Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Re: Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет

Мнение от nmnikolov » 07 сеп 2014, 19:22

Тъкмо преди 2 дни си пуснах заявлението за спиране на номера ми, който ползвам на Viva free за интернет и след месец ще си пусна мобилен пакет към Super bob-a.

P.S. Като отидох да си спирам номера девойката се опитваше да ме обработи да подпиша някакъв договор за друга услуга, уви не успя. Принтира на хартия заявлението за спиране на номера и ми го подаде да го прочета и ми каза като го прочета да се подпиша на touchpad-a. Аз си замълчах, прочетох всяка дума от заявлението и директно си се подписах на хартиеното заявление. Забележете, че ми даде да чета заявлението принтирано, а искаше да се подписвам на touchpad. Изобщо не обърна монитора да видя на какво ще се подпиша. Като и подадох подписаното на хартия заявление веднага започна:

Тя: Ама тряба да се подпишете на устройството.
Аз: Не съм длъжен да се подписвам на него и няма закон, който да ме задължи.
Тя: Ама не може, ако не се подпишете няма как да подадете заявлението. След като го подпишете ще ви го принтирам.
Аз: Това изобщо не е вярно!

В този момент един от консултантите и каза да вземе подписаното хартиено заявление, да го сканира и да го прикачи. Накрая промърмори "Само претенции... не искат да се подписват на това, не искат да се подписват на онова."

revoz
Регистриран: 22 яну 2012, 00:34

Мнение от revoz » 08 сеп 2014, 19:44

Само аз ли съм на мнение, че тия 64 kb не могат да послужат за абсолютно нищо освен чат и имейл?! Ходих до БОБ и ми казаха, че през цялото време скоростта е тази, няма по-висока? Някой тук изобщо знае ли го това? И само аз ли на подобна скорост не мога да заредя дори мобилен сайт, да не говорим извън населено място?

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 08 сеп 2014, 20:14

revoz,

сигурно си питал в Хенди - там са пословични измамници и като пуят че искаш да правиш пренос и откачат, правят се на луди и твърдят че се правило само в основен офис или само с нова карта.

Искам най-накрая да стане ясно. мб са 500 на максимална скорост, според покритието и обхватаю а след това мобилния интернет спира. Пише си го в договора.

Ако искаш добавяш нови 500 мб за 4,90 лв.

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Мнение от treyyy » 08 сеп 2014, 21:09

[Quote]Само аз ли съм на мнение, че тия 64 kb не могат да послужат за абсолютно нищо освен чат и имейл?! Ходих до БОБ и ми казаха, че през цялото време скоростта е тази, няма по-висока?[/Quote]

Не е вярно. Те са си мислили, че питаш за смилянски БОБ.

revoz

Мнение от revoz » 10 сеп 2014, 14:45

Не мога да повярвам, че са толкова некадърни! Позната ми е, клиент съм им откак ги има, и да направи такъв фал?! Че толкова потенциални клиенти ще върнат по този начин, че тя си е за гонене... Офис на БОБ е, не е ХЕНДИ. Ок, защо тогава няма никаква информация за скоростта на сайта им?Веднага ще мина на смартбоб, ако скоростта е нормалната.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Мнение от PoceH_BS » 10 сеп 2014, 15:19

100 пъти се писа, ама няма кой да чете... :S

500MB на пълна скорост, след това затварят кранчето.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

revoz

Мнение от revoz » 10 сеп 2014, 23:13

Четем! Но нищо не струва на БОБ да качат един ред на страницата си, нали? Продължава да няма абсолютно никаква информация за скоростта на сайта им! А аз не мога да приема никнейми за достоверна и официална информация...

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 10 сеп 2014, 23:17

Струва човешки ресурс. :D В мобилтел явно нямат достатъчно служители за тази цел.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Мнение от PoceH_BS » 10 сеп 2014, 23:19

То и на сайта им си го пише или ти е трудно да го разбереш?

[Quote]След изразходване на включените в месечния пакет 500МВ, трафикът на данни се преустановява. Ако искаш да продължиш да ползваш интернет , можеш да активираш еднократни допълнителни 500 MB.[/Quote]

На Българина му дай да \"мрънка\"... :P
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

revoz

Мнение от revoz » 11 сеп 2014, 13:53

Ти м*лоумен ли, що ли?! Къде в посоченото от теб пише скоростта на връзката? 5 пъти става ми пишеш с някакви пуберски закачки и нито веднъж не ми отговаряш на въпроса! Постни ми конкретно скоростта на тия 500 мб и ще спра да \"мрънкам\". И наистина, няма ли някой вече тук да е сключил договор, за даде достоверно инфо.

Отговори