Телефоните с повече от една SIM карта продължават да са популярни на развиващите се пазари
Телефоните с повече от една SIM карта продължават да са популярни на р
И ние сме като в развиващите се държави, малко хора познавам с по един телефон:|
Re: Телефоните с повече от една SIM карта продължават да са популярни
В България е модерно да ходиш по 2-3-4 и тн телефони и това за мен е основната причина. Това пестене ми е малко имагинерно и като сметнеш цената на втория телефон, загубата на време за разходки за плащане и цялостното усложняване на ежедневието за мен не си струва минималния разход отгоре. От хората, които познавам и работят единици са тези с повече от един телефон. Аз лично пробвах, но усложнението на ежедневието и наличието на добри тарифи от Виваком ме отказаха от това мъчение.
Като пишеш, не е лошо и да мислиш.
Жена ми е със служебен телефон на Глобул, аз със служебен на Вива. Според теб трябва да пълним гушите на двата оператора?
Айде една вивателска на жена ми с 6,90 за месечна такса и си говорим на УокиТоки. А към картата на Вива забърсахме от тях един Самсунг дуалсим за 150 кинта.
Жена ми е със служебен телефон на Глобул, аз със служебен на Вива. Според теб трябва да пълним гушите на двата оператора?
Айде една вивателска на жена ми с 6,90 за месечна такса и си говорим на УокиТоки. А към картата на Вива забърсахме от тях един Самсунг дуалсим за 150 кинта.
[Quote]Причината за подобна тенденция е, че на [B]развиващите се[/B] пазари мобилните услуги не са евтини и за много потребители използването на SIM карти от повече от един оператор е начин да оптимизират разходите си за комуникация.[/Quote]
Защо ми се струва, че е точно обратното - за изостаналите пазарно страни е налична подобна тенденция?
Страни в които думата закон не е на място, мобилните оператори са вишестоящ орган във власта, политиката и медиите, който сам коли и сам беси а държавните институции и комисии са уред за замазване на очите на населението?!?
справка: Белия свят
Защо ми се струва, че е точно обратното - за изостаналите пазарно страни е налична подобна тенденция?
Страни в които думата закон не е на място, мобилните оператори са вишестоящ орган във власта, политиката и медиите, който сам коли и сам беси а държавните институции и комисии са уред за замазване на очите на населението?!?
справка: Белия свят
По скоро ти помисли дали си единствения човек, който ползва гсм и дали си представителна извадка?
problema sas tezi telefoni e 4e 99% ne rabotiat ednovremeno sas 2-te karti ako govorite po ednata na drugata ne mogat da vi naberat ako niakoi vi tarsi po rabota spe6no a vie si govorita 6te vi pratiat sms 4e sa vi tarsili no ve4e moje da ekasno samo x6 i x7 na privileg rabotiat ednovremeno no niama telefoni