Telenor вече има онлайн магазин
Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Като за 64 ГБ версия тия цени са скандални. Объркали са се от Теленор пак.
Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Някой запознат дали Онлайн преподписването на договор/взимане на устройство влиза в закона за 14 дневен срок за връщане?
И Теленор въведаха ли след 3 месеца да можеш да се откажеш от тях?
Просто информативно питам. :)
И Теленор въведаха ли след 3 месеца да можеш да се откажеш от тях?
Просто информативно питам. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Да. Два договора вече разписвам онлайн и има 14 дневен срок за отказ от договорът и връщане на устройството в състоянието, в което е взето от оператора.
[Quote]И Теленор въведаха ли след 3 месеца да можеш да се откажеш от тях? [/Quote]
За това не съм сигурен при Теленор. Искаш да кажеш, да можеш да заплатиш три такси неустойка, а не след третия месец да се откажеш. Можеш да го направиш и първия месец принципно.
[Quote]И Теленор въведаха ли след 3 месеца да можеш да се откажеш от тях? [/Quote]
За това не съм сигурен при Теленор. Искаш да кажеш, да можеш да заплатиш три такси неустойка, а не след третия месец да се откажеш. Можеш да го направиш и първия месец принципно.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Като допълнение към поста на Ванката, ако си вземеш субсидиран телефон, ще те клъцнат още няква сума отгоре ако решиш да се отказваш от тях преди края на договора.
П.С. Ако прекратиш договора първия месец би следвало да платиш цялата разлика на телефона на свободна продажба и тази, на която си го взел. С всеки следващ месец, през който си им клиент, тази сума намалява.
П.С. Ако прекратиш договора първия месец би следвало да платиш цялата разлика на телефона на свободна продажба и тази, на която си го взел. С всеки следващ месец, през който си им клиент, тази сума намалява.
Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Днес и в Амазон UK има намаление на двете версии - https://www.amazon.co.uk/dp/B07JFFJDL3/ref=twister_B07JP51PLF?_encoding=UTF8&th=1
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Мерси за разяснението. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Офертите на Теленор за Poco F1: https://www.telenor.bg/bg/private/device/view/xiaomi-pocophone-f1-64gb-dual
Изненадващо добри ми се струват- с план от 28 лв. е 560 лв., с план от 22 лв. е 610 лв. и с план от 17 лв.- 640 лв. Някои хора предричаха цена от 600 лв с плана от 50 лв., а всъщност телефона ще струва 390 лв. с този план :)
Като цяло много адекватни цени. С масовите планове около 20-28 лв. телефона стъпва колкото от Китай с доставката, а все пак ще имате и 2 години гаранция. С плана пък от 50 лв. апарата е буквално без пари. Никога не съм харесвал търговската политика на операторите и винаги съм препоръчвал поръчка от Китай, но тук Теленор приятно ме изненадаха.
Изненадващо добри ми се струват- с план от 28 лв. е 560 лв., с план от 22 лв. е 610 лв. и с план от 17 лв.- 640 лв. Някои хора предричаха цена от 600 лв с плана от 50 лв., а всъщност телефона ще струва 390 лв. с този план :)
Като цяло много адекватни цени. С масовите планове около 20-28 лв. телефона стъпва колкото от Китай с доставката, а все пак ще имате и 2 години гаранция. С плана пък от 50 лв. апарата е буквално без пари. Никога не съм харесвал търговската политика на операторите и винаги съм препоръчвал поръчка от Китай, но тук Теленор приятно ме изненадаха.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Не е чак толкова добра, от онлайн магазини с добра репутация можеш да го вземеш за 599лв. Но не е и от най-лошите като се има впредвид, че е от оператор. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Доста хора са си изпатили с гаранцията от "онлайн магазини с добра репутация" :)
Тези магазини внасят от Китай и ти дават "гаранция" към тях си, не към официалния сервиз на марката в Бг. Сещаш се каква е тази "гаранция". По добре човек сам да си го поръча от Алиекспрес на реалната цена.
Истинска гаранция има тук от техно веригите и мобилните оператори. Затова цената на теленор с план е изненадващо добра, доближава се до цената от Китай с доставка на плановете от 20-28 лв. А с плана от 50 лв. си е направо подарък. Разбира се, друг е въпроса че плана от 50 лв. в теленор е безсмислен, докато не започнат най-после да предлагат неограничен нет на него, както Виваком.
Тези магазини внасят от Китай и ти дават "гаранция" към тях си, не към официалния сервиз на марката в Бг. Сещаш се каква е тази "гаранция". По добре човек сам да си го поръча от Алиекспрес на реалната цена.
Истинска гаранция има тук от техно веригите и мобилните оператори. Затова цената на теленор с план е изненадващо добра, доближава се до цената от Китай с доставка на плановете от 20-28 лв. А с плана от 50 лв. си е направо подарък. Разбира се, друг е въпроса че плана от 50 лв. в теленор е безсмислен, докато не започнат най-после да предлагат неограничен нет на него, както Виваком.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече има онлайн магазин
Те хубаво имат онлайн магазин, ама само техни хора могат да посещават сайта