Telenor вече подобрява мрежата на GLOBUL
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Telenor вече подобрява мрежата на GLOBUL
Кел файда като не мога да предложат дори наполовина конкурентен план с интернет спрямо другите оператори. Аз лично бих разчитал по-скоро да намеря свободен WiFi Hotspot, отколкото да се надявам, че техния нет ще ми свърши някаква работа.
Имат още много много да наваксват дори и като говорим за покритие и скорост.
Имат още много много да наваксват дори и като говорим за покритие и скорост.
Re: Telenor вече подобрява мрежата на GLOBUL
^ +1
Изкараха Най-смотаните и жалки коледни оферти тази Коледа, с разширение на мрежа ми се хвалят....(no)
Изкараха Най-смотаните и жалки коледни оферти тази Коледа, с разширение на мрежа ми се хвалят....(no)
Те уж бяха казали, че първо ще подобрят мрежата и тогава ще обърнат внимание на офертите (В което има логика, че сега с тази мрежа сигурно няма и как да предложат нещо интересно с интернет), така че ще мине време докато видим интересни оферти. Ако видим, разбира се
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
Нищо интересно не предложиха. Затова скючих договор за 1 година. Догодина като сменят името ще се подобрят.... надявам се(yes)
Големи мизерници и лъжци! 21Mbit/sec, ама друг път!
Сега съм на 250MB на високи скорости и след това минавам на 64Kb, след което на 32Kb...,
В момента съм на \"високи\" скорости и направих speedtest и показва download 2.5Mbit/sec, upload 0.12 Mbit/sec...
Сега съм на 250MB на високи скорости и след това минавам на 64Kb, след което на 32Kb...,
В момента съм на \"високи\" скорости и направих speedtest и показва download 2.5Mbit/sec, upload 0.12 Mbit/sec...
То същото като предишното-едно голямо нищо.
Първият проект??? Мислех, че първият им проект е бил да махнат iPhone от каталозите си.
[Quote]Първият проект??? Мислех, че първият им проект е бил да махнат iPhone от каталозите си.[/Quote]
Теленор, като цяло нямат договорни отношения с Епъл!
Между другото днес един пич, който работи в Мтел ми каза, че и те са си напърдели гащите с Епъл, и сега, ще си предоговарят условията за цената на Айфон 5s. Австрийците всъщност са пуснали, като цяло айфоните на по - висока цена от договорената с Епъл за масовия потребител, и временно са им дръпнали шалтера.:)
Теленор, като цяло нямат договорни отношения с Епъл!
Между другото днес един пич, който работи в Мтел ми каза, че и те са си напърдели гащите с Епъл, и сега, ще си предоговарят условията за цената на Айфон 5s. Австрийците всъщност са пуснали, като цяло айфоните на по - висока цена от договорената с Епъл за масовия потребител, и временно са им дръпнали шалтера.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
По-евтини iPhone-и от Мтел ли значи това? Честно казано, сегашните цени не ми се струват толкова високи. Супер! Има надежда за Мтел.
Не по - евтини, от това, което човека ми каза е, че австрийците са завишили цената на айфоните значително и за това са ги отрязали! И не става дума само за Мтел.
Пример: план от 30? - Епъл ги задължават (примерно) с този план телефона да е 300? а те го дават за 400?. Това си е нарушаване на споразумението между тях. Това не е само за Мтел, става въпрос за всичките им клонове на австрийците.
Пример: план от 30? - Епъл ги задължават (примерно) с този план телефона да е 300? а те го дават за 400?. Това си е нарушаване на споразумението между тях. Това не е само за Мтел, става въпрос за всичките им клонове на австрийците.
Samsung GALAXY S22 Ultra