Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Re: Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Реално това е приложение за следене на разултати на живо, точно като Livescore/Flashscore. Но интерфейсът на приложението ми харесва повече отколкото на другите лайвскор приложения. Отделно има новини, можеш да си подреждаш любимите първенства и т.н.
Но най-вече това приложение ми е фаворит защото можеш да си настроиш някой мач да ти праща Push Notifications, когато има вкаран гол или начало/край на мача и други настройки, но аз използвам само за тези, които посочих. Мачовете на отборът, който си настроил като "любим" по дифолт ще ти показват известия. Не винаги имам възможността да гледам мачовете на любимият ми отбор и така получавам известия. Доста е удобно, когато шофирам и има мач през това време.
Но най-вече това приложение ми е фаворит защото можеш да си настроиш някой мач да ти праща Push Notifications, когато има вкаран гол или начало/край на мача и други настройки, но аз използвам само за тези, които посочих. Мачовете на отборът, който си настроил като "любим" по дифолт ще ти показват известия. Не винаги имам възможността да гледам мачовете на любимият ми отбор и така получавам известия. Доста е удобно, когато шофирам и има мач през това време.
Re: Re: Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Futbol 24 и flashscore имат същите функции и са безплатни,искам да дам пари за нещо което наистина си заслужава
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
На мен пък не ми излиза опцията "Bill my Telenor Account", въпреки че ползвам мобилни данни, а не wi-fi?
При някой друг има ли го този проблем?
При някой друг има ли го този проблем?
Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Plex наистина е смислено за стрийминг на видео към телевизор, лаптоп, мобилно устройство, конзола и какво ли още не от домашен компютър.
PowerAmp като музикален плеър (бета версията поддържа и Hi-res audio). Аз си взех Field Recorder, че му бях хвърлил отдавна око :)
PowerAmp като музикален плеър (бета версията поддържа и Hi-res audio). Аз си взех Field Recorder, че му бях хвърлил отдавна око :)
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
И при футбол24 и при флашскор има реклами в приложението. Преди време опитах с тези приложения, но много ме дразнят. Направо ме побъркват. Даже когато използвах АдБлокър на телефона едно от приложенията пак имаше реклами и ме изкарваше извън нерви. Но FotMob Pro ми харесва като визия.
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Е*аваш се с тоя въпрос, нали? :)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Най-доброто приложение за футбол (спорт- освен футбола има още 10на спорта), което съм ползвал е SofaScore. Избираш си любим отбор/играч/първенство и има нотификации за техните мачове. За футбола ти напомня един час преди мача (30 мин по-рано дава съставите)- по вереме на мача пълна статистика- удари, картони, смени и т.н., нотификации за гол и край на полувреме и мача. Около миута след гол ти дава и клипче с гола- безплатно е и няма реклами.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Ако не искате реклами, защо не ползвате Google Now? Добавяте си отборите и следите всичко. Аз така си следя Ръгбито. В реално време резултати, дава ми видеа с най-добри моменти.. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
+1 за Sofascore. При мен като изпратих покана на 3ма приятели и рекламите се премахнаха.
Сега да питам за Плекс - ако сиго купя ,ще мога ли с този акаунт да го ползвАм на лаптопа и смарт тв-то? Отдавна не съм го ползвал и съм забравил....
Сега да питам за Плекс - ако сиго купя ,ще мога ли с този акаунт да го ползвАм на лаптопа и смарт тв-то? Отдавна не съм го ползвал и съм забравил....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Ще можеш само на смартфона. За тв трябва отделно до го купуваш или да имаш ПлексПас. Но мисля, че можеш да стриимваш безплатно до Хромкаст. И аз отдавна не съм го ползвал.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!