iPhone 5 при Глобул и Мтел.
А ето колко е струвала 5-Та на свободна продажба в България. Коментар на потребител.
[Quote]hristo
преди 4 години
ne moga da razbera, az ako iskam da go vzema s lizing triabva da pla6tam taksata i cenata v broi? moje li da mi kajete kolko objto triabva da pla6tam na mesec? (za lizing, ne mi triabvat minuti) stranno e 4e v bg iphone struva 2000 leva, a se vzima 500 leva na mesec, v italia struva 1400 lv (az jiveia v italia, evro 700) a se vzima 2000 evro zaplata[/Quote]
Май нещата не са се променили драстично. :D Според логиката на човека айфона в Куба трябва да струва 5$, защото толкова е и заплащането. :D
Telenor обяви цените на iPhone 8 и iPhone 8 Plus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 8 и iPhone 8 Plus
Спомени от времената когато и за трицифрена сума си можел да си вземеш айфон от оператор. :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 8 и iPhone 8 Plus
Тя сумата и сега е трицифрена, само че в евро. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Telenor обяви цените на iPhone 8 и iPhone 8 Plus
Вчера ми се обадиха от Теленор да потвърдя поръчката. Попитаха ме от кой офис ще ми е най-удобно да си го взема и да очаквам най-рано в петък (29.09.17 г.), надявам се, да ми се обадят. Нямам търпение!