Telenor вече предлага 4G услуги на 57% от населението
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече предлага 4G услуги на 57% от населението
Аз стигнах до 27 мб/с максимум,при пряка видимост към антената и пълен обхват,иначе се върти около 15-20. Мисля,че е добре като скорост,отваря светкавично!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече предлага 4G услуги на 57% от населението
Ти ми цитираш пикови скорости, но в този сайт, в чийто форум си говорим, четох през есента за доклада на Оупън Сигнал за средните скорости на ЛТЕ по света от септември. Най-високата беше 35, мисля, в Нова Зеландия. Не знам колко е на Теленор, но моите тестове показват (само в София засега) средна скорост от над 22. Естествено, не претендирам за меродавност, защото не съм обиколил града.
А им свалям шапка точно защото знам с колко малко честотен ресурс го правят. Засега обаче и абонатите не са много, така че трябва да мине доста време да направим точна сметка. Ако съдя по развитието на нещата с честотите, още през февруари-март може да получат още банд и тогава също
юе видим.
Обясних на колегата за какво ползвам мобилен интернет и защо ъплоуда ми е важен, но това не значи, че не свалям и не стриймвам. Важен ми е и пингът, който намирам за напълно приемлив за моите нужди. Накратко, моето потребителско усещане от мрежата на ЛТЕ е доста положително и засега съм доволен. Това е. Съжалявам ако нещо, но не мога да кажа на черното бяло.
А им свалям шапка точно защото знам с колко малко честотен ресурс го правят. Засега обаче и абонатите не са много, така че трябва да мине доста време да направим точна сметка. Ако съдя по развитието на нещата с честотите, още през февруари-март може да получат още банд и тогава също
юе видим.
Обясних на колегата за какво ползвам мобилен интернет и защо ъплоуда ми е важен, но това не значи, че не свалям и не стриймвам. Важен ми е и пингът, който намирам за напълно приемлив за моите нужди. Накратко, моето потребителско усещане от мрежата на ЛТЕ е доста положително и засега съм доволен. Това е. Съжалявам ако нещо, но не мога да кажа на черното бяло.
Re: Telenor вече предлага 4G услуги на 57% от населението
Теленор си остават същите боклуци, каквито бяха някога...
Изобщо не се подвеждайте...
Взех предплатена да го пробвам. Питах изрично - има ли 4Г на предплатената - Да, разбира се...
Пускам го на Еджа - 4Г грънци... Звънкам - казват, че "трябва да има 4Г", рестартирайте... Естествено, след N рестарта, същото...
Реших да не е от телефона - слагам я на таблета, с който ползвам Макс... Пак само 3Г...
Псевдо 4Г-то да си го заврат в 4-мерния з@дник
Взех предплатена да го пробвам. Питах изрично - има ли 4Г на предплатената - Да, разбира се...
Пускам го на Еджа - 4Г грънци... Звънкам - казват, че "трябва да има 4Г", рестартирайте... Естествено, след N рестарта, същото...
Реших да не е от телефона - слагам я на таблета, с който ползвам Макс... Пак само 3Г...
Псевдо 4Г-то да си го заврат в 4-мерния з@дник
Re: Re: Telenor вече предлага 4G услуги на 57% от населението
А пуснали от телефона да бъде на LTE?Тъп въпрос,но може и от това да е
Предплатената от новите-3 в 1 ли е,аз взех и нямам проблем,имам си! Сигурен ли си,че на това място има 4G на Теленор?
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
аз си купих предплатена да пробвам един китац че щях да го купувам и имах 4Г
Теленор си остават същите боклуци, каквито бяха някога...
Пускам го на Еджа - 4Г грънци...
:D:D:D На твое място щях да го засиля в стената (Еджа). Пробвано с предплатена карта на Теленор на LG G2, BB Z10 и няколко китайски телефона - слагам картата и 4G се появява. Очуден съм, че с Самсунг-а не намираш 4G мрежа. :)
Пускам го на Еджа - 4Г грънци...
:D:D:D На твое място щях да го засиля в стената (Еджа). Пробвано с предплатена карта на Теленор на LG G2, BB Z10 и няколко китайски телефона - слагам картата и 4G се появява. Очуден съм, че с Самсунг-а не намираш 4G мрежа. :)
И аз го пробвах с предплатена и има 4G .
Но пък за сметка на това се водиш 1 нов предплатен абонат на Теленор. При тях този пакет най-добре ще се продава и ще прикрие отлива на абонати на договор, както най-нагло направиха миналото тримесечие.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Telenor вече предлага 4G услуги на 57% от населението
Да затова като си купуваш аксесоар от мтел ти бутат 2 лева от цената и прима карта в комплект.Ей така само от добри чувства :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport