Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Юникс, първо научи значението на "капиталов разход". Аз не получавам заплата, за да ти изнасям лекции. Като коментирам, че правите лаишки коментари, значи не бъркам. Инвестицията на Мтел за 2013 и 2014 в мрежата са общо 200 млн евра, може да го провериш на сайта на Телеком Аустрия, а на Теленор са по 300 млн евра на година т.е. 3 пъти повече. Нали, да не припомням на аудиторията едни реклами на Мтел и Виваком от 2011-та година, където обясняваха как пускат 4Г...Ще ви питам всичките критици, когато Теленор пусне 4Г какво ще говорите..И, наистина - коментирайте като потребители, гласът ви се чува, гарантирам ви, но до ми коментира някой, при това неграмотно, че му е малко 1000 минути 2000 МВ нет за 20 кинта, както и 2200 минути с 9000 МВ за 30 кинта, извинявам се, но нямате никаква потребителска култура.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Предпочитам 1200 мин. и 3000 МВ за 20 лв през доказала се добра мрежа, пред 1000 мин и 2000 МВ за същите 20 лв. на недоказала се с добро качество мрежа... елементарно е!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
И за какво ще е то 4G след като да хванеш нет по принцип е лукс? Да могат 20 човека в София да се хвалят, че пише на телефона им 4G/LTE? Ама и ти си един образован.. Тоя за 30 "КИНТА" сигурно го имат 10-тина човека, които са решили да се отказват и са им го предложили, че да останат.. На тебе заплата не ти дават тука да обесняваш какво е капиталов разход, но май ти дават да говориш глупости в ползва на Терор.. (no)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Пич, звучиш точно като работещ в Теленор :) Няма лошо, но тезите ти са смешни. В какво искаш да ни убедиш- да гледаме печалбата на теленор, а не офертите за клиентите ли :)
Теленор са най-зле в момента от трите оператора и загубата на 150 000 клиенти за едно тримесечие доказва, че хората не са овце, които само да стрижете! Мтел ви размазва със оферти и плана ви от 20 лв. вече е смешен! Много по-добре е да получиш 1200 мин. към всички + 3 ГБ нет за 20 лв. в доказала се мрежа! Да не говорим за 3Г покритието, където сте най-зле от всички оператори и това няма да се промени дори и след подмяната на клетките, която извършвате в момента!
Теленор са най-зле в момента от трите оператора и загубата на 150 000 клиенти за едно тримесечие доказва, че хората не са овце, които само да стрижете! Мтел ви размазва със оферти и плана ви от 20 лв. вече е смешен! Много по-добре е да получиш 1200 мин. към всички + 3 ГБ нет за 20 лв. в доказала се мрежа! Да не говорим за 3Г покритието, където сте най-зле от всички оператори и това няма да се промени дори и след подмяната на клетките, която извършвате в момента!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
[Quote]Теленор са най-зле в момента от трите оператора и загубата на 150 000 клиенти за едно тримесечие доказва, че хората не са овце, които само да стрижете! Мтел ви размазва със оферти и плана ви от 20 лв. вече е смешен! Много по-добре е да получиш 1200 мин. към всички + 3 ГБ нет за 20 лв. в доказала се мрежа! Да не говорим за 3Г покритието, където сте най-зле от всички оператори и това няма да се промени дори и след подмяната на клетките, която извършвате в момента![/Quote]
Не бих се съгласил с теб, че плана на Теленор за 20 лв. отстъпва на плановете на Мтел, всеки според нуждите си преценява. За мен 1000 минути напрактика са неограничено количество защото повече от 500 минути на месец неизговарям, но има 100 мин за зона 2 и/или в роуминг, което си оферта поне за мен.
Също така новите планове на Мтел са супер и в момента се колебая на коя тарифа (Теленор web%tallk/Трансфер Л) да си прехвърля Супер Боб-а.
Не бих се съгласил с теб, че плана на Теленор за 20 лв. отстъпва на плановете на Мтел, всеки според нуждите си преценява. За мен 1000 минути напрактика са неограничено количество защото повече от 500 минути на месец неизговарям, но има 100 мин за зона 2 и/или в роуминг, което си оферта поне за мен.
Също така новите планове на Мтел са супер и в момента се колебая на коя тарифа (Теленор web%tallk/Трансфер Л) да си прехвърля Супер Боб-а.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
На L също имаш мин. към зона 2, макар и 60, но пък повече и по качествен нет...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Прав си, но при теленор 100 мин. могат да се ползват и за разговори в роуминг в ЕС (не че постоянно пътувам, но се случва), както и всичките 1000 мин важат за зона 1, което пак мога да го ползвам, но не ми е проблем и да го няма.
Другото, което ме насочва към Теленор е, че искам да имам карти на 2 различни оператора, като в момента ползвам Супер Боб и Виваком (вива фрий) за интернет, та вивакомската карта мисля да я прехвърля на Боб с 0 лв. такса за всеки случай.
Другото, което ме насочва към Теленор е, че искам да имам карти на 2 различни оператора, като в момента ползвам Супер Боб и Виваком (вива фрий) за интернет, та вивакомската карта мисля да я прехвърля на Боб с 0 лв. такса за всеки случай.
Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Обаче, вие наистина отказвате да проумеете истината. На никой в Теленор няма да му пука за абонатите, които поддържат карти на ниски абонаменти. Теленор се цели в съвсем друга група клиенти - хора с доходи, които ползват нет и могат да плащат над 15 лева абонамент. Да загубили са 55 000 абоната и 100 000 предплатени карти, но това е нищо, защото общият приход, както и печалбата са се увеличили, а това го интересува играча на пазара. Печалбата се инвестира за развитие на мрежата, пускат хората съвсем скоро ЛТЕ и всички отиват при тях, защото на никой няма да му пука за мрежите на Вива или Мтел. Това е тъжната истина за конкуренцията. Всеки ще си купува ЛТЕ телефон от Теленор с план за високоскоростен интернет и няма да се мъчи с остарели технологии. А това струва пари, поне 20 кинта на месец...
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Хайде пак разваления телефон :D
И тук ли трябва да ти го кажа-нямаТЕ лиценз за 4G мрежа и няма как да пуснеТЕ такава , ако не е през Макс/Булсат.
От време на време се появяват и други комедианти като теб тука-есента точно преди старта на Макс , един служител на Мтел също обясняваше как съвсем скоро пускали LTE.
"Теленор се цели в съвсем друга група клиенти - хора с доходи"
Ама и вие ли станахте премиум оператор вече? С най-лошата мрежа и нет как го виждаш това да стане? Мтел и Вива с промоциите от последните няколко месеца ви мачкат като гниди.
Комедиант
И тук ли трябва да ти го кажа-нямаТЕ лиценз за 4G мрежа и няма как да пуснеТЕ такава , ако не е през Макс/Булсат.
От време на време се появяват и други комедианти като теб тука-есента точно преди старта на Макс , един служител на Мтел също обясняваше как съвсем скоро пускали LTE.
"Теленор се цели в съвсем друга група клиенти - хора с доходи"
Ама и вие ли станахте премиум оператор вече? С най-лошата мрежа и нет как го виждаш това да стане? Мтел и Вива с промоциите от последните няколко месеца ви мачкат като гниди.
Комедиант
Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
"Най-доброто предстои" - това вече сме го слушали достатъчно. ;) Може и да предложат 4Г+достойни планове, но докато не се случи нещо такова, си остават смешници, още повече ако съдим и по отношението им към клиентите (Как на компания с такива служители да имаш някакво доверие. Още повече, че и н на брой пъти лъгаха за обновяването на мрежата).