Според Стив Балмър Microsoft става все повече като Apple
Според Стив Балмър Microsoft става все повече като Apple
Егати тъпотията и за какво ни е втора клонирана ябълка, като си имаме оригинална, на всеки е известно, че клонингите не просъществуват дълго! Още едно потвърждение, че освен клонираните роботи от гугъл и останалия свят се стреми да копира Apple! Жалки клонинги! Като не могат да измислят или откраднат някоя свежа идея и клонира всичко хубаво!
Re: Според Стив Балмър Microsoft става все повече като Apple
Не съм съгласен, InLine. Това, че Microsoft се стремят към стартегия подобна на Apple-ската не значи, че ще правят всичко 1:1. Да не заравяме, че имат различна ОС, различни дизайни на продуктите си, различен интърфейс, по-богато портфолио от програми, с които работят и дават тяхната ОС да се ползва на много и различни марки устройства. Просто сикат да правят и собствен хардуер за мобилната ОС или сервизи, които предоставят.
"по-богато портфолио от програми" :D:D:D
Остави го InLine. То според него и Адам и Ева са копирали Apple. И не че съм фен на Windows ама да вземе InLine да провери колко хора ползват прословутия Mac OS и колко Windows. Това междувременно докато пише от Windows OS хаха.
@Воден-дух кое му е смешното, изобщо не говори само за мобилни операционни системи, а като цяло. Който подценява Microsoft явно е доста наивен.
@Воден-дух кое му е смешното, изобщо не говори само за мобилни операционни системи, а като цяло. Който подценява Microsoft явно е доста наивен.
InLine,моля ти отърви ни от тъпото си пристрастие...(angry)
Разваляш ми мерака изобщо да пиша в тоя форум.
Разваляш ми мерака изобщо да пиша в тоя форум.
Хайде бе, баш шефа на M$ си признва в прав текст че компанията копира Apple и това е голямо постижение. Нещо тук да не е съвсем ясно , или какво? Вие да не сте mentally challenged за да не разбирате смисъла? трябват ви още разяснения?
-
- Регистриран: 09 юни 2012, 10:10
Тогава не пиши в този "форум":|
iPhone 11 Pro Max Gold
Хайде бе нито Apple са измислили първата OS за персонален компютър, нито за мобилна платформа. Така че кой от кого копирал не се знае, ама е ясно, че не е от Apple. То като се има предвид OS-a на Apple на базата на какво е направен и ми става смешно, като някой каже, че всички копират от Apple. Смешници... Шефа на Microsoft визира Apple просто като бизнес модел, а не като първоизточник на този модел.
-
- Регистриран: 09 юни 2012, 10:10
Като искам да слушам глупаци, влизам тук в детската градина наречено мобилебългария форум:)
iPhone 11 Pro Max Gold
Добре,ето го писмото:
http://www.microsoft.com/investor/reports/ar12/shareholder-letter/index.html
Макар че съм на базово ниво по отношение на английския след бърз прочит не намирам нещо такова[u] както го твърдиш[/u] :|
Не намерих и един път думата [i][B]Apple[/B][/i].
[Quote]Вие да не сте mentally challenged за да не разбирате смисъла?[/Quote]
Като почнете да се изхвърляте с такива реплики просто не си заслужава да комуникирам.Едно време Дизелчо ги редеше такива словосъчетания,тръгваш явно по неговите стъпки.Разбираш ли -жалко е просто да вкарваш всички в една среда.
А викторчо михов да не ми казва кое да правя...
http://www.microsoft.com/investor/reports/ar12/shareholder-letter/index.html
Макар че съм на базово ниво по отношение на английския след бърз прочит не намирам нещо такова[u] както го твърдиш[/u] :|
Не намерих и един път думата [i][B]Apple[/B][/i].
[Quote]Вие да не сте mentally challenged за да не разбирате смисъла?[/Quote]
Като почнете да се изхвърляте с такива реплики просто не си заслужава да комуникирам.Едно време Дизелчо ги редеше такива словосъчетания,тръгваш явно по неговите стъпки.Разбираш ли -жалко е просто да вкарваш всички в една среда.
А викторчо михов да не ми казва кое да правя...