Telenor ще продава iPhone Xs и iPhone Xs Max от 28 септември
Telenor ще продава iPhone Xs и iPhone Xs Max от 28 септември
Отново - най-доброто от най-добрия наистина ЕВРОПЕЙСКИ оператор! И за поредна година - никакъв шанс ВиваЦом официално да предложи Айфон, явно Епъл никога няма да ги вземе насериозно!
Re: Telenor ще продава iPhone Xs и iPhone Xs Max от 28 септември
[Quote]..никакъв шанс ВиваЦом официално да предложи Айфон..[/Quote]
Това нов оператор ли е?
Това нов оператор ли е?
Доста си заблуден! "Най-добрият" ти оператор не предлага опцията за ъпгрейд... т.е. операторът ти току що стана доста по-малко "добър". Честито... току що ви бяха отворени очите...
Re: Re: Telenor ще продава iPhone Xs и iPhone Xs Max от 28 септември
Сигурен ли сте в това, което сте написали. В сайта на Теленор е посочено, че 42 устройства могат да се вземат с програмата Ъпгрейд?! Какво имате предвид?
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Re: Re: Re: Telenor ще продава iPhone Xs и iPhone Xs Max от 28 септември
А някой възползвал ли се от тази опция "ъпгрейд" ? Че нещо по техните сметки излиза много евтин новият модел телефон.
За тоя т.нар "ъпдейт" не товареха ли с по 6 лв/месец към сметката тези тарикати или не съм им схванал рекламата?
п.с. не знам как ще ги продават точно от 28.10 тия телефони, но за мое голямо разочарование в щатите доставката се бави 2 седмици, а човекът се прибира по-рано и тоя телефон ще го гледам на снимка. :(
п.с. не знам как ще ги продават точно от 28.10 тия телефони, но за мое голямо разочарование в щатите доставката се бави 2 седмици, а човекът се прибира по-рано и тоя телефон ще го гледам на снимка. :(
За какво ми е да се набутвам с допълнителна такса за този "ъпгрейд" - това е за гъзари, които сменят телефоните си непрекъснато. Един Айфон (от 7/7+ нататък) мога да си го ползвам поне 2-3 години с гарантирани ъпдейти до най-новата версия на айОС, тазгодишните модели - поне 5 години, никакъв смисъл няма всяка година да си купувам най-новия модел!
Re: Re: Re: Telenor ще продава iPhone Xs и iPhone Xs Max от 28 септември
Нали щеше Ноута да грабаш евтино с помощта на някой управител? Ако ти се получи, имам и аз една работ,ща, обаче все не се намира някой да ми я свърши.
Re: Re: Re: Re: Telenor ще продава iPhone Xs и iPhone Xs Max от 28 септември
Декември ще му мисля, колкото повече наближава изтичането на договора, толкова по-щедри ставали Вивата...
Таксата по програмата Upgrade е 6,99 лв на месец, т.е плаща се 12 месеца. Малка подробност в случая е, че при някоя "злополука" с телефона и той претърпи щета по външния си вид, този телефон няма да бъде взет от Теленор и набутването става сериозно. Модел Х от миналата година, базова версия 64 гб, с план 24,99 лв при тази програма излиза 93,59 лизинг + 6,99 (100,58 лв на месец). За 12 месеца стъпва на 1206,96 лв, отделно таксата от 24,99 лв.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm