Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет

Мнение от KOBRETI » 02 сеп 2014, 16:57

[Quote]Ако не сте разбрали (или аз неправилно съм рабрал) броят на допълнителните 500MB важи и за следващият таксуващ период... Т.е. ако този месец сте активирали 3 пъти по 500MB, следващият месец автоматично ще ги има пак 3 x 500MB...[/Quote]

Не! Всеки месец имаш единствено 500мб. При всяко изчерпване трябва да звъннеш и да заявиш нов пакет

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Мнение от PoceH_BS » 02 сеп 2014, 17:01

100% ли си сигурен? Затова и написах Византийски правила...

поговори пак със \"зяездичка\"... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 02 сеп 2014, 17:17

Да, сигурен съм. Звъннах 2 пъти и говорих с различни звездички ;)

Потребителски аватар
PoceH_BS

Мнение от PoceH_BS » 02 сеп 2014, 17:20

Евалта за което (yes)

Моя е грешката, но така както са го написали в сайта им, всеки може да го изтълкува както си поиска... ;)

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 02 сеп 2014, 17:30

Автоматично се подновява \"месечният\" пакет, а \"допълнителният\" можеш да го активираш с СМС само след като ти свърши предишният пакет... Според мен схемата е идеална - свършва, активираш.

Сега тук има и друго. Свършва ти пакетът. Спират ти нета. В този момент ако се обадиш да деактивираш пакета, би трябвало да ти тръгне нет на 0,49 лв/мб... Това само като теоретична разработка, едва ли някой ще го ползва... :D

Потребителски аватар
PoceH_BS

Мнение от PoceH_BS » 02 сеп 2014, 17:34

Супер са го измисли австрийците, евалрка за което! ;)

Тука отдавна се пишеш за липсата на НЕТ при БОБ.

Имат моите адмирации! (не използвам БОБ, но не отричам постиженията на другите)! (yes)

Netmastera
Регистриран: 20 дек 2005, 20:32

Мнение от Netmastera » 02 сеп 2014, 17:48

Евала че си губиш времето да се обаждаш на звездички за да ни осведомяваш :). Тъпото е, че никъде не са го написали на сайта си, а както знаем в бг едно нещо щом е спестено винаги има някакви уловки (angry). Толкова ли не могат тия от боба да напишат едно изречение (\"След изчерпване на включения трафик от пакет смартбоб интернетът се спира\"), а трябва да звъниш по разни звездички, дето и те не са сигурни!

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 02 сеп 2014, 17:55

Е да де то нали затова направиха и 64 пак става за разговори и поща.Не ми трябва толкова за друго ако искам си активирам пакет ако не искам седя така и не трупам сметка.Те и да махнат неограничения нет ако си мислят че ще видят повече пари от мен се лъжат, просто ще започна да използвам повече Wifi..аз сега ползвам wifi ако ми трябва да сваля нещо бързо или в чужбина вообще не се занимавам да търся рутери и мрежи.Ако го направят така всички ще ползвам мобилния само като няма друго и пак ще се оправя с 500мб но пари няма да видят повече...

georgemadjarov
Регистриран: 21 май 2012, 20:11

Мнение от georgemadjarov » 02 сеп 2014, 20:12

Четох сайта. Минибоб и смартбоб са подигравка в сравнение с пакета от 2.90, който се предлагаше допреди няколко седмици.

5 лв за 500 мб си е просто ... скъпо. Вива до оня ден предлагаше 3 гб за 7.90. Самият мтел предлага 2,5 гб бърз интернет месечно за 4 лв. (наистина с условие вече да имаш друг абонамент с мтел).

Пакети от 500 мб са подигравка с потребителя, защото за нормална употреба на интернет са абсолютно недостатъчни, а за поща и текстов чат са ненужно големи.

Човешкото предложение би било 100 мб за 1 лев и опция за допълнителни пакети според нуждите.

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 02 сеп 2014, 20:50

Като ти се подиграват, отивай на въпросните планове на вива и мтел...

Това, че теб не те кефи, не означава, че никой не го кефи... И нямаш никакво основание да правиш такива генерални заключения...

Защото примерно хората, които си имат супер боб, екстра боб, примерно, за 5 лв планът им става неповторим... или за 10, според нуждите...

Отговори