Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет
-
- Регистриран: 06 фев 2010, 22:33
Re: Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет
[Quote] На страницата им на VIVAONLINE има опция за проверка на изговорени минути, но не и за проверка на изразходени МВ. [/Quote]
Опитай с [B]*123*3#[/B] от телефона.
Опитай с [B]*123*3#[/B] от телефона.
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 20:32
И какво общо има твоят отговор с въпроса ми? поредния безмислен флууд в темата. Каквито ще възможности да имат за проверка, ако след 500 мб нета не се спира, ще има стотици и дори хиляди случаи на баСнословни сметки на разбрали и недоразбрали потребители. За това след като твърдиш (боб, не ти) че няма скрити условия, ТРЯБВА ДА ГО НАПИШЕШ ТОЧНО И ЯСНО НА САЙТА СИ!!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]то и на мтел на страницата им не показва мегабайтите от години.[/Quote]
Много интересно.Наистина от много време ако ползваш мобилен за таблет и компютър не ми даваше информация но днес пробвах и си влязох в профила през компютъра и се оказа че вече ми показва информацията за отстъпки.После пробвах и през "сим-услугите" на таблета и там също ми излезе без проблем.А до преди няколко седмици ми даваше само "нямате налични отстъпки".Да не би заради новия боб мтел най-после да си оправиха системата?
Много интересно.Наистина от много време ако ползваш мобилен за таблет и компютър не ми даваше информация но днес пробвах и си влязох в профила през компютъра и се оказа че вече ми показва информацията за отстъпки.После пробвах и през "сим-услугите" на таблета и там също ми излезе без проблем.А до преди няколко седмици ми даваше само "нямате налични отстъпки".Да не би заради новия боб мтел най-после да си оправиха системата?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
[b][i]modedit: Моля придържайте се към конкретната тема, а именно всичко свързано с предлагането на мобилен Интернет от Bob. Няма проблем за дребни отклонения и сравнения с другите оператори, но не и отплесване и писане само за тях, понеже, както винаги се случва, се стига до заяждания. Всички следващи мнения, твърде несвързани с темата ще бъдат изтрити.
[/b][/i]
[/b][/i]
[B][i]mod edit: Почистих мненията, които съдържаха обиди и повишаване на тон. Моля пишете по темата без квалификации един към друг![/i][/B]
Samsung GALAXY S22 Ultra
netmaster,
пише си всичко на сайта:
[Quote]След изразходване на включените в месечния пакет 500МВ, трафикът на данни се преустановява.[/Quote]
http://www.bob.bg/bob-mobilen-internet/index.php
Отнася се за допълнителните пакети и за самия smartbob. Или мислиш че за допълнителните се отнася, а за самия тарифен план - не?
Като не е написано според теб конкретно, вземи си един смартбоб, надвиши МБ и ако те таксуват няма да платиш, щото никъде не го пише.
В нито единия от случаите ми се струва че не си ощетен.
----------
[B][i]mod edit: @Ванката[/i][/B]
пише си всичко на сайта:
[Quote]След изразходване на включените в месечния пакет 500МВ, трафикът на данни се преустановява.[/Quote]
http://www.bob.bg/bob-mobilen-internet/index.php
Отнася се за допълнителните пакети и за самия smartbob. Или мислиш че за допълнителните се отнася, а за самия тарифен план - не?
Като не е написано според теб конкретно, вземи си един смартбоб, надвиши МБ и ако те таксуват няма да платиш, щото никъде не го пише.
В нито единия от случаите ми се струва че не си ощетен.
----------
[B][i]mod edit: @Ванката[/i][/B]
Абе то и за Трансфер никъде не пише че има активационна такса от 4.90 но хората си ги плащат.
-
Хайде и ти се почувства длъжен да обиждаш и да спамиш темата. Никъде в долния текст не става ясно, че това се отнася И за смартбоб!
[Quote][B]Месечният пакет е абонамент с месечна такса от 4,90 лв.[/B] Подновява се автоматично за следващи таксуващи периоди освен ако не се деактивира. Включените 500 МВ са валидни до края на текущия таксуващ период. Включените МВ са валидни в собствената мрежа. [B]Пакетът може да се активира към всеки bob тарифен план[/B]. Неизползваното поребление за даден таксуващ период не се прехвърля за следващия. След изразходване на включените в [B]месечния пакет 500МВ[/B], трафикът на данни се преустановява. Ако искаш да продължиш да ползваш интернет , можеш да активираш еднократни допълнителни 500 MB.[/Quote]
[Quote]Отнася се за допълнителните пакети и за самия smartbob. Или мислиш че за допълнителните се отнася, а за самия тарифен план - не?[/Quote] - Така както е описано точно така излиза. Покажи ми къде в текста пише, че това се отнася и за смартбоб.
[Quote]Като не е написано според теб конкретно, вземи си един смартбоб, надвиши МБ и ако те таксуват няма да платиш, щото никъде не го пише. [/Quote] -пробвай го ти този вариант и после ще има теми по форумите- "Не искат да ми връщат парите" :S
[Quote][B]Месечният пакет е абонамент с месечна такса от 4,90 лв.[/B] Подновява се автоматично за следващи таксуващи периоди освен ако не се деактивира. Включените 500 МВ са валидни до края на текущия таксуващ период. Включените МВ са валидни в собствената мрежа. [B]Пакетът може да се активира към всеки bob тарифен план[/B]. Неизползваното поребление за даден таксуващ период не се прехвърля за следващия. След изразходване на включените в [B]месечния пакет 500МВ[/B], трафикът на данни се преустановява. Ако искаш да продължиш да ползваш интернет , можеш да активираш еднократни допълнителни 500 MB.[/Quote]
[Quote]Отнася се за допълнителните пакети и за самия smartbob. Или мислиш че за допълнителните се отнася, а за самия тарифен план - не?[/Quote] - Така както е описано точно така излиза. Покажи ми къде в текста пише, че това се отнася и за смартбоб.
[Quote]Като не е написано според теб конкретно, вземи си един смартбоб, надвиши МБ и ако те таксуват няма да платиш, щото никъде не го пише. [/Quote] -пробвай го ти този вариант и после ще има теми по форумите- "Не искат да ми връщат парите" :S
netmaster,
другия вариант, като отидеш (ако ти харесва и отидеш) да си вземаш smartbob ще си прочетеш договора и ще си наясно, защото там няма как да не го пише.
Който иска - намира начин, който не иска - търси причина. Това е накратко.
другия вариант, като отидеш (ако ти харесва и отидеш) да си вземаш smartbob ще си прочетеш договора и ще си наясно, защото там няма как да не го пише.
Който иска - намира начин, който не иска - търси причина. Това е накратко.
-
[Quote]другия вариант, като отидеш (ако ти харесва и отидеш) да си вземаш smartbob ще си прочетеш договора и ще си наясно, защото там няма как да не го пише.[/Quote] - Мислиш ли, че това не ми е ясно? Ти защо се обясняваш във форума, след като всеки може да отиде и да си пита на място? Нали за това са форумите!:| Защо въобще се почувства длъжен да се заяждаш с мен и това да доведе до още няколко спам поста след това?! А искате да има култура на писане във форума.