Спад на продажбите на серията Samsung Galaxy S22 заради скандала с GOS?
Re: Спад на продажбите на серията Samsung Galaxy S22 заради скандала с GOS?
Добре е. За това могат да си позволят по-висока цена от другите...
Няма проблем. Ако човекът спре да си плаща вноските, просто ще му пратят задължението на колекторска фирма и те ще си го съберат както си могат. Няма да тръгне операторът да блокира телефона..
Всъщност могат да блокират телефоните. Преди няколко седмици четох, че се оплакват, мисля че в андроид бг.
Аз никога не съм чувал някой да е имал подобен проблем. И си мисля, че си искат парите, а не ги интересува телефона. За това попитах.
И все пак да не е спам, да си кажа мнението си по темата. На няколко места го мернах това, че слабите продажби били зради GOS, което ми се струва доста безумно обяснение. То може и да е заради ретроградния Меркурий, ама все си мисля, че фактори като войната, икономическата несигурност, проблемите с доставките, че било и сравнотелно малкия ъпгрейд спрямо посленото поколение, са по-значими фактори.
Да не забравяме, че си има фенове на ноут и на S серията, които не е здължително да се припокриват. Примерно аз от 10+ години ползвам различни флагмани на Самсунг, но никога не съм имал интерес към ноут. И сега като слагат писалка в S серията, не е някаква екстра за мен, а изхабено място за нещо което няма да ползвам. Така че причини всякакви.
И все пак да не е спам, да си кажа мнението си по темата. На няколко места го мернах това, че слабите продажби били зради GOS, което ми се струва доста безумно обяснение. То може и да е заради ретроградния Меркурий, ама все си мисля, че фактори като войната, икономическата несигурност, проблемите с доставките, че било и сравнотелно малкия ъпгрейд спрямо посленото поколение, са по-значими фактори.
Да не забравяме, че си има фенове на ноут и на S серията, които не е здължително да се припокриват. Примерно аз от 10+ години ползвам различни флагмани на Самсунг, но никога не съм имал интерес към ноут. И сега като слагат писалка в S серията, не е някаква екстра за мен, а изхабено място за нещо което няма да ползвам. Така че причини всякакви.
Не мисля, че има какъвто и да било проблем. Лизингът е на лицето, което го е взел, съответно си търсят парите от него, телефонът не ги интересува.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Шок и ужасТо може и да е заради ретроградния Меркурий
Когато навлязох достатъчно навътре в изучаването на астрономията, започнах да осъзнавам абсурдноста на думите на астролозите. Сега чета за зодиите за да се развеселявам. Явно това са били измамниците на древността. Странното ми е как тези измишльотини намират добра почва у нас. По вестници, телевизии, сайтове пускат хороскопи. Чак и астролози си имат. Добре, че планетите не се движат по безумието на човека. Само си представям как Марс си прави разходка до някое от обявените зодиакални съзвездия
Или пък как Меркурий, или някоя друга планета, е ретроградна т.е. както се движи по орбитата си, спира, тръгва в обратна посока и после пак напред ха-ха