Telenor се кани да представи резултатите от обновяването на мрежата, подарява пакет с 500МВ
Re: Re: Telenor се кани да представи резултатите от обновяването на мрежата, подарява пакет с 500МВ
Аз съм с предплатен пакет за разговори на фрог и втора карта теленор само нет!Улслугата за предплатени не достъпна?
Re: Telenor се кани да представи резултатите от обновяването на мрежата, подарява пакет с 500МВ
Аз съм с предплатен пакет за разговори на фрог и втора карта теленор само нет!Улслугата за предплатени не достъпна?
(no)
(no)
Re: Re: Telenor се кани да представи резултатите от обновяването на мрежата, подарява пакет с 500МВ
Достатъчно е да ползвате абонаментен план за мобилни гласови услуги от Теленор,
Re: Re: Re: Telenor се кани да представи резултатите от обновяването на мрежата, подарява пакет с 500МВ
Имам абонамент за 500м.б.нет на 5.90лв.на месец за 1г.договор и понеже ми е пред свършване, та реших да се възползвам, ето одговора от теленор
Uslugata ne e dostapna s vashia abonamenten ili predplaten plan. Telenor
Uslugata ne e dostapna s vashia abonamenten ili predplaten plan. Telenor
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
Re: Telenor се кани да представи резултатите от обновяването на мрежата, подарява пакет с 500МВ
Мрежата е добра. Има интернет ма места където преди нямаше и мен ме устройва. (yes)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Telenor се кани да представи резултатите от обновяването на мрежата, подарява пакет с 500МВ
[Quote]Достатъчно е да ползвате [u][B]абонаментен[/B][/u] план за мобилни [u][B]гласови[/B][/u] услуги[/Quote]
Много правилно са ти оДговорили.
Много правилно са ти оДговорили.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Добро предложение.
Въпреки това Глобул трябва да са благодарни, че ги купиха.
Въпреки това Глобул трябва да са благодарни, че ги купиха.
Според мен е удачно да го пуснат и за предплатени карти, за да могат потенциалните им клиенти да пробват и да сравнят покритието и скоростта на интернета не само в София и големите градове, а и извън тях. А сега могат да се възползват само клиенти с гласова услуга, които не ползват и не им трябва толкова интернет, които в противен случай пак щяха да си го активират и без този подарък, ако имат нужда.
Незнам при вас как е,но от вчера нета ми е турбо бърз ;)
[Quote]Незнам при вас как е,но от вчера нета ми е турбо бърз[/Quote]
Ако Теленор имаха толкова клиенти на мобилен интернет колкото МТЕЛ или Виваком, мрежата им отдавна щеше да е "сгънала чадъра"... :P
Ако Теленор имаха толкова клиенти на мобилен интернет колкото МТЕЛ или Виваком, мрежата им отдавна щеше да е "сгънала чадъра"... :P
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.