Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus

TNT9
Регистриран: 18 май 2012, 00:32

Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus

Мнение от TNT9 » 03 окт 2015, 17:29

преди 1-2 години айфона беше скъп, сега май няма по-евтин флагман, само че една година след премиерата на айфон 6 той пак струва 900лв а S5 вече са по 400лв колкото 5-та иначе теленор пуснаха добри цени ама като съм на друг оператор кво да правя да мина към тях за единия айфон ли ?

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Мнение от Holon » 03 окт 2015, 18:25

Да.

Prasko1
Регистриран: 11 юни 2014, 21:26

Мнението е изтрито.

Мнение от Prasko1 » 04 окт 2015, 07:33

[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus

Мнение от AVKansazov » 04 окт 2015, 10:14

Майна, скоро не си минавал по тази улица май?Караш още с миналогодишните дрешки :D
Прави ми впечатление как иначе интелигентни хора като Холи в началото се поддават на треската по новите модели и почват да пишат глупости и след някой и друг месец им идва акъла и стават по-умерени.Миналата година беше същото.Кажете после че епъл не облъчват клиентите си с нещо ;)
Е, а Праско си е роден без акъл него няма какво да го обработват :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Holon

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus

Мнение от Holon » 04 окт 2015, 10:38

Още съм в палатката и няам ток да зарядам Айфон-я, затова не пиша често.

Пък и пиша по много, и се ми се рестартирва и затова не мога да напиша нищо.
Много лошо така, ама Епал си е Хепъл:)
Най-доброто, иначе съм тук, знам,, че ви липсвам

Оп пак се рестартира....

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus

Мнение от sladyrko » 04 окт 2015, 12:15

Пак едни и същи хора като развалени плочи въртят едно и също.. Не схващам, няма да ползваш такъв телефон, не харесваш марката по някаква си причина, ама що даваш наклон на хората които я харесват..

[Quote]AVKansazov
Дата: 04.10.2015 10:14

Майна, скоро не си минавал по тази улица май?Караш още с миналогодишните дрешки [/Quote]

И ти обсъждаш кой бил имал акъл? Ти всеки ден нови дрешки ли си взимаш? Как изобщо някой тебе да те вземе на сериозно?

Ползвам от 1 година iPhone 6 и нямам и 1 оплакване, работи си без никакви проблеми, и дори обратното със всеки ъпдейт (всеки месец) става още по-добър. Ако говориш за кой ще съжалява след няколко месеца, объркал си ОС-то и марката.

Лично мен камерата най-много ме интересува, честно казано в iPhone 6S има подобрение, но не е чак толкова огромно да си струва ъпгрейда. 3D touch е супер яко, но нямам нужда от него, затова няма да ъпгрейдвам тая година. А и с джейлбрейк вече са намерили начин, със swype да изкараш менюто от 3Д тъча. Не е дори поради липса на финанси, просто не виждам смисъл. Всеки решава за себе си.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Holon

Мнение от Holon » 04 окт 2015, 15:57

Тфа по коя улица минавате, че не ми казвате, че си свиркате и си махате...аааа не съм съгласен така.

Аз само бели гащи имам, ееее, няма пари за други дрехи, всичко отива при Епъл- там ми е живота...

Единствен проблем ми е, че няма къде да си бутна Айфона-нямам жобове....

Аааааа сетих се къдеее..:) Сетих сее....

Оп, пак рестартира...ама вече свикнах, айди стига съм писал толкова, че загря...

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus

Мнение от Вито » 04 окт 2015, 18:13

Защо всички теми се превръщат в боклук. Какво има да се дели не мога да разбера?

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus

Мнение от sladyrko » 04 окт 2015, 19:21

Защото има двама човека които превръщат всички теми в боклук. Ако е тема за Apple влизат колкото да се изсе***. Ако е тема за Андроид, влизат пак да сер** срещу Apple (като още с 1-вия си пост ги намисат). Ей затова. И, защото няма един модератор който да ги прати във ваканция за много дълго време ;)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Stanislaw
Регистриран: 31 юли 2011, 23:53

Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus

Мнение от Stanislaw » 04 окт 2015, 19:27

Превръщат се в боклук, защото феновете искат да изкарат своите устройства най-добрите. Истината обаче е съвсем различна, като се отворят форумите на всеки един от производителите. Те за заляни ежедневно от стотици оплаквания за нещо неработещо и бъгаво. Въпреки това те продължават да боготворят устройствата си независимо от марката. Колкото и иронично да пишат тук някои хора, истината няма да се промени. Всички устройства (сегашни и бъдещи) ще продължават да имат дефекти и бъгове, защото икономиката трябва да върви.

Отговори