Телефонът на Amazon ще използва технологията Okao Vision за разпознаване на лица

vasendak1
Регистриран: 03 апр 2011, 22:09

Телефонът на Amazon ще използва технологията Okao Vision за разпознава

Мнение от vasendak1 » 10 юни 2014, 21:00

Уф, последната високотехнологична измишльотина, която сигурно яко ще харчи батерия и хората няма да е държат включена. Не ми трябва интерфейсът да е 3D, искам приложенията да се стартират светкавично, лесно да преминавам от едно в друго или дори да мога да ползвам няколко едновременно. Защо не си насочат усилията натам?

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Телефонът на Amazon ще използва технологията Okao Vision за разпоз

Мнение от A4i » 11 юни 2014, 08:54

Според мен Amazon са на прав път. Не копират модерният напоследък плосък интерфейс, а предлагат нещо действително ново. Беше близко до акъла , че 1080p / 2K екранчетата и мощните видео ускорители представят 3D ефектите по един невиждан до сега начин. Някой производител просто трябваше да експериментира с \"тежък\" 3D интерфейс. Ето Amazon прави точно това. Да видим какво ще се получи. :)

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Re: Телефонът на Amazon ще използва технологията Okao Vision за разпоз

Мнение от sgs_maniak » 11 юни 2014, 17:05

Плоския интрфейс мен рично не ме кефи.

Технологията за разпознаване и отключване на телефона с лице също е излишна иновация.

3D интерфейс би бил интересен макар и по тежък.

Отностно новината Omron е много сериозна фирма.

Преди години още бях чел ме с такава технология разпознаваща не само лицата а и пола и приблизителна възраст от Omron са оборудвали хипермаркет в Япония за статистически и маркетингови цели кои потребители по пол и възраст какво пазаруват.

Отговори