Стив Джобс: Искам да унищожа Android

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Стив Джобс: Искам да унищожа Android

Мнение от board » 21 окт 2011, 20:40

[Quote]разлика от теб имам телефони с доста платформи - Самсунг Галакси 2, Десире ХД и Айфон 4 (симбиана го продадох наскоро даже и бада телефон имам) и мога да направя по реална преценка от твоята[/Quote]
Голем си, голем си... много ги разбираш щом си си купил толкова телефони, признавам та :D

[Quote]Тези дни изчетох и изгледах де що имаше в нета[/Quote]
С толкова телефони и толкова време отделено да гледаш клипове на телефон които дори не харесваш, те поздравявам с твоите думи:
[Quote]Ехххх ако обръщахте толкова внимание на гаджетата си колкото и на телефоните сииии ...[/Quote]

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Мнение от Scorpinox10 » 21 окт 2011, 21:46

Според мен е простотия да даваш мнение за нещо, което даже го нямаш. Бас ловя, че никой няма Айфон 4S, но всеки дава "компетентно мнение". Аз поне коментирам малкия РАМ, малкия дисплей, фалшиво блутут и стария флаш- липсата му. Все реални факти които са и в Айфон4. Подобренията са в процесора и камерата. За IOS 5 нямам наблюдения, но няма да го слагам на телефона си защото много хора имат проблеми за сега :| Между другото не бързайте да пишете отговорите си защото допускате доста правописни грешки - не че е от значение за някого...

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 21 окт 2011, 21:55

off/

[Quote]Тема: Re: Стив Джобс: Искам да унищожа Android
Автор: Scorpinox10
Публикувано: 21.10.2011 21:46

Между другото не бързайте да пишете отговорите си защото допускате доста правописни грешки - не че е от значение за някого...[/Quote]

Уникално! Ще бъде съхранено в txt с други подобни изказвания. :D ;)

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 21 окт 2011, 22:29

Аз например за какво трябваше да съм благодарен на Apple, че не разбрах? Явно съм си тъпичък, даеба.

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 21 окт 2011, 22:36

Я си спомни с кой телефон се състезаваше твоя модел при пускането си? Със Самсунг, с Нокиа, с HTC или с iPhone?

[Quote]Между другото не бързайте да пишете отговорите си защото допускате доста правописни грешки - не че е от значение за някого...[/Quote]

Изключитлно правилно изречение, впрочем.

vctrdnl
Регистриран: 14 юли 2007, 16:59

Мнение от vctrdnl » 21 окт 2011, 22:36

Обърках темата (blush)

П.С. Пак се разгоряха 100-годишните ОС войни :D

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 21 окт 2011, 23:01

Искам само да споделя конкретно за този твой пример с папките, че при Андроид има лаунчери, при които папките се правеха така, много преди това да се появи в иОС. Така че конкретно при това няма "кражба".

InLine
Регистриран: 04 фев 2006, 11:26

Мнение от InLine » 22 окт 2011, 08:31

[Quote]И какво като е "краден" продукт? Защо повечето хора ще харесат "краденото" вместо "оригинала"?
Това "зло" от незначително нищо се превърна в пряка конкуренция - а защо стана така ... знаете отговорите.
Не искал пари, но иначе ще ги похарчи, за да спре "злото"
Такива са хората по принцип, както се казва: "Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле."
Sorry, ама и Хитлер е искал да завладее света, също като Джобс да "владее" смартфоните, но това не става така нито по времето на Хитлер, нито по времето на Джобс, дори и в бъдеще пак няма да е така, който и да е начело на Apple.[/Quote]

Ето това е народопсихологията на бедняка българин. Важното е да е открадното... и какво толкова... Роботизирания преписвач на гугъл взима всичко ново от компаниите и без да влага и цент за разработки и програмисти ги вгражда в робота си. След като обиколи по света и препише всички качествени програми, ще мине през България и ще препише примерно медицински, съдебни, борсови и други програми... Ще остави на улицата хиляди програмисти, които през годините са изграждали и усъвършенствали тези програми, само защото вече сме свикнали да ни отмъкват работните места под носа и чакаме на готово робота преписвач......
Купувайки робота преписвач, вие влагате всеки лев в бъдещото закриване на работното ви място!

hamara boy
Регистриран: 23 юли 2011, 14:59

Мнение от hamara boy » 22 окт 2011, 08:36

Поредната глупава тема, кой е по, по-най!:D

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 22 окт 2011, 09:13

Motorola буквално стана от гроба в края на лято 2009. Milestone беше крайъгълен камък и поврат на цялата им стратегия, линия и пазарен курс. Просто решиха да правят предимно смартфони (с Android) и първият трябваше да бъде възможно най-добър. Естествено, че ще го сравняват с най-добрите до момента. А в онзи момент Android беше на леко инфантилна фаза 1.6 и някак не вървреше да го сравнят с нещо друго освенн iPhone. Да не говорим, че Milestone е меко казано различен от него, за разлика от куп смартфони днес.
Или може би искаш да кажеш, че революционният катарзис на Motorola е заслуга на Apple...

Отговори