[Quote]А пуснали от телефона да бъде на LTE?Тъп въпрос,но може и от това да е[/Quote]
Да, пуснато е, разбира се...
Telenor вече предлага 4G услуги на 57% от населението
Re: Re: Re: Telenor вече предлага 4G услуги на 57% от населението
[Quote]Предплатената от новите-3 в 1 ли е,аз взех и нямам проблем,имам си! Сигурен ли си,че на това място има 4G на Теленор?
[/Quote]
Да, 3в1
Ами, почти в центъра на София... И на още 2-3 места и резултатъ е еднакъв...
[/Quote]
Да, 3в1
Ами, почти в центъра на София... И на още 2-3 места и резултатъ е еднакъв...
[Quote]На твое място щях да го засиля в стената (Еджа). Пробвано с предплатена карта на Теленор на LG G2, BB Z10 и няколко китайски телефона - слагам картата и 4G се появява. Очуден съм, че с Самсунг-а не намираш 4G мрежа.[/Quote]
Ако беше дочел, щеше да видиш, че съм пробвал и с друго устройство, така че не е виновен Еджа...
Ако беше дочел, щеше да видиш, че съм пробвал и с друго устройство, така че не е виновен Еджа...
[Quote]Но пък за сметка на това се водиш 1 нов предплатен абонат на Теленор. При тях този пакет най-добре ще се продава и ще прикрие отлива на абонати на договор, както най-нагло направиха миналото тримесечие.[/Quote]
Именно...
Именно...
Re: Re: Re: Re: Telenor вече предлага 4G услуги на 57% от населението
Вероятно има някакъв проблем със самата карта. С псуване нищо няма да промениш, иди до магазина и ги накарай да я тестват дали е провизирана за 4Г и ако тръгне на друг дивайс, значи картата е наред. Ако не тръгне, искай да я сменят.
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor вече предлага 4G услуги на 57% от населението
Няма да си губя времето. Взех картата за тест... Тестът беше неуспешен... Днес го пробвах на още едно устройство и пак нъцки... Да си го ползват със здраве...