Столичната община с мобилно приложение за подаване на сигнали
Аз искам да попитам кой малоумник от Градския транспорт е издал заповед да са пуснати климатиците в автобусите? Навън е 15 градуса, а вътре - 10 градуса и на течение!
Аз искам да попитам кой малоумник от Градския транспорт е издал заповед да са пуснати климатиците в автобусите? Навън е 15 градуса, а вътре - 10 градуса и на течение!
Re: Столичната община с мобилно приложение за подаване на сигнали
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 15:30, променено общо 1 път.
-
И аз съм на същото мнение - много е егоистично да омаловажаваш ситуацията и да правиш напук всичко..npet написа: ↑10 апр 2020, 11:00Генералът ви го каза: Болните и резултатите може да ги скрием, но ковчезите не.
Вие си разправяйте конспиративни теории и се успокоявайте.
Като заформите семейства и почнете да носите отговорностти, ще ви се разшири светогледа.
Аз имам колеги в Сърбия. Преди месец се бъзикаха за "най-смешния вирус", сега някои са в интензивните отделения. Вече не им е "смешно".
Не е много трудно да постоите малко в къщи и да си миете ръцете
Ванка, ако си имал симптоми и си го изкарал на крак без да се изолираш.. това не ти прави чест!
И аз съм на същото мнение - много е егоистично да омаловажаваш ситуацията и да правиш напук всичко..npet написа: ↑10 апр 2020, 11:00Генералът ви го каза: Болните и резултатите може да ги скрием, но ковчезите не.
Вие си разправяйте конспиративни теории и се успокоявайте.
Като заформите семейства и почнете да носите отговорностти, ще ви се разшири светогледа.
Аз имам колеги в Сърбия. Преди месец се бъзикаха за "най-смешния вирус", сега някои са в интензивните отделения. Вече не им е "смешно".
Не е много трудно да постоите малко в къщи и да си миете ръцете
Ванка, ако си имал симптоми и си го изкарал на крак без да се изолираш.. това не ти прави чест!
П.С. - защо изчезват мнения? Трият ли се или е бъг - не виждам мнението, което цитирах току що?
Заради разни гаменчета, които си клатят задниците навън, докато е топло времето, ще станем като Италия или някоя от най-засегнатите страни. И тогава никой няма да е толкова отворен и да му знае много устата. Ще трябва да се избира кой да живее и кой не. Хубаво е поне, че може да ви дадат таблет, за да се сбогувате с близките си в болницата, както се прави в Италия например. В тези дни си личи кой колко струва.
И вярвайте ми от този вирус умират млад и здрави хора. Просто трябва да имате късмет организмът ви да го понесе.
И вярвайте ми от този вирус умират млад и здрави хора. Просто трябва да имате късмет организмът ви да го понесе.
Уау, майките с деца гаменчета ли са? Възрастните хора излезли на разходка гаменчета ли са? Няма шанс някой да ме спре да се разхождам по тротоарите, или да си правя кардиото пак там. На обществени места съм винаги с маска, не че е задължителна, но все пак ползвам, както и да си нося дезинфектант в джоба. Заключете си се в дупките и не излизайте, а, и не си сваляйте намордниците да не заразите комшиите! Повярвай ми, млади хора умират, но не и здрави. Всички са със сериозни съпътстващи заболявания, ФАКТ!Apple_fan написа: ↑10 апр 2020, 21:46Заради разни гаменчета, които си клатят задниците навън, докато е топло времето, ще станем като Италия или някоя от най-засегнатите страни. И тогава никой няма да е толкова отворен и да му знае много устата. Ще трябва да се избира кой да живее и кой не. Хубаво е поне, че може да ви дадат таблет, за да се сбогувате с близките си в болницата, както се прави в Италия например. В тези дни си личи кой колко струва.
Радко, самоизолирах се още тогава за 14 дни, но така или иначе се оправих в рамките на седмица, а нямах дори и температура. Ползвам най-висок клас маски ffp3, а не като повечето хора от плат, които нищо не предпазват. Не вярвам в мерките, но ги спазвам в рамките на разумното.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Еми, това пък ти прави чест не вярваш в това, което се говори, но за да е сигурно спазваш.
Само да спомена, че маските са задължителни от 2 седмици, има нареждане официално - ако някой не вярва ще се разровя в служебния мейл, където беше разпространено от човешки ресурси
Само да спомена, че маските са задължителни от 2 седмици, има нареждане официално - ако някой не вярва ще се разровя в служебния мейл, където беше разпространено от човешки ресурси
Това падна почти веднага с приемането му! Няма смисъл да се ровиш. Падна в съда заради подадени жалби, че по времето когато се гласува в аптеките и магазините нямаше маски и дезинфектанти! Ето: https://www.mh.government.bg/bg/novini/ ... itni-mask/radko89 написа: ↑10 апр 2020, 22:56Еми, това пък ти прави чест не вярваш в това, което се говори, но за да е сигурно спазваш.
Samsung GALAXY S22 Ultra