Telenor обнови плановете “Стандарт”, “Нонстоп” и “Интернет”
Telenor обнови плановете “Стандарт”, “Нонстоп” и “Интернет”
Добре балансирани са откъм трафик-цена-качество!
п.с. Пишете в тази тема, защото другата я заключвам.
п.с. Пишете в тази тема, защото другата я заключвам.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Telenor обнови плановете “Стандарт”, “Нонстоп” и “Интернет”
Това си е твое мнение,аз пък мисля,че до 25 лв няма нищо по-добро от това,което имахме досега,за 25 лв предлагат 2000 мб и 2000 мин а аз поднових на същата цена с 4000 мб и неограничени минути,по сходен начин са нещата и до 15 лв,само над 30 лв нещата си идват н мястото!
Re: Re: Telenor обнови плановете “Стандарт”, “Нонстоп” и “Интернет”
При тебе и при мене нещата са промоционални, а не стандартни, правете разликата. При тебе дори не беше и официално, а само при преподписване. Сега нещата са ясни, сега цените си идват на мястото спрямо това, което се предлага. Неограничените планове "Нонстоп" бих казал, че са супер изгодни, а има предложения и за хора, на които не им се дават много пари за такси, но пък са свикнали да правят големи сметки.:D
Както и да е, шегувам се.:)
Както и да е, шегувам се.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Telenor обнови плановете “Стандарт”, “Нонстоп” и “Интернет”
Ами то е очевидно, че всеки оператор опитва да вдигне месечните такси, след като повечето хора се побират в месечния си пакет. Въпрос на търсене и предлагане.
Re: Re: Re: Telenor обнови плановете “Стандарт”, “Нонстоп” и “Интернет”
[Quote]По отношение на филмовото предложение срещу 7,99 лв. на месец телекома предлага 100МВ за мобилен интернет и още 1000МВ за ползване с HBO GО.[/Quote]
1ГБ за видео услуга... Тея луди ли са?! 1 HD филм ще ти е поне 2ГБ. Абсолютна пародия е тази услуга. Popcorn има много повече съдържание от hbo go и е без месечна такса, ползваш си през wi fi колкото искаш.
1ГБ за видео услуга... Тея луди ли са?! 1 HD филм ще ти е поне 2ГБ. Абсолютна пародия е тази услуга. Popcorn има много повече съдържание от hbo go и е без месечна такса, ползваш си през wi fi колкото искаш.
Re: Re: Re: Re: Telenor обнови плановете “Стандарт”, “Нонстоп” и “Интернет”
Че и ХБО можеш през wi-fi, ква е драмата?
А от Попкорн с къв чудесен малуер се сдобих, не е истина. Затова сега ползвам Коди, но не съм особено доволен...
А от Попкорн с къв чудесен малуер се сдобих, не е истина. Затова сега ползвам Коди, но не съм особено доволен...
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обнови плановете “Стандарт”, “Нонстоп” и “Интернет”
Драмата е, че за едното плащаш за другото не плащаш. Аз вируси не съм лепвал. Да бяха казали предлагаме абонамент за hbo go ама с две годишен договор. Не да тръбят, че предлагат кой знае какво...
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Сякаш да бяха таксите с едни 2-3лв надолу....ама не
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обнови плановете “Стандарт”, “Нонстоп” и “Интернет”
Ако изобщо правилно съм те разбрал, проблемът е, че не е безплатно?
Момент да проверя... О, тея па теленор/Мтел/Виваком/НВО... Те не били благотворителни дружества.
И да - като гледам hbo go е включено в пакета с двегодишен договор за новите планове.
Или нещо не съм те разбрал?
Момент да проверя... О, тея па теленор/Мтел/Виваком/НВО... Те не били благотворителни дружества.
И да - като гледам hbo go е включено в пакета с двегодишен договор за новите планове.
Или нещо не съм те разбрал?
Турнах си HBO GO. Работи пушка през 4G. Само ми отне време да се сетя, че трябва да разреша плейване птрез 3Г/4Г от сетингите...