Спад на продажбите на серията Samsung Galaxy S22 заради скандала с GOS?

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Спад на продажбите на серията Samsung Galaxy S22 заради скандала с GOS?

Мнение от Вито » 10 апр 2022, 08:22

Добре е. За това могат да си позволят по-висока цена от другите...

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 10 апр 2022, 10:58

Вито написа:
09 апр 2022, 14:36
Ами купуваш ако не е лизингов.
А какъв е проблема с лизинговите? Не че съм се засилил да купувам телефон от OLX, но да знам.

timoj
Регистриран: 07 апр 2020, 21:23

Мнение от timoj » 10 апр 2022, 14:00

board написа:
10 апр 2022, 10:58
Вито написа:
А какъв е проблема с лизинговите? Не че съм се засилил да купувам телефон от OLX, но да знам.
Няма проблем. Ако човекът спре да си плаща вноските, просто ще му пратят задължението на колекторска фирма и те ще си го съберат както си могат. Няма да тръгне операторът да блокира телефона..

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 10 апр 2022, 14:31

Всъщност могат да блокират телефоните. Преди няколко седмици четох, че се оплакват, мисля че в андроид бг.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 10 апр 2022, 15:56

Аз никога не съм чувал някой да е имал подобен проблем. И си мисля, че си искат парите, а не ги интересува телефона. За това попитах.

И все пак да не е спам, да си кажа мнението си по темата. На няколко места го мернах това, че слабите продажби били зради GOS, което ми се струва доста безумно обяснение. То може и да е заради ретроградния Меркурий, ама все си мисля, че фактори като войната, икономическата несигурност, проблемите с доставките, че било и сравнотелно малкия ъпгрейд спрямо посленото поколение, са по-значими фактори.

Да не забравяме, че си има фенове на ноут и на S серията, които не е здължително да се припокриват. Примерно аз от 10+ години ползвам различни флагмани на Самсунг, но никога не съм имал интерес към ноут. И сега като слагат писалка в S серията, не е някаква екстра за мен, а изхабено място за нещо което няма да ползвам. Така че причини всякакви.

ka3anova
Регистриран: 26 окт 2021, 21:25

Мнение от ka3anova » 10 апр 2022, 18:45

board написа:
10 апр 2022, 10:58
Вито написа:
Не мисля, че има какъвто и да било проблем. Лизингът е на лицето, което го е взел, съответно си търсят парите от него, телефонът не ги интересува.

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Мнение от Scorpinox10 » 10 апр 2022, 23:36

То може и да е заради ретроградния Меркурий
Шок и ужас :mrgreen:
Когато навлязох достатъчно навътре в изучаването на астрономията, започнах да осъзнавам абсурдноста на думите на астролозите. Сега чета за зодиите за да се развеселявам. Явно това са били измамниците на древността. Странното ми е как тези измишльотини намират добра почва у нас. По вестници, телевизии, сайтове пускат хороскопи. Чак и астролози си имат. Добре, че планетите не се движат по безумието на човека. Само си представям как Марс си прави разходка до някое от обявените зодиакални съзвездия :lol:
Или пък как Меркурий, или някоя друга планета, е ретроградна т.е. както се движи по орбитата си, спира, тръгва в обратна посока и после пак напред ха-ха :lol:

Отговори