Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Дават 1200мин.,но недават за Зона1,а Теленор дават 900мин. към всички включително Зона1,100мин. за Европа!
Re: Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
[quote]С неадекватната си политика на дебелите мениджърски глави и загубените планове резерв, какво друго са очаквали?!?[/quote]
Очакваха, че с офертите за Айфон и агресивната реклама ще привлекат нови клиенти, но Мтел и Вива ги размазаха с добри оферти и продължават да го правят. Да не забравяме и това "условията са еднкави за всички". Ами при Мтел също е така, дори гледам, че изрично са го написали в списанието си. При Виваком не знам как е. И за капак на всичко: цирка с обновяването на мрежата. Първо щяло да е веднага, после догодина, после май месец, ама трябвало да се правят и други настройки...
[quote] Още по толкова им пожелавам да загубят следващите тримесечия![/quote]
Веднъж започнал тренда, то той продължава и следващите тримесечия. Няма как за едно тримесечие да загубиш 150 хил. абоната и следващото да си на +100 хил. например. Моята прогноза е, че загуба на абонати ще има поне до третото тримесечие на годината.
Очакваха, че с офертите за Айфон и агресивната реклама ще привлекат нови клиенти, но Мтел и Вива ги размазаха с добри оферти и продължават да го правят. Да не забравяме и това "условията са еднкави за всички". Ами при Мтел също е така, дори гледам, че изрично са го написали в списанието си. При Виваком не знам как е. И за капак на всичко: цирка с обновяването на мрежата. Първо щяло да е веднага, после догодина, после май месец, ама трябвало да се правят и други настройки...
[quote] Още по толкова им пожелавам да загубят следващите тримесечия![/quote]
Веднъж започнал тренда, то той продължава и следващите тримесечия. Няма как за едно тримесечие да загубиш 150 хил. абоната и следващото да си на +100 хил. например. Моята прогноза е, че загуба на абонати ще има поне до третото тримесечие на годината.
Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Поздрави за загубените абонати, поредната компания която беше решила да се 'напапка' на българския пазар с население 7 милиона и 12 милиона абонати.
Ами не знам твоите наблюдения на какво се базират само да ти кажа, че аз допреди 2 години бях на Глобул и положението с интернета беше трагично и не само по полетата около магистралите ами и в по малките градове забравяш за 3g тоест и за интернет и това го казвам от опит, че за 1година съм бил 1 месец сумарно в София през останалото време съм бил из страната.
Добре е да направите справка за оперативната печалба на Теленор за цялата година. Не бързайте да погребвате Теленор. Често ви чета да пишете, че тоя или оня щял да пусне 4Г, но трябва да ви кажа, че дори не подозирате кой пръв ще пусне 4Г и тогава ще ви питам как ще коментирате. Относно загубените абонати, също така ви съветвам да направите справка за абонатите от идването на Теленор в България, до сега и после да коментирате, че леко ми идвате завистливи, когато коментирате тия въпроси, а нали, няма да открия топлата вода, когато ви кажа, че завистта поражда злобата. Нищо лично, нали..
Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Наистина нищо лично... просто на Теленор няма за какво да му се завижда...дано се вземат в ръце!
Явно тук е практика сериозни и задълбочени коментари да правите все хора, които изобщо не сте запознати с резултатите на компаниите. Като последна инстанция се изказвате, а нищо не ви е ясно. Коментирайте като потребители и никой няма да ви каже нищо, но когато коментирате като сериозно запознати, само будите смях и съжаление. Отвори сайта на телеком Аустрия да видиш графа ревеню на Мтел и после пак ела да говорим. Също така, направи справка в СГС да видиш двете дела на БТК за несъстоятелност, тогава пак ела да говориш. На фона на тия потресаващи финансови резултати, виж печалбата на Теленор, при официално обявена компания инвеститор номер едно в България за 2013 и 2014-та година, нали...Меко казано лаишки коментари правите, при това с едно огромно самочувствие и наистина будите единствено смях и съжаление, ако искате да се води сериозна дискусия, коментирайте с някакви аргументи, сериозни факти, а не да навирате мнението си, което пет пари на струва, нали..
Re: Re: Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Само дето не се сещам , нас като обикновени потребители какво ни вълнуват печалбите на компаниите, като че ли имаме дял от това... Интересуват ни планове изгодни за нас, с възможно най-много включени услуги, на добра цена...Другите спорове са напълно излишни за обикновения потребител!
Ако нашето не струва 5 пари, за твоето трябва да ни плащаш да го четем, че такива простотии пишеш.. Нета им е кофти, офертите им са най-смотаниет, ти какви доказателства искаш? И кой си ти, че ще ти се обесняваме пък на тебе.. Насочи съжалението към човека в огледалото, там е най-правилното място.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
[quote] фона на тия потресаващи финансови резултати, виж печалбата на Теленор[/quote]
Печалбата до голяма степен зависи от оптмизирането на разходите.
[quote]при официално обявена компания инвеститор номер едно в България за 2013 и 2014-та година, нали...[/quote]
Виж капиталовите разходи, извършени от Мтел и ще видиш, че Теленор са инвестирали доооста малко в подмяна на мрежата си.
Печалбата до голяма степен зависи от оптмизирането на разходите.
[quote]при официално обявена компания инвеститор номер едно в България за 2013 и 2014-та година, нали...[/quote]
Виж капиталовите разходи, извършени от Мтел и ще видиш, че Теленор са инвестирали доооста малко в подмяна на мрежата си.