Тройна пакетна услуга на VIVACOM спестява до 50% от месечен абонамент

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 20 май 2011, 13:48

[B][u]Става все по интересно[/u][/B],
да видим Глобул и Мтел какво ще предложат. 180 минути към всички си е на далавера откъдето и да го погледнеш.(yes)

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 20 май 2011, 13:49

Тези пакетни услуги които започнаха да ги въртят всички навсякъде, ще окажат огромен минусов ефект върху качеството.

Каква е реалната цена на услугите? Защо винаги пише само промоционалната? И с орязани канали. Който цени качеството надали ще се натресе на Виваком, пък било то Мтел, Глобул, Близум, Млизу и други там "тройни услужници". Качеството падаааа. Сега например по оптика може и да се получи, но пак трябва огромен ресурс за да се осигури качеството на високо ниво.

Някой мод би ли могъл да събере темите, че се получи недоразумение в кода ви.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Re: Тройна пакетна услуга на VIVACOM спестява до 50% от месечен абонам

Мнение от Пинокио » 20 май 2011, 14:00

Тези пакетни услуги които започнаха да ги въртят всички навсякъде, ще окажат огромен минусов ефект върху качеството.

Каква е реалната цена на услугите? Защо винаги пише само промоционалната? И с орязани канали. Който цени качеството надали ще се натресе на Виваком, пък било то Мтел, Глобул, Близум, Млизу и други там "тройни услужници". Качеството падаааа. Сега например по оптика може и да се получи, но пак трябва огромен ресурс за да се осигури качеството на високо ниво.

Някой мод би ли могъл да събере темите, че се получи недоразумение в кода ви. Благодаря :D

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 20 май 2011, 14:00

То ADSL-ът по дефиниция си е некачествен, както и да го предлагат.;)
А иначе когато е с оптика, честно казано не виждам как би имало понижаване качеството при която и да е от услугите.

mobilemann
Регистриран: 09 фев 2008, 14:13

Мнение от mobilemann » 20 май 2011, 16:28

Защо не казват,че към другите оператори минутите са само 30?
http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/paketni_uslugi/vivacom_trio_net_mobi_tv

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 20 май 2011, 16:35

(woo) да верно заблудата е голяма.(angry)

[B]60 включени минути за разговори към мобилната мрежа на VIVACOM

90 включени минути за разговори към фиксирани мрежи

30 включени минути за разговори към други мобилни мрежи [/B]

Направо са се скъсали само някакви мижави 60 към Виваком и 90 към стационарните, за другите мрежи ги разбирам, там всичко им е на минус но можеха поне 1000 минути да дадът към мобилната и стационарната към виваком(no)

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 20 май 2011, 17:08

Нормално типично по Вивакомски 3 часа към всички, после само 30 мин.

Хахахаха и тея смешници пак предлагат 10 mbps максимална скорост..явно носталгията по БТК още ги гони....само смешници и пенсионери ще се възползват, те и без това не разбират от скорости...
Офертите на Мтел винаги са с 30 mbps и затова остават най-качественият оператор, а Виваком нека да си седят на 3тото място и без това там им е най-хубаво и най-много им отива.

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 20 май 2011, 17:16

:D И този тапак ме нарече преди време ХЕЙТЪР, мен ??? Егати гълфонското изказване (cyber)

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 20 май 2011, 17:28

Кое му е гълфонското бе? Май си служител на Виваком, след като не си съгласен с мен. Явно според теб 10 мегабита са повече от 30 ...

Айде вивакомски смешници нападайте ме (woo)

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 20 май 2011, 17:33

[Quote]Офертите на Мтел [B]винаги са с 30 mbps[/B] и затова остават най-качественият оператор, а Виваком нека да си седят на 3тото място и без това там им е най-хубаво и най-много им отива.[/Quote]

[B]ЛЕКО, БАЦЕ![/B]

Ти ползваш ли наистина офертите на най-изгодния оператор, що се отнася до интернет, ама честно?
Не че Вива са цвете, техен абонат на интернет пък никога няма да стана отново, скъсали са ми нервите, особено с безупречната си поддръжка и скорост на отстраняване на проблемите, но както и да е... Сега не знам как са, но не искам и да знам, при условие, че вече съм им видял кирливите до черно ризи, както и при условията на толкова по-изгодни и коректни интернет доставчици. Ама да кажеш, че М-тел са най-качествения оператор, остави като мобилен, ами и като интернет доставчик, как не те е срам??!?! Да съгласен съм Мегалан са сила, Спектрум също, а те сега са под шапката на М-тел, но там където не си към тяхната мрежа, а към предлагания от преди "високоскоростнен интернет" на Ментел, ето как стоят нещата:

пп: за справка тези 30 мегабита не отговарят на картинката на показаните 2,80Мбита, с днешна дата, 17:30 часа към случаен сървър (в Самоков) ;)
http://www.speedtest.net/result/1304633638.png

Отговори