Тествалите 4G на Telenor ще продължат да ползват услугата без допълнително заплащане
Re: Тествалите 4G на Telenor ще продължат да ползват услугата без допълнително заплащане
Какво има за разбиране,ако в този период от 1 декември до 31 януари си се закачил за 4Г мрежата дори и за минута ще продължиш да се закачаш и занапред.Ако не си-трябва да минеш на план над 20 лв.
Re: Re: Тествалите 4G на Telenor ще продължат да ползват услугата без допълнително заплащане
Момчета!
Това са кьор фишеци.
Всички ще ползваме.
Според мен , ще им е по-евтино да поддържат само 4G.
Това са кьор фишеци.
Всички ще ползваме.
Според мен , ще им е по-евтино да поддържат само 4G.
Re: Re: Re: Тествалите 4G на Telenor ще продължат да ползват услугата без допълнително заплащане
Все още има много хора които нямат такива телефони които потдържат 4G
Re: Re: Re: Re: Тествалите 4G на Telenor ще продължат да ползват услугата без допълнително заплащане
На тях за какво им е 4G?
Re: Re: Re: Re: Re: Тествалите 4G на Telenor ще продължат да ползват услугата без допълнително заплащане
Не ме разбра,щом е по лесно да се потдържа само 4G,тези с телефони които не потдържат 4G kakво ще правят
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тествалите 4G на Telenor ще продължат да ползват услугата без допълнително заплащане
Аха!
Ами само 3 и 4G.
Според мен ще махнат едге.
Ами само 3 и 4G.
Според мен ще махнат едге.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Тествалите 4G на Telenor ще продължат да ползват услугата без допълнително заплащане
Така или иначе мен това 4G не ме засяга, след като даже и в квартала не могат да осигуряват 4G :D. Преди поне ловеше 1 чертичка и тук там понякога 2, но рядко. А сега даже и не хваща :D.После ще ми приказват, че имат 4G обхват около града ми. Вероятно е бъгава СИМ картата, защото знам че това е възможна основна причина. Но е хубаво наистина да си подобряват 3G и вече 4G мрежите. То това се отнася и за другите оператори, смешно в града да имаш дупки на 3G/4G.
Re: Re: Re: Тествалите 4G на Telenor ще продължат да ползват услугата без допълнително заплащане
В момента в центъра на София е на Е.
Има още много да се желае.
Има още много да се желае.
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
Re: Тествалите 4G на Telenor ще продължат да ползват услугата без допълнително заплащане
Аз не ползвам 4г и не мога да коментирам. Ползвам 3г и съм много доволен. Отлично покритие навсякъде в БГ.(спрямо Глобул, а вероятно и спрямо Мтел)