Цената на биткойн гони 10 000 долара
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на биткойн гони 10 000 долара
Напълно съм съгласен с това което си написал. Обаче света в един момент, ще се откаже от хартиените банкноти, и всичко ще бъде в една пластика и цифри. Предполагам, че няма по-добро покритие от златото и диамантите, като алтернатива на човешкият труд?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на биткойн гони 10 000 долара
Технологията с и без " ... който не разбрал, не прочел.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на биткойн гони 10 000 долара
Диамантите, ахахаха, една огромна измама:
[YouTube]https://m.youtube.com/watch?v=NlrvpuoIrts[/YouTube]
Като се опиташ да продадеш диамант губиш 40% от стойността му и това си има причина.
[YouTube]https://m.youtube.com/watch?v=NlrvpuoIrts[/YouTube]
Като се опиташ да продадеш диамант губиш 40% от стойността му и това си има причина.
Много тънка манипулация, но ще я разплета: Копането на пиксели на компютъра е механизъм, чрез който се избягва фалшификация, то е еквивалентното на поставянето на водните знаци и други защити на обикновените пари. Но вместо аналогово, се прави чрез цифрово криптиране. Това е единствената технологична разлика със старите пари.
От там нататък, само от доверието, което имаш в съответната обикновена или крипто валута, дали и колко ще се приема, дали може да ти я откраднат лесно, зависи дали ще се наложи като платежно средство и дали ще се приема като адекватно заплащане на труда.
От там нататък, само от доверието, което имаш в съответната обикновена или крипто валута, дали и колко ще се приема, дали може да ти я откраднат лесно, зависи дали ще се наложи като платежно средство и дали ще се приема като адекватно заплащане на труда.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Цената на биткойн гони 10 000 долара
Тотално бъркаш понятията. Ти говориш за блокчейн технологията, а темата е за криптовалутите. Едното няма нищо общо с другото. Биткойн е съвсем различно нещо от блокчейн. Аз нямам нищо против второто. Всяка технология която прави краденето и манипулациите по-трудни, е добре дошла. Но в случая тя се използва за безсмислени изчисления на компютъра ти, които ти носят някакви несъществуващи пари. А както казах, "пари" е условно казано. И аз отдавна съм заебал хартиените банкноти и плащам всичко онлайн или с карта. Под "пари" разбирайте - заплащане за услуга, стока или продукт.