Цената на iPhone X в “Мтел” започва от 79,99 лева на месец
Re: Цената на iPhone X в “Мтел” започва от 79,99 лева на месец
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:07, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Цената на iPhone X в “Мтел” започва от 79,99 лева на месец
[Quote]На мен ми странно как някой троши пари за кола ... луд ли е?[/Quote] Да, ако колата служи само за обикаляне по кафета и барове (има много такива случаи) Относно телефона: за българските стандарти е скъп, но пък ние не сме им основния пазар на Apple и едва ли на някой от компанията му пука за бедния българин.
Re: Re: Re: Цената на iPhone X в “Мтел” започва от 79,99 лева на месец
[Quote]Относно телефона: за българските стандарти е скъп, но пък ние не сме им основния пазар на Apple и едва ли на някой от компанията му пука за бедния българин.[/Quote]
Не. Телефон, който струва двойно на вече установения стандарт за цени на мобилни телефони от висок клас е скъп и в България, и в Германия, и в Щатите, и по целия свят, както и да го въртиш.
Не. Телефон, който струва двойно на вече установения стандарт за цени на мобилни телефони от висок клас е скъп и в България, и в Германия, и в Щатите, и по целия свят, както и да го въртиш.
Цената на iPhone X в “Мтел” започва от 79,99 лева на месец
Телефонът няма да е толкова търсен, колкото прогнозирате. Скоро ще разберете защо!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
@apolon, нищо лично, ама не се славиш с точни прогнози до сега. Този път ме съмнява да е различно.
Колкото е по скъп толкова по добре ще се продава само гледаи
[Quote]Колкото е по скъп толкова по добре ще се продава[/Quote]
За хората които си купуват телефона за гъзария, наистина колкото по-скъп толкова по-добре. За тези които искат да го ползват прагматични като смартфон, тази максима не важи.
За хората които си купуват телефона за гъзария, наистина колкото по-скъп толкова по-добре. За тези които искат да го ползват прагматични като смартфон, тази максима не важи.
Прагматично? Няма прагматичен избор във висок клас каквато и да е електроника, особено при телефоните. Купуваш си го, защото му се кефиш. Иначе си купуваш среден клас телефон, който има 99% от възможностите на флагманите + по-добра батерия.
Аз пък ще се радвам да е пълен провал. Много оплаквания от най-различен характер и т.н. Нищо, че съм Apple привърженик... Трябва да се случи нещо доста голямо, за да дойдат на себе си. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
И да се провалят няма да дойдат на себе си.
Справка Samsung Galaxy Note7
Справка Samsung Galaxy Note7