Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет
-
- Регистриран: 27 окт 2011, 22:12
Re: Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет
Пакетът може да се активира към всеки bob тарифен план. Неизползваното поребление за даден таксуващ период не се прехвърля за следващия. След изразходване на включените в месечния пакет 500МВ,[B] трафикът на данни се преустановява. [/B]Ако искаш да продължиш да ползваш интернет , можеш да активираш еднократни допълнителни 500 MB.
[quote]5 лв за 500 мб си е просто ... скъпо. Вива до оня ден предлагаше 3 гб за 7.90. Самият мтел предлага 2,5 гб бърз интернет месечно за 4 лв. (наистина с условие вече да имаш друг абонамент с мтел).[/quote]
Забравяш обаче, че това което предлага боб е за смартфон, а това което предлага Вива е за дейта карта.
[quote]Пакети от 500 мб са подигравка с потребителя, защото за нормална употреба на интернет са абсолютно недостатъчни, а за поща и текстов чат са ненужно големи.[/quote]
Щом за теб е подигравка, плащай два пъти по-скъпо при другите.
[quote]Човешкото предложение би било 100 мб за 1 лев и опция за допълнителни пакети според нуждите.[/quote]
Не си ли малко нахален? Направо да ти плащат, за да ползваш услугите им .
Колкото и да увъртат някои, тарифите на Боб са без аналог.
Забравяш обаче, че това което предлага боб е за смартфон, а това което предлага Вива е за дейта карта.
[quote]Пакети от 500 мб са подигравка с потребителя, защото за нормална употреба на интернет са абсолютно недостатъчни, а за поща и текстов чат са ненужно големи.[/quote]
Щом за теб е подигравка, плащай два пъти по-скъпо при другите.
[quote]Човешкото предложение би било 100 мб за 1 лев и опция за допълнителни пакети според нуждите.[/quote]
Не си ли малко нахален? Направо да ти плащат, за да ползваш услугите им .
Колкото и да увъртат някои, тарифите на Боб са без аналог.
Да де, на ли за това говорим :) Или показваш нещо, което не виждаме?
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
[Quote]отивай на въпросните планове на вива и мтел...[/Quote]
Не си спомням да съм те съветвал нещо, но при това положение, ако имаш нужда от съвет, напиши, ще те посъветвам.
[Quote]боб е за смартфон, а това което предлага Вива е за дейта карта.[/Quote]
напиши каква е разликата за потребителя, ако обичаш, че и аз най-после да науча нещо днес.
Не си спомням да съм те съветвал нещо, но при това положение, ако имаш нужда от съвет, напиши, ще те посъветвам.
[Quote]боб е за смартфон, а това което предлага Вива е за дейта карта.[/Quote]
напиши каква е разликата за потребителя, ако обичаш, че и аз най-после да науча нещо днес.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
[Quote]Няма какво да чакам, за 10 лева по-добро не мисля, че ще дойде.[/Quote]
И аз така мисля. SmartBOB изглежда е флагмана на тази кампания на БОБ. Като се има предвид възможността за закупуване на допълнителни мегабайти, според мен това е идеален план за човек с едносимов смартфон Ако минутите понякога не стигат, интернета може да се ползва и за VoIP. Разбира се, това е само моето виждане, а не истина от последна инстанция.
И аз така мисля. SmartBOB изглежда е флагмана на тази кампания на БОБ. Като се има предвид възможността за закупуване на допълнителни мегабайти, според мен това е идеален план за човек с едносимов смартфон Ако минутите понякога не стигат, интернета може да се ползва и за VoIP. Разбира се, това е само моето виждане, а не истина от последна инстанция.
Разликата е огромна. Това, което предлага Вива, е за дейта карта, с която не можеш да провеждаш гласови повиквания.
За 5,80 лв Виваком предлагат 60 MB, а bob за 4,90 лв 500 MB. При Мтел пък 512 MB са 15,90 лв. :D
За 5,80 лв Виваком предлагат 60 MB, а bob за 4,90 лв 500 MB. При Мтел пък 512 MB са 15,90 лв. :D
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Аха, ти обичаш докато пишеш във фейса като те търси някой по телефона да чува \"абонатът временно е недостъпен\" ...
[Quote]Аха, ти обичаш докато пишеш във фейса като те търси някой по телефона да чува \\\"абонатът временно е недостъпен\\\" ...[/Quote]
А ти си назад с няколко години, ако си мислиш, че това е така...
А ти си назад с няколко години, ако си мислиш, че това е така...
[quote]Аха, ти обичаш докато пишеш във фейса като те търси някой по телефона да чува \\\"абонатът временно е недостъпен\\\" ...[/quote]
Този проблем го имаше Виваком и то при 2G режим, но той беше оправен още преди 2 години.
Този проблем го имаше Виваком и то при 2G режим, но той беше оправен още преди 2 години.
Все още си мисля, че хората използващи БОБ не я слагат/мушкат (картата, да не си помислите друго) на смартфон... :)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.