуализирали и приложенията за работа с новичкия софтуер.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Sony пусна Android 5.1 за сериите Xperia Z3 и Xperia Z2, следват и други
Ти ако си нямал проблеми аз съм имал!
Приложения не работят и дават грешки(и не се "оправят" с проверка в гугъл плей), функции не работят коректно, някои получават забивания и рестарти, новия ъпдейт влиза в конфликт с остатъците от стария.Да не говорим че някой път получаваш блоутуер който може да се махне с wipe data.
Някой път се налага да чистя данните(един вид заводски) и на приложенията за да им оправя работата или да получа не задействани нови функции и промени.Така че като нямаш проблеми хайде радвай се на телефона си и остави проблемите на нас!
Приложения не работят и дават грешки(и не се "оправят" с проверка в гугъл плей), функции не работят коректно, някои получават забивания и рестарти, новия ъпдейт влиза в конфликт с остатъците от стария.Да не говорим че някой път получаваш блоутуер който може да се махне с wipe data.
Някой път се налага да чистя данните(един вид заводски) и на приложенията за да им оправя работата или да получа не задействани нови функции и промени.Така че като нямаш проблеми хайде радвай се на телефона си и остави проблемите на нас!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport