Тройна пакетна услуга на VIVACOM спестява до 50% от месечен абонамент

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Re: Тройна пакетна услуга на VIVACOM спестява до 50% от месечен абонам

Мнение от antivillager » 20 май 2011, 17:33

Начина по който коментира новината е олигофренски !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А че офертата е подвеждаща - спор няма. Много некорктно представяне на нещата

sartana
Регистриран: 26 ное 2006, 14:27

Мнение от sartana » 20 май 2011, 18:07

От gsm-a ще достигна по-висока скорост (woo)

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 20 май 2011, 18:12

Той май точно за мобилния им нет говори, което не виждам какво общо има.:)

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 20 май 2011, 18:27

Имах предвид одертите на Мтел съвместно с Мегалан.

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 20 май 2011, 18:59

Момчета не се обиждайте, ама говорите през главата си. Трябва да съм малоумен, че да пиша в темата, като сам визирам интернет доставчиците и да говоря за скорост от мобилния ми телефон и мобилен интернет.

Става въпрос за пакетна услуга от стационарен, мобилен телефон и интернет при М-тел! Ако трябва да уточня - не става въпрос за оптичен нет посредством Мегалан или Спектрум, но ако ми кажете, че те имат покритие в цяла България, ще трябва да ви разочаровам.
Да съгласен съм, че когато става въпрос за оптичен нет в мрежата на Мегалан, като доскорошен техен ползвател, скоростта е достижима, че дори е почти гарантирана, но за съжаление в жк. Банишора, където се преместих няма как да ми осигурят покритие на този етап, както и няма в много квартали на София, какво ли да говорим за страната.... Или викаш да се радваме на високоскоростния интернет предлаган от М-тел посредством модем и хоумбокс у-ва и да се бием в гърдите, че ползваме М-телски нет, макар, че в рекламите се говори за скорост от 30мбита, а ние сме клъвнали на въдицата, че това не е точно така и няма как да се осъществи такава скорост на нашите модемчета?!?! Но дай да лъжем населението - така е по-лесно, пък и догорите варират от 12 до само 24 месеца, скоро и 36 ;)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 21 май 2011, 10:47

При това стандартната такса е 25 лв на месец. Прекалено скъпо е за това което се предлага при положение, че има обвързващ договор.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 21 май 2011, 11:06

[B]М-Тел[/B]:
[Quote]Slower than 89% of BG[/Quote]:D(no)

@PLAYLIFE

Мнение от @PLAYLIFE » 21 май 2011, 11:51

[B]М-Тел[/B]:
[Quote]Slower than 89% of BG[/Quote]:D(no)

Това не го бях видял в резултата :D

Бухахахахахахахахаха, избухнах в истеричен смях от така създалите се в мен противоречиви чувства на отчаяност и в същото време на щастие, че не използвам услугите на оператора за интернет в домашни условия и така наречения "високоскоростен интернет" (изключае Мегалан и Спектърнет).

Излиза, че предоставения ми интернет от Ментел е по-бавен от 89% от доставчиците в България :D:D:D

No Comment :X

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 21 май 2011, 12:08

Това на каква такса е?
Моят доставчик ми дава [B]40 Mbps[/B] (стабилно и проверено) за 20 лв. Дефакто обаче таксата ми средно е много по-малко, защото имат постоянно промоции "плати 3 за 5" или "2 за 3" и примерно от Нова година насам съм на [B]12 лв.[/B]/мес.
Другия месец свършва 5-цата и ще видим за други промоции ;)

@PLAYLIFE

Мнение от @PLAYLIFE » 21 май 2011, 12:53

То не е до таксата, до доставчика е ;) Или иначе казано - без значение колко плащаме на М-тел, там където нямат покритие Мегалан и Спектърнет положението ще е все такова, т.е. ще има да чакат 30 Мбита, нищо, че гръмко се рекламира вискоскоростния им интернет :(

Ще конкретизирам, все пак за да не ме обвинят в спекулации и измишльотини - 19,90 лв месечна такса за пакетна услуга - стационарен телефон, мобилен (но само номер, разговорите се провеждат от същия апарат, който не е предоставен към програмата) и интернет. Срока на договора е 2-годишен, ако беше 1-годишен, то таксата щеше да е 29,90лв/месец.

Иначе ми е ясно за конкуренцията. Аз самия вкъщи ползвам нет (само интернет) от СпидиНет с месечна такса 13лв. с дог. за 1 година и скорост 30Мбит-а. Преди това използвах интернет от Мегалан на цена 25лв/месец, но 4 месеца от тях ми бяха безплатни по промоция, което прави по 16,66лв на месец, пак за 30Мбита. И при единия и при другия проблеми не съм имал, веднъж имаше профилактика на мрежата за 2 часа при Мегалан, а при Спиди една вечер в съседна сграда, където беше суича за моя блок имаха проблеми със захранването от ЧЕЗ и това е то. Не е ималко прекъсвания, загуба на пакети или каквито и да е проблеми. Скороста си стига почти винаги максимума.... така както е при М-тел ;)

PS: Поне в сайта на Мегалан си го казват ясно:[i] Промоцията се провежда във всички райони, в които Мегалан Нетуърк предоставя своите услуги.
Настоящата промоция е валидна за районите с покритие на Lan интернет и Оптика до дома.[/i]
Защото М-тел се бият в гърдите и говорят в национален мащаб в рекламите си по националната телевизия ;) Не, че нещо, но това най-малко е подвеждане на клиентите!

Отговори