Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Има ли значение дали преди си купувал така приложение? Или е за абсолютно всички?
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Не, няма. Ако купиш едно приложение за този месец до 10 лв, ще ти се приспадне от таксата.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
И от Теленор ми казаха, че мога да се възползвам. Това е хубаво. Сега остава само да избера нещо, което си струва (whistle)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Давайте идеи кои приложения си заслужават покупката.
PowerAmp Full Version
AccuWeather Pro
Camera FV-5
Photo Studio Pro
FotMob Pro (само за футболни фенове)
Maps & Navigation - OsmAnd+
PLEX (Multi-functional controller)
Аз си купих FotMob Pro за 6.24 и още не се беше инсталирало напълно и получих смс за възстановяване на парите ми. Не се сещам за друго. Мислех да си взема Камерата ФВ5, но се отказах в последствие.
AccuWeather Pro
Camera FV-5
Photo Studio Pro
FotMob Pro (само за футболни фенове)
Maps & Navigation - OsmAnd+
PLEX (Multi-functional controller)
Аз си купих FotMob Pro за 6.24 и още не се беше инсталирало напълно и получих смс за възстановяване на парите ми. Не се сещам за друго. Мислех да си взема Камерата ФВ5, но се отказах в последствие.
Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Аз се двоумя между Нова Прайм, ей така да стои за всеки случай или Шазам Енкор за махане на рекмамите, понеже него често го полвам.
П.С: Аз ползвам стоковата апликация за време. Но друга алтернатива, много добра е Weather Timeline.
П.С: Аз ползвам стоковата апликация за време. Но друга алтернатива, много добра е Weather Timeline.
Какво толкова се прави с това FotMob Pro
Аз съм фен на футбола но нищо не схванха за това приложение.
Аз съм фен на футбола но нищо не схванха за това приложение.
Re: Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Аз взех в крайна сметка Шазам Енкора. Възстановиха ми парите (смс). :)
Re: Re: Re: Re: Telenor подарява покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Това важи ли и за app store?
Samsung GALAXY S22 Ultra