Таблетът HP Slate ще е насочен към бизнес потребителите
-
- Регистриран: 20 юли 2010, 22:07
Таблетът HP Slate ще е насочен към бизнес потребителите
С тази бизнес насоченост невиждам как ще задминат iPad.
Re: Таблетът HP Slate ще е насочен към бизнес потребителите
Разбира се, че "невиждаш". HP Slate се цели в ентърпрайз сектора, както (не)виждаш.
-
- Регистриран: 20 юли 2010, 22:07
Преди няколко дни четох че много бизнес среди са заитерисовани от iPad ,а ако бъда по-точен на тях им допада издържевоста на батерията лекотата на ползване и многото приложения.
Това са много важни качества който слеита едвали ще притежава.:)
Това са много важни качества който слеита едвали ще притежава.:)
Ето Ви един конкурент на АйПад - еПад
http://www.youtube.com/watch?v=G3thgFZli0A&feature=player_embedded
"10” таблет Zenithink ZT-180, известен още с името “ePad”. Устройството има доста сходен дизайн с този на iPad (всъщност направо еднакъв) и страхотен хардуер, който включва 1GHz процесор, Android 2.1, 10.2” дисплей с резолюция 1024 х 600 пиксела, слот за microSD карта, батерия с капацитет 2400mAh и други.
ePad ще се продава за около 250 долара, когато стане наличен през следващата седмица. Освен това, ще се предлага и с 1 година гаранция. "
[B]250 долара [/B]само (woo)
http://www.youtube.com/watch?v=G3thgFZli0A&feature=player_embedded
"10” таблет Zenithink ZT-180, известен още с името “ePad”. Устройството има доста сходен дизайн с този на iPad (всъщност направо еднакъв) и страхотен хардуер, който включва 1GHz процесор, Android 2.1, 10.2” дисплей с резолюция 1024 х 600 пиксела, слот за microSD карта, батерия с капацитет 2400mAh и други.
ePad ще се продава за около 250 долара, когато стане наличен през следващата седмица. Освен това, ще се предлага и с 1 година гаранция. "
[B]250 долара [/B]само (woo)
Аз така и не разбрах какво точно ще рече тази насоченост към бизнес потребителите. Ще мога ли да си го купя или не? До колкото съм запознат бяха пуснати 2 реклами на таблета пред американската публика, което не се връзва с бизнес насочеността, освен ако всички американци не са бизнес потребители. Въобще някой може ли да дефинира "бизнес потребител", защото не съм сигурен точно коя прослойка има в предвид този който го е казал. Не знам за вас, но за един "обикновен" потрбител като мен ми изглежда някак тъпа тази новина. (no)