Telenor обяви цените на iPhone 8 и iPhone 8 Plus
Telenor обяви цените на iPhone 8 и iPhone 8 Plus
iPhone 8 plus 256 GB излиза доста изгодно с големия план за 45 лв.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Telenor обяви цените на iPhone 8 и iPhone 8 Plus
Дори без договор излизат по-евтино със 60-70 лева.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 8 и iPhone 8 Plus
В Айстайл е с 60 лв. по-скъп, но пък го дават с безлихвен лизинг за 18 мес. х 120,50лв. :D Говорим за 256 гигабайтовата Плюс версия.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 24 окт 2008, 17:47
Колко изгодно да ти излиза, като сложиш и цената на абонаментния план цената пак ти отива в небете
Ти такъв телефон с бИ кънект ли ще го ползваш? :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Дайте ми съвет. Мисля да поръчам iphone 8 64 GB с план от 30.99 лв. от Теленор. Излиза 1159.99 лв. Мога да взема iphone 7 32 GB за 900 лв. от търговец. Кое от двете да избера? Много ме блазни 8-цата, но освен по-добрия процесор друга съществена разлика не намирам. Не са ми водещ мотив цените!
Вземи седмицата. Ще ти върши същата работа. Разликата не е толкова голяма, че да се набутваш с план и 300лв отгоре. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 8 и iPhone 8 Plus
Аз така и така съм за преподписване и настоящия план ми е само с 4 лв. по-евтин.
Ако питаш мен се ориентирай към Плюс версиите. За парите които ще дадеш за 8-та, спокойно отнасяш един 7 Плюс 128 ГБ с гаранция от Теленор в олх.
Даже вземи 8-Та и направи един чист бартер за нов 7 Плюс, даже и 256 ГБ може да намажеш ако потърсиш.
Даже вземи 8-Та и направи един чист бартер за нов 7 Плюс, даже и 256 ГБ може да намажеш ако потърсиш.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 8 и iPhone 8 Plus
Големи са ми плюс-сериите им. Нямам нужда и от толкова GB. Разполагам с облак в OneDrive 300 GB и сега в Capture 100 GB. Едно време ползвах Nokia Lumia 1520. Беше 6" екран. Много здрав телефон, но от тогава си казах, че няма да купувам повече огромни телефони! Между другото, дадох заявка до Теленор за iPhone 8, 64 GB. Очаквам след 29-и обаждане и доставка. ;)