Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
преди 1-2 години айфона беше скъп, сега май няма по-евтин флагман, само че една година след премиерата на айфон 6 той пак струва 900лв а S5 вече са по 400лв колкото 5-та иначе теленор пуснаха добри цени ама като съм на друг оператор кво да правя да мина към тях за единия айфон ли ?
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Майна, скоро не си минавал по тази улица май?Караш още с миналогодишните дрешки :D
Прави ми впечатление как иначе интелигентни хора като Холи в началото се поддават на треската по новите модели и почват да пишат глупости и след някой и друг месец им идва акъла и стават по-умерени.Миналата година беше същото.Кажете после че епъл не облъчват клиентите си с нещо ;)
Е, а Праско си е роден без акъл него няма какво да го обработват :D
Прави ми впечатление как иначе интелигентни хора като Холи в началото се поддават на треската по новите модели и почват да пишат глупости и след някой и друг месец им идва акъла и стават по-умерени.Миналата година беше същото.Кажете после че епъл не облъчват клиентите си с нещо ;)
Е, а Праско си е роден без акъл него няма какво да го обработват :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Още съм в палатката и няам ток да зарядам Айфон-я, затова не пиша често.
Пък и пиша по много, и се ми се рестартирва и затова не мога да напиша нищо.
Много лошо така, ама Епал си е Хепъл:)
Най-доброто, иначе съм тук, знам,, че ви липсвам
Оп пак се рестартира....
Пък и пиша по много, и се ми се рестартирва и затова не мога да напиша нищо.
Много лошо така, ама Епал си е Хепъл:)
Най-доброто, иначе съм тук, знам,, че ви липсвам
Оп пак се рестартира....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Пак едни и същи хора като развалени плочи въртят едно и също.. Не схващам, няма да ползваш такъв телефон, не харесваш марката по някаква си причина, ама що даваш наклон на хората които я харесват..
[Quote]AVKansazov
Дата: 04.10.2015 10:14
Майна, скоро не си минавал по тази улица май?Караш още с миналогодишните дрешки [/Quote]
И ти обсъждаш кой бил имал акъл? Ти всеки ден нови дрешки ли си взимаш? Как изобщо някой тебе да те вземе на сериозно?
Ползвам от 1 година iPhone 6 и нямам и 1 оплакване, работи си без никакви проблеми, и дори обратното със всеки ъпдейт (всеки месец) става още по-добър. Ако говориш за кой ще съжалява след няколко месеца, объркал си ОС-то и марката.
Лично мен камерата най-много ме интересува, честно казано в iPhone 6S има подобрение, но не е чак толкова огромно да си струва ъпгрейда. 3D touch е супер яко, но нямам нужда от него, затова няма да ъпгрейдвам тая година. А и с джейлбрейк вече са намерили начин, със swype да изкараш менюто от 3Д тъча. Не е дори поради липса на финанси, просто не виждам смисъл. Всеки решава за себе си.
[Quote]AVKansazov
Дата: 04.10.2015 10:14
Майна, скоро не си минавал по тази улица май?Караш още с миналогодишните дрешки [/Quote]
И ти обсъждаш кой бил имал акъл? Ти всеки ден нови дрешки ли си взимаш? Как изобщо някой тебе да те вземе на сериозно?
Ползвам от 1 година iPhone 6 и нямам и 1 оплакване, работи си без никакви проблеми, и дори обратното със всеки ъпдейт (всеки месец) става още по-добър. Ако говориш за кой ще съжалява след няколко месеца, объркал си ОС-то и марката.
Лично мен камерата най-много ме интересува, честно казано в iPhone 6S има подобрение, но не е чак толкова огромно да си струва ъпгрейда. 3D touch е супер яко, но нямам нужда от него, затова няма да ъпгрейдвам тая година. А и с джейлбрейк вече са намерили начин, със swype да изкараш менюто от 3Д тъча. Не е дори поради липса на финанси, просто не виждам смисъл. Всеки решава за себе си.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Тфа по коя улица минавате, че не ми казвате, че си свиркате и си махате...аааа не съм съгласен така.
Аз само бели гащи имам, ееее, няма пари за други дрехи, всичко отива при Епъл- там ми е живота...
Единствен проблем ми е, че няма къде да си бутна Айфона-нямам жобове....
Аааааа сетих се къдеее..:) Сетих сее....
Оп, пак рестартира...ама вече свикнах, айди стига съм писал толкова, че загря...
Аз само бели гащи имам, ееее, няма пари за други дрехи, всичко отива при Епъл- там ми е живота...
Единствен проблем ми е, че няма къде да си бутна Айфона-нямам жобове....
Аааааа сетих се къдеее..:) Сетих сее....
Оп, пак рестартира...ама вече свикнах, айди стига съм писал толкова, че загря...
Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Защо всички теми се превръщат в боклук. Какво има да се дели не мога да разбера?
Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Защото има двама човека които превръщат всички теми в боклук. Ако е тема за Apple влизат колкото да се изсе***. Ако е тема за Андроид, влизат пак да сер** срещу Apple (като още с 1-вия си пост ги намисат). Ей затова. И, защото няма един модератор който да ги прати във ваканция за много дълго време ;)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Превръщат се в боклук, защото феновете искат да изкарат своите устройства най-добрите. Истината обаче е съвсем различна, като се отворят форумите на всеки един от производителите. Те за заляни ежедневно от стотици оплаквания за нещо неработещо и бъгаво. Въпреки това те продължават да боготворят устройствата си независимо от марката. Колкото и иронично да пишат тук някои хора, истината няма да се промени. Всички устройства (сегашни и бъдещи) ще продължават да имат дефекти и бъгове, защото икономиката трябва да върви.