Telenor вече има онлайн магазин
Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Така със сайта е много по-добре. Тея като ходих да си продължа договора, ми предлагаха само план (от старите - които бяха много по-добри) само за 30.99лв на месец. Сега излезе, че имам избор от 8 плана ЗА ТЕБ и това което ми предлагаха за 31лв, сега го взех за 25лв. Плюс Телефон - Росене взех си iPhone (6S за много добри пари, понеже няма шанс да дам 2000лв за новите модели) да знаеш... :D(whistle)8)
И си напълно наясно така, какво точно взимаш, получаваш и плащаш.
И си напълно наясно така, какво точно взимаш, получаваш и плащаш.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
@Милен - темата не е за това, направи нова и там ще коментираме.
@Сладкия - ти си знаеш най-добре. Моята "китайска пръчка" издъхна на 180, твоя 6S на колко?
@Сладкия - ти си знаеш най-добре. Моята "китайска пръчка" издъхна на 180, твоя 6S на колко?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
“При мен се получи с въвеждане на друг мейл различен от този с който съм регистрирал досега. Три мейла за три номера.”
И аз допусках същото,но все си мисля,че има по-практично решение.Няма никаква логика,да ни карат за всеки отделен номер,да си правим нова регистрация.
И аз допусках същото,но все си мисля,че има по-практично решение.Няма никаква логика,да ни карат за всеки отделен номер,да си правим нова регистрация.
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
-
Последна промяна от npet на 21 юли 2020, 10:36, променено общо 1 път.
-
Re: Telenor вече има онлайн магазин
Днес Теленор отговарят на А1 с няколко смартфона на промо цени. Виваком още се оглеждат, май.
Тези от Теленор работят супер бавно.
На 14-ти вечерта поръчах телефон. На 15 се смени "Доставя се". Използват някаква куриерска фирма Европът, проследяването е леко трагично в сайта. Там пише на тракинга "Създадена" поръчка още вчера следобяд. Излезе, че създадена означавало, че все още дори нямат продукта при тях доставен, само заявка, че такава поръчка има. Днес казаха "Сигурно ще вземем поръчката" и утре "МОЖЕ БИ" ще ви я доставим.
Не съм впечатлен. :)
На 14-ти вечерта поръчах телефон. На 15 се смени "Доставя се". Използват някаква куриерска фирма Европът, проследяването е леко трагично в сайта. Там пише на тракинга "Създадена" поръчка още вчера следобяд. Излезе, че създадена означавало, че все още дори нямат продукта при тях доставен, само заявка, че такава поръчка има. Днес казаха "Сигурно ще вземем поръчката" и утре "МОЖЕ БИ" ще ви я доставим.
Не съм впечатлен. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Къде е това *за теб*,не виждам такова,само тези с изтекли договори и в последните 4 месеца ли го имат?
Поко се оказа с доста "вкусна" цена!
edit: След като поразрових, а и колегите помогнаха, май не е толкова добра цената. Може би с план "За теб".
edit: След като поразрових, а и колегите помогнаха, май не е толкова добра цената. Може би с план "За теб".
Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
К'ви пари е?:D
Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
С план не е толкова зле, но е по-зле от очакваното. Въпреки, че на свободна продажба из нета без план го има на много по-добра цена - 600лв в много онлайн магазини - близо 900лв свободна продажба Теленор.